končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MLETÉ MÄSO |
masova strudlaPOTREBNÉ PRÍSADY 500g ml. masa 500g sampinonov paradajkovy pretlak cigula casnak sol mck bazalka oregano struhanka sunka listkove cesto vajicko na potretie POSTUP PRÍPRAVY pripravime si cibulavy zaklad+ cesnak oprazime pridame pokrajane sampinony podusime a pridame ml maso sol vsetky korenia a oprazime pridame pretlak premiesame a stuhanku na zahustenie odstavyme a nechame vychladnut asi na 60%. rozvallkame cesto dame sunku maso a zatocime. dame na namasteny plech natrieme vajickom a poprepichujeme vidlickou. pecieme 30-35 minut na180-200 stupnoch ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |