končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |
CUKROVINKY |
Brusnicovo -orechové cookiesPOTREBNÉ PRÍSADY 115g roztopené maslo, 2/3 hrnčeka cukru, 1 vajíčko, 1 vanilkový cukor, 3/4 hrnčeka hladkej múky, 1 a pol hrnčeka ovsenných vločiek, 1 škoricový cukor,1/2 hrnčeka brusníc sušených, 1/2 hrnčeka sekaných orechov, 1/2 čajovej lyžičky sódy bikarbóny, POSTUP PRÍPRAVY Roztopiť maslo, všetko ostatné pridať a vymiesiť rukou...\r\nvlhkými rukami robte gulôčky ako orechy, ukladajte na plech s papierom na pečenie. Budú to 2 plechy, kladiete ďalej od seba. Pečiete 13- 15 min. 180 stupňov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 11.4.2013, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
zajačikPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mrkvové muffinky, tvarohový krém, uši sú z lineckého cesta, oči a nos cukr. ozdoby ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tvarohový s karamelovou šľahačkouPOTREBNÉ PRÍSADY Piškóta" - 6 bielok, 6 lyžíc cukru, 6 žĺtkov, 6 lyžíc múky hladkej, 2 lyžice oleja. Kakao čučoriedkový džem Krém: 1 maslo, 150 g cukru práškový, šťava z pol citróna, kôra z celého citróna, 2 vanil. cukre a 2 termizované tvarohy. ŠĽahačka: 1 šľahačku , 1 konzerva karamelového salka POSTUP PRÍPRAVY Piškóta" - 6 bielok sneh , pridať a došľahať 6 lyžíc cukru, primiešať 6 žĺtkov, 6 lyžíc múky hladkej, 2 lyžice oleja. Polovicu môžeme zafarbiť kakaom . Upečieme potrieme džemom- tu čučoriedkový Krém: 1 maslo, 150 g cukru práškový, šťava z pol citróna, kôra z celého citróna vyšľaháme pridáme 2 vanil. cukre a 2 termizované tvarohy. Rozotrieme. ŠĽahačka: 1 šľahačku vyšľahať do tuha, na koniec prišľaháme celé karamelové salko / ono stačí aj polovica... nie je tak sladké/ a rozotrieme. Najlepší je na druhý deň. Ja som piekla v sobotu na nedeľu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 18.3.2013, 21:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
trasená torta trošku inakPOTREBNÉ PRÍSADY Roláda : 5 bielok sneh a 5 lyžicami kryštálového cukru 5 žĺtok, 5 lyžíc hladkej múky krém :2 šlahačky, 2 olé vanilka, 2 mandarínka kompótky Poleva: 1 bal mrazená ovocná zmes, 1 želé červené na 500ml, cca 3 dl vody a 4 lyžice cukru...môže byť menej... POSTUP PRÍPRAVY Roláda : 5 bielok sneh a 5 lyžicami kryštálového cukru, primiešať 5 žĺtok, 5 lyžíc hladkej múky , dáme na papier na pečenie, po upečení horúce stiahneme a horúce potrieme džemom a zabalíme.Krájame na tenšie do 1 cm kolieska.\r\nDno aj boky vystelieme roládami. Dnu krém ten je klasika:\r\n2 šlahačky, 2 olé vanilka, 2 mandarínka kompótky\r\n\r\nPoleva: 1 bal mrazená ovocná zmes, 1 želé červené na 500ml,cca 3 dl vody a 4 lyžice cukru...može byť menej... Na polevu dáme do hrnca ovocie zamrznuté, pridáme cukor a želé - varíme 1 minútu.mierne vychladené nalejeme. Dáme na hodinu do chladničky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 7.3.2013, 17:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
venčeky s čokoládovou šľahačkou...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Receptík na cesto mám podľa : Petronela T. (petronela282) ďakujem... krémik od oka na to čokoko šľahačku... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
kávičkové toriarikyPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 240 g hl. muky, 240 g masla, 120 g pr. cuku, 120 g. ml. orechov\r\nplnka: 160 g masla, 130g pr. cukru, 1 žltok- ale ja som pre istotu nedala a je ok, 2 lyžice tuhej uvarenej vychladenej kávy\r\n poleva: 250 g pr. cukru vymiešame šlahačom so 4 lyžicami horúcej kávy a 1 lyžičkou oleja kávu som uvarila nescafé POSTUP PRÍPRAVY Všetko vymiesiť , vyvaľkáme a vykrajujeme štamperlíkom, kladieme na plech s papierom.\r\n Pečieme na 150 asi 12 min. Spájame plnkou/ len všetko vyšľaháme/. a potierame štetcom polevu a necháme zaschnúť. Vyšlo mi presne 100 kusov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 31.12.2012, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Jemné strojčekové pečivoPOTREBNÉ PRÍSADY 500 gr. hl. múka špeciál, 250 g palmarín, 125g maslo, 250 cukor práškový, 200g gustin maizena, 3 celé vajcia, 1 PDP, 1 vanilínový cukor, šťava z pol citróna, \\r\\n- čok. poleva\\r\\n- papier na pečenie POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zamiešame, dávame do mäsového mlynčeka s nadstavcami, kladieme na plech s papierom na pečenie.\\r\\nPečieme 15 min. cca- 150 stupňov.\\r\\nMáčame v poleve, môžeme po dve zliepať džemom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 20.12.2012, 21:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
medovníčky ako pierkoPOTREBNÉ PRÍSADY 100 g masla, 600 g hl.múky T 650, lyžica rumu, 3 vajcia, 200 g prášk. cukru, 1 lyžička sódy bikarbóny, 7 lyžíc medu, 2 lyžičky prášku do perníka, 2 lyžičky medovníkového korenia, 2 lyžice preosiateho kakaa \\\\r\\\\n\\\\r\\\\npoleva 2 bielka, 260 g preosiaty pr. cukor, 1 lyžica citrón šťavy POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu vymiesime a stačí aj na hodinku do chladničky, rozvaľkáme, vykrojíme, pečieme 180 stupňov cca 6 minút. Potom zdobíme polevou, používala som kornútok z celofánu... \\\\r\\\\nNie je to profesionálne urobené... ale aj tak aspoň dúfam, že vydržia do vianoc... že mi ich všetky nespapkajú.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (7) posledné: 30.11.2014, 18:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
jahodový svieži koláčikPOTREBNÉ PRÍSADY piškóta: 4 vajcia, 20dkg prašk. cukru, 20dkg. polohrubej muky, 1 dl oleja ,1dl vody ,1 PDP, 1 vanilín. cukor\r\nplnka: 1 šľahačka , 2 mäkké tvarohy, 2 kyslé smotany, 9 plátkov želatíny, trochu mlieka, citron. šťavy a cukru podľa potreby, želatína: 2KS červenej / Ako je na návode/ a čerstvé jahody POSTUP PRÍPRAVY Piškota: žĹtka šľaháme s cukrom do peny, pridáme olej, vodu, múku s PDP spolu so snehom z bielok.upečieme.Dáme vychladnúť. plnka: Dáme si do trošky mlieka/ alebo vody/ napučať 9 plátkov želatíny, potom vyšľaháme šľahačku, v mise si premiešame kys. smotany, tvarohy , citronovú šťavu, cukor koľko kto má rád. Vmiešame šľahačku s vanilk. cukrom. Keď je to tam všetko zahrejeme/ nevaríme!/ želatínu na sporáku, kým sa nerozpustí na vodičku, priešame ju k celej mase a vylejeme na piškótu Dáme do chladničky aspoň na pol hodiny/ zatiaľ si otrháme, umyjeme a pokrájame čerstvé jahody, Pripravíme si želatínu podľa návodu na obale/2 KS je pol litra/Vyberieme koláč, poukladáme jahody, zalejeme želatínou a zasa do chladničky. Musí to tam byť aspoň 5 hodín! Vtedy je super a najlepšie je do druhého dňa... Ja robím zväčša v sobotu večer... na nedeľu je hotový... :-D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 19.6.2011, 3:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
mini hamburgerikyPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg polohrubej múky, 30 g roztopeného masla,1/2 lyžičky soli, 1/2 kocky kvasníc, 3 dl mliečka, 1 lyžičku cukru,1/2 lyžičky mletej rasce, sézam na posypanie, vajce na potretie.\r\nďalej: plnka: 1 syr v črievku, 3 strúčiky cesnaku, 4 lyžice kyslej smotany, 2 lyžice strúhaného eidamu, soľ /môže byť i trošku tatarky, klobása, alebo salámka, petržlenová vňať. POSTUP PRÍPRAVY Urobíme si kvások: mlieko, kvasnice, cukor\r\nPridáme do múky, prilejeme roztopené maslo, soľ, rascu. Vypracujeme mierne redšie cesto. Necháme kysnúť v teple .Potom vyvaľkáme na cca 1,5 cm výšku, "štamprlíčkom" vykrajujeme, kladieme na vymastený a vysypaný plech.Necháme chvíľu podkysnúť, potrieme vajíčkom rozšľahaným, posypeme sézamom a upečieme. / cca30 min, 180 stupňov/ Vychladnuté ,nie úplne prekrojíme, potrieme plnkou, vložíme salámku, vňať a je to! Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 121 návštěvníkov) KOMENTÁRE (25) posledné: 26.12.2022, 8:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |