. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Zuzana S. (Sjuzicka) ID 227139
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.12.2011
Naposledy: 14.11.2012 15:23
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)

MÚČNIKY, POHÁRE

Mrkvové Muffinky 5***** vynikajúce šťavnaté nadýchané



POTREBNÉ PRÍSADY

1 hrnček= cca 250g SUCHÁ MISKA: 2h múky, 1 prášok na pečenie, 1/2 čl soľ, 1 škoricový cukor/ čistá škorica MOKRÁ MISKA: 4 vajcia, 1h kryštálový cukor, 1h olej, 1 veľké jablko (postrúhané), 2 veľké mrkvy (postrúhané) a kto chce, môže pridať aj hrozienka, posekané orechy

POSTUP PRÍPRAVY

1. Zmiešame ingrediencie v suchej miske.

2. Zmiešame ingrediencie v mokrej miske a pridáme postrúhanú mrkvu s jablkom.

3. Zmiešame mokrú misku so suchou a plníme košíčky. Malo by ich vyjsť asi 20. Plňte ich len do polovice, aby vám muffinky nevytiekli:) Veľmi sa nadýchnu.

4. Pečieme vo vyhriatej rúre 180° asi 20 min. Sú hotové, keď špáratko nelepí.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 4.10.2015, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Šťavnatá Krkovička so Šošovicovým šalátom



POTREBNÉ PRÍSADY

Mäso: 500g krkovičky bez kosti, korenie na bravčové mäso, horčica, soľ Šošovica: balík šošovice, 3 mrkvy, 2 veľké zemiaky, bujón

POSTUP PRÍPRAVY

1. Namočenú šošovicu dáme variť, po 10 minútach pridáme kolieska mrkvy a kocky zemiakov. Varíme kým, nie je všetko mäkké. Pozor na to, aby sa vám nerozvarili zemiaky a mrkva. Tie sa varia max 20 minút a šošovica asi 30-40.

2. Zapneme rúru na 200° a prichystáme si pekáč na mäso.

3. Umyté mäso nakrájame na plátky, okoreníme a potrieme horčicou. Sprudka osmažíme na panvici, aby sa nám vytvorila chrumkavá kôrka.

4. Osmažené mäsko premiestnime na pekáč a necháme ho v peci zmäknúť.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 11.6.2012, 19:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Losos so Zapekanymi cestovinkami 5*****



POTREBNÉ PRÍSADY

Losos: čerstvý filet z lososa, soľ, čierne mleté korenie Cestovinky: kolienka, cibula, brokolica, mrkva, cuketa, bambino, slahacka, vajce, sol, struhany syr na zapekanie

POSTUP PRÍPRAVY

Velmi jednoduchy a chutny receptik:) Staci 1 hrniec, 1 panvica, 1 miska a 1 pekac.

1. Uvarime si cestoviny a ihned po precedeni do nich vytlacime cele Bambino.

2. V hlbokej panvici osmazime nadrobno posekanu cibulku, mrkvu a po chvilke k nim pridame aj na drobnucko rozobratu brokolicu a cukinu.

3. Ked mame zmes v panvici hotovu, spojime ju s cestovinami, dobre premiesame a vysypeme na pekac. Zalejeme zmesou zo slahacky, vajicka, soli posypeme struhanym syrom.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 11.6.2012, 14:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Talianske plnene prsicka s Avokadovym salatom 5*****



POTREBNÉ PRÍSADY

PRSIA: 500g kuracich prs, 8 susenych rajcin, 1 mozarella, Proscuito alebo Swarzwaldska sunka z Lidla, cierne korenie SALAT:makke avokado, ladovy salat, cherry paradajky, panensky olivovy olej, cierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Kuracie prsia ocistime a narezeme zboku. Do kazdeho vlozime platok mozarelly a 2ks susenych rajcin. Posypeme ciernym korenim a zavrieme sparatkami.

2. Plnene prsicka obtocime 2ks swarzwaldskej sunky a dame piect na olejovu panvicu.

3. Prichystame si salatik: Avokado nakrajame na platky, rajciny na polky a salat na pruzky. Premiesame a na tanieri polejeme olivovym olejom a posypeme cerstvo pomletym ciernym korenim.

Obedik mame za par minut hotovy a vsetky chute dokonale ladia. Dobru chut!:)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 11.6.2012, 14:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

BAKLAZAN PLNENY MLETYM MASKOM S PROVENSALSKOU ZELENINKOU 5*****



POTREBNÉ PRÍSADY

BAKLAZAN pre 4 osoby: 2 mensie baklazany, 200g mleteho masa (bravcove pliecko+bocik), cibula, balkansky syr, olivovy olej, mleta paprika, kecup, cierne mlete korenie, biele mlete korenie, tymian, bazalka, olivovy olej, sol, petrzlenova vnat na posypanie PROVENSALSKA ZELENINA: cibula (salotka), cesnak, cervena paprika, cuketa, zemiaky, petrzlen, tymian, rozmarin, sol, mlete korenie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Baklazany umyjeme, prepolime a vydlabeme. Potrieme zvonka olivovym olejom a polozime na pekac.

2. Mlete masko podusime na cibulke, pridame vsetko korenie a poeljeme kecupom. Pridame vydlabany baklazan, ktory si samozrejme pokrajame na mensie kusocky. Varime, kym masko nie je makke.

3. Baklazany naplnime maskovou zmesou a posypeme baklanskym syrom. Pecieme v predhriatej rure na 180°C asi 25min. My mame elektricku s ventilatorom a tam to trva kratsie.

4. Zeleninku ocistime, nakrajame- cibulu na mesiaciky, zemiaky na mesiaciky, cuketu a petrzlen na kolieska, cesnakove struciky na polku. Zeleninku na pekaci riadne posypeme rozmarinom, tymianom a solou, hojne prelejeme olivovym olejom a rukami premiesame.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 5.1.2018, 15:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Quiche alebo Francuzsky brokolicovy kolac



POTREBNÉ PRÍSADY

Zakladom je brokolica- kolko jej date, tolko kolacu budete mat: 2ks brokolice, 1 cibula, 3 cm slaniny, 3 parky, 2-3 kysle smotany, 3 vajicka, sol, cierne korenie a ingrediencie na vysypanie plechu

POSTUP PRÍPRAVY

1. Na panvici osmazime slaninu- dochrumkava. Ked pusti mast, pridame cibulku a osmazime ju do sklenena. Na zaver pridame parky a par minut ich v tej zmesi podusime.

2. Brokolicu umyjeme a narezeme na "hlavicky". Uvarime ich na pare- opat, staci par minut, aby sa zachovali ziviny.

3. Vsetko zmiesame dokopy vo velkej mise, posypeme ciernym mletym korenim, ak treba, aj solou (pozor, udeniny su slane samy o sebe).

4. V dalsej miske zmiesame smotanu s vajickom. Ochutime solou. Potom smotanu zmiesame s brokolicovou zmesou a vysypeme na plech. Ja som pouzila okruhly na tortu:)

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 26.1.2012, 20:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu