končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Mrkvové Muffinky 5***** vynikajúce šťavnaté nadýchanéPOTREBNÉ PRÍSADY 1 hrnček= cca 250g SUCHÁ MISKA: 2h múky, 1 prášok na pečenie, 1/2 čl soľ, 1 škoricový cukor/ čistá škorica MOKRÁ MISKA: 4 vajcia, 1h kryštálový cukor, 1h olej, 1 veľké jablko (postrúhané), 2 veľké mrkvy (postrúhané) a kto chce, môže pridať aj hrozienka, posekané orechy POSTUP PRÍPRAVY 1. Zmiešame ingrediencie v suchej miske. 2. Zmiešame ingrediencie v mokrej miske a pridáme postrúhanú mrkvu s jablkom. 3. Zmiešame mokrú misku so suchou a plníme košíčky. Malo by ich vyjsť asi 20. Plňte ich len do polovice, aby vám muffinky nevytiekli:) Veľmi sa nadýchnu. 4. Pečieme vo vyhriatej rúre 180° asi 20 min. Sú hotové, keď špáratko nelepí. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 4.10.2015, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Šťavnatá Krkovička so Šošovicovým šalátomPOTREBNÉ PRÍSADY Mäso: 500g krkovičky bez kosti, korenie na bravčové mäso, horčica, soľ Šošovica: balík šošovice, 3 mrkvy, 2 veľké zemiaky, bujón POSTUP PRÍPRAVY 1. Namočenú šošovicu dáme variť, po 10 minútach pridáme kolieska mrkvy a kocky zemiakov. Varíme kým, nie je všetko mäkké. Pozor na to, aby sa vám nerozvarili zemiaky a mrkva. Tie sa varia max 20 minút a šošovica asi 30-40. 2. Zapneme rúru na 200° a prichystáme si pekáč na mäso. 3. Umyté mäso nakrájame na plátky, okoreníme a potrieme horčicou. Sprudka osmažíme na panvici, aby sa nám vytvorila chrumkavá kôrka. 4. Osmažené mäsko premiestnime na pekáč a necháme ho v peci zmäknúť. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 11.6.2012, 19:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Losos so Zapekanymi cestovinkami 5*****POTREBNÉ PRÍSADY Losos: čerstvý filet z lososa, soľ, čierne mleté korenie Cestovinky: kolienka, cibula, brokolica, mrkva, cuketa, bambino, slahacka, vajce, sol, struhany syr na zapekanie POSTUP PRÍPRAVY Velmi jednoduchy a chutny receptik:) Staci 1 hrniec, 1 panvica, 1 miska a 1 pekac. 1. Uvarime si cestoviny a ihned po precedeni do nich vytlacime cele Bambino. 2. V hlbokej panvici osmazime nadrobno posekanu cibulku, mrkvu a po chvilke k nim pridame aj na drobnucko rozobratu brokolicu a cukinu. 3. Ked mame zmes v panvici hotovu, spojime ju s cestovinami, dobre premiesame a vysypeme na pekac. Zalejeme zmesou zo slahacky, vajicka, soli posypeme struhanym syrom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 11.6.2012, 14:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Talianske plnene prsicka s Avokadovym salatom 5*****POTREBNÉ PRÍSADY PRSIA: 500g kuracich prs, 8 susenych rajcin, 1 mozarella, Proscuito alebo Swarzwaldska sunka z Lidla, cierne korenie SALAT:makke avokado, ladovy salat, cherry paradajky, panensky olivovy olej, cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Kuracie prsia ocistime a narezeme zboku. Do kazdeho vlozime platok mozarelly a 2ks susenych rajcin. Posypeme ciernym korenim a zavrieme sparatkami. 2. Plnene prsicka obtocime 2ks swarzwaldskej sunky a dame piect na olejovu panvicu. 3. Prichystame si salatik: Avokado nakrajame na platky, rajciny na polky a salat na pruzky. Premiesame a na tanieri polejeme olivovym olejom a posypeme cerstvo pomletym ciernym korenim. Obedik mame za par minut hotovy a vsetky chute dokonale ladia. Dobru chut!:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 11.6.2012, 14:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
BAKLAZAN PLNENY MLETYM MASKOM S PROVENSALSKOU ZELENINKOU 5*****POTREBNÉ PRÍSADY BAKLAZAN pre 4 osoby: 2 mensie baklazany, 200g mleteho masa (bravcove pliecko+bocik), cibula, balkansky syr, olivovy olej, mleta paprika, kecup, cierne mlete korenie, biele mlete korenie, tymian, bazalka, olivovy olej, sol, petrzlenova vnat na posypanie PROVENSALSKA ZELENINA: cibula (salotka), cesnak, cervena paprika, cuketa, zemiaky, petrzlen, tymian, rozmarin, sol, mlete korenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Baklazany umyjeme, prepolime a vydlabeme. Potrieme zvonka olivovym olejom a polozime na pekac. 2. Mlete masko podusime na cibulke, pridame vsetko korenie a poeljeme kecupom. Pridame vydlabany baklazan, ktory si samozrejme pokrajame na mensie kusocky. Varime, kym masko nie je makke. 3. Baklazany naplnime maskovou zmesou a posypeme baklanskym syrom. Pecieme v predhriatej rure na 180°C asi 25min. My mame elektricku s ventilatorom a tam to trva kratsie. 4. Zeleninku ocistime, nakrajame- cibulu na mesiaciky, zemiaky na mesiaciky, cuketu a petrzlen na kolieska, cesnakove struciky na polku. Zeleninku na pekaci riadne posypeme rozmarinom, tymianom a solou, hojne prelejeme olivovym olejom a rukami premiesame. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 5.1.2018, 15:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Quiche alebo Francuzsky brokolicovy kolacPOTREBNÉ PRÍSADY Zakladom je brokolica- kolko jej date, tolko kolacu budete mat: 2ks brokolice, 1 cibula, 3 cm slaniny, 3 parky, 2-3 kysle smotany, 3 vajicka, sol, cierne korenie a ingrediencie na vysypanie plechu POSTUP PRÍPRAVY 1. Na panvici osmazime slaninu- dochrumkava. Ked pusti mast, pridame cibulku a osmazime ju do sklenena. Na zaver pridame parky a par minut ich v tej zmesi podusime. 2. Brokolicu umyjeme a narezeme na "hlavicky". Uvarime ich na pare- opat, staci par minut, aby sa zachovali ziviny. 3. Vsetko zmiesame dokopy vo velkej mise, posypeme ciernym mletym korenim, ak treba, aj solou (pozor, udeniny su slane samy o sebe). 4. V dalsej miske zmiesame smotanu s vajickom. Ochutime solou. Potom smotanu zmiesame s brokolicovou zmesou a vysypeme na plech. Ja som pouzila okruhly na tortu:) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 26.1.2012, 20:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |