. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Zdenka K. (Zdenka6868) ID 306334
.
Oblasť: Levice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2014
Naposledy: 16.12.2014 16:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

TORTY

Mikulášska torta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

xxxx

POSTUP PRÍPRAVY

xxxx

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 14.7.2015, 11:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Harmonika


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

12 vajec ,48 dkg kr. cukor, 3 dcl vlažnej vody, 2 dcl oleja, 70 dkg polohrubej múky s 1 práškom do pečiva • Kávový krém: • 4 ks žĺtky • 100 g cukor kryštálový • 2 lyžičky káva mletá • 280 g maslo • Čokoládový krém: • 4 ks žĺtky • 100 g cukor kryštálový • 40 g kakao • 100 g (alebo na varenie) čokoláda mliečna • 280 g maslo

POSTUP PRÍPRAVY

12 vajec ,48 dkg kr. cukor,
3 dcl vlažnej vody, 2 dcl oleja,
70 dkg polohrubej múky s 1 práškom do pečiva
upečieme na stredne veľkom plechu 3 tenké piškóty


Kávový krém: nad paru si dám žľtky ,cukor miešam mixérom ked je vlažné pridám k maslu +kávu a vymiešam do hladka natriem na tortu

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Mimon k narodkám :-)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

13 vajec\r\n700 g múka\r\n250g cukor\r\n1 1/2 prášok do pečiva\r\n2dcl oleja ,\r\n3dcl vlažnej vody\r\n\r\n150 g kryštálový cukor\r\n700 ml mlieko\r\n1 kg tvaroh\r\n1 balíček prášková želatína\r\n500g ovocie podla chuti\r\n/ broskyne,ananás ,mandarinky, jahody..../

POSTUP PRÍPRAVY

Pripravíme klasickú piškótu,ja som upiekla 2 piškóty vo velkom pekáči / nie na plechu ,kvôli tvaru tela figúrky/ \r\nnechala som trochu piškót.cesta ,tak z 3 vajec-na vrchnú časť hlavy figúrky....upečená v nerezovej miske.\r\n\r\nŽelatínu rozpustíme v 50 ml studeného mlieka a necháme ju tu asi na 10 minút napučať. V mixéri rozmixujeme na jemný krém tvaroh, cukor aj so zvyšným mliekom.\r\nNa miernom plameni napučíme želatínu, až kým sa celkom nerozpustí. Následne k nej vmiešame 2 lyžice tvarohového krému a všetko dobre rozmiešame. Všetku želatínu primiešame do zvyšku tvarohového krému. Polovičku krému navrstvíme na ovocie, rozložíme dalšiu polovicu piškóty ovocia a prelejeme aj zvyškom tvarohového krému.\r\nNaplníme korpusy /pokvapkané šťavou z kompótu, môže a nemusí byť/ krémom a ovocím, potrieme celú figúrku maslovým krémom, zachladíme 2hod.a potiahneme fondánom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

pre gitaristu :-)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

piškóta:10 vajec ,48 dkg kr. cukor,3 dcl vlažnej vody, 2 dcl oleja, 60 dkg polohrubej múky s 1 práškom do pečiva\r\n\r\nplnka:200 Milliliter vody\r\n4 Polievková lyžica kryštalového cukru\r\n2 Polievková lyžica hladkej múky\r\n1 Kus vanilkový cukor\r\n4 Polievková lyžica kakaa\r\n1 Kus žĺtok\r\n1 Kus vajce\r\n150 Gram horká čokoláda\r\n250 Gram maslo / margarín

POSTUP PRÍPRAVY

10 žľtkov, kr. cukor rozmixovať, do toho 3dcl vlažnej vody. Potom priliať približne 2 dcl oleja. Do vymiešaného dám 60 dkg polohrubej múky s 1práškom do pečiva. Nakoniec zamiešam sneh z 5 bielkov. Upečiem na menšom plechu dve piškóty a po vychladnutí prekrojím . Ak chcete kakaový korpus, pridáte kakao, ak orechový, tak časť múky nahraďiť orechami\r\n\r\nplnka:Do hrnca si dáme 4Pl kryš. cukru a necháme ho skaramelizovať, ked je pekne hnedý prilejeme opatrne vodu a necháme rozpustiť a vychladnúť. Do studeného sirupu dáme 2PL múky, van. cukor, vopred rozšľahané vajíčka, kakao. Dáme späť na oheň a rýchlo zamiešame aby sa nám vajíčka nezrazili, uvaríme hustú kašu. Odstavíme z ohňa a pridáme nalámanú čokoládu spolu s nakrájaným maslom, a pozvoľna nechame chladnúť a miešame aby sa nám pekne hmota spojila. Po uplnom vychladnutí hmotu vymiešame šlľahačom a plníme tortu, ja do stredu plnky pridávam aj banány prekrojené na 1/2. Plnka je vhodná aj pod poťahovú hmotu.Tortu som potiahla fondánom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu