. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Jana P. (janie) ID 2934
.
mimibazar.sk/janie
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.3.2006
Naposledy: 27.3.2024 15:56
Aktualizácia: 2.8.2012 19:54
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 486
RODINNÉ FOTOGRAFIE 50
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 14
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

BRAVČOVÉ MÄSO

Perfektný guláš so zemiakovou knedľou pre lenivé gazdinky



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové mäsko, guláš v prášku od Vitany, rajčiny, paprika, olej, zemiakové cesto v prášku

POSTUP PRÍPRAVY

Maminky, toto je šialene dobrý gulášik, bleskovo pripravený, ja tomuto receptu hovorím "Nech žijú polotovary"

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 15.8.2007, 19:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie prsia v zemiakovom cestíčku



POTREBNÉ PRÍSADY

1 balíček kuracích pŕs (cca 600-700g), slovenské halušky v prášku, 1 vajce, voda, soľ, ml.č.korenie, múka, majoránka, cesnak

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je šialene jednoduchý receptík, ale chuťovo super, tentokrát aj s obrázkovým postupom :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 47 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (23) posledné: 4.10.2009, 11:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Mäsko Stroganov (dá sa robiť aj s kuracím)



POTREBNÉ PRÍSADY

hov. stehno (závisí od vás koľko ho chcete, ja robievam asi z 3/4 kila), 5 kyslých uhoriek, 1 stredná cibuľa, kečup, horčica, 1 malá (príp. väčšia) konzerva hrášku, soľ, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko nakrájame na tenké rezančeky. Cibuľu nakrájame na drobno a opražíme, hodíme na ňu mäsko a prudko opečieme, pridáme uhorky nakrájané na drobné kocky, podlejeme trochou vody a spolu dusíme do mäkka. Mäsko pravidelne podlievame prevarenou vodou, aby nám neprihorelo :-). Keď zmäkne, pridáme hrášok, osolíme, podusíme ešte spolu 15 minút. Nakoniec podľa chuti pridáme horčicu (cca 1 čaj. lyžička) a kečup (cca 6 PL). Je to ozaj mňamko, dobrú chuť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 312 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (125) posledné: 4.2.2015, 19:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Vanilkové rožteky



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g hladkej múky, 200 g Hery, 100 g mletých vlašských orechov, 40 g práškového cukru, 2 žĺtky, práškový a vanilkový cukor na obaľovanie

POSTUP PRÍPRAVY

Milé maminky, ktoré ešte nemáte recept na vanilkové rožky, toto je jednoduchá a zaručene dobrá verzia vanilkových rožkov. Robievam ich každoročne a vždy zmiznú ako prvé. Z tohto cesta by vám malo vyjsť cca 70 kusov. Tááákže, ideme na vec:
Všetky suroviny, samozrejme okrem tých na obaľovanie spolu riadne premiešame a vzniknuté cestíčko švihneme asi na pol hodinky do chladničky. ja to ale niekedy nerobím, keď nie je veľmi mäkké, rovno z neho urobím valček a odkrajujem malé kúsky, z ktorých tvarujem rohlíčky. Hotové ich ukladáme na plech, na ktorom máme papier na pečenie a capneme do vyhriatej rúry na 180 stupňov. Rohlíčky sú upečené asi za 10 minút, je dobré si ich sledovať aby nezhoreli. Ešte teplé obaľujeme v zmesi práškového a vanilkového cukru. Príjemné obžerstvo!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (20) posledné: 22.12.2010, 7:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu