. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Zdenka S. (zdendula) ID 190247
.
Oblasť: Stará Ľubovňa
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.2.2011
Naposledy: 10.9.2014 10:32
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

SLADKÉ JEDLÁ

Parené buchty s čokoládovou polevou



POTREBNÉ PRÍSADY

Parené buchty a poleva : 5 lyžíc kryšt.cukru, 1 vanilk.cukor, 50g čokolády na varenie, 100g masla, 1 čokoládový puding,750ml mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

Cukor upražíme na karamel, pridáme maslo, popražíme (aby voňalo), pridáme čokoládu a trochu vody. Potom prilejeme mlieko rozmiešné s pudingom. Necháme zavrieť a polejeme buchty.
Dlho som hľadala, až som sa k nej dopracovala a musím povedať, presne taká akú som kedysi dávno za školských čias jedla.Je mňamková :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 3.11.2016, 8:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Tvarohovo-karamelový zákusok



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 150g cukru, 2dcl vody na karamel 5 žltkov, 150g praš. cukru, 300g hladkej múky, 1 PDP, sneh z 5 bielkov Plnka: 1 hera, 150g prašk. cukru, 1 vanilkový cukor, 1 lyžica medu, citronová kôra, 500g tvarohu

POSTUP PRÍPRAVY

Cukor upáliť na karamel, zaliať vodou, nechať rozvariť a vychladnúť. Žltka s cukrom vymiešať, pridať karamel a po lyžiciach múku, prašok do pečiva a nakoniec vyšľahaný tuhý sneh. Ja si cesto vylejem na plech vyložený papierom a upečieme. Všetky suroviny na plnku okrem tvarohu si poriadne vymiešame a potom pridáme tvaroh. Upečené cesto necháme vychladnúť, prekrojíme vodorovne na dva pláty a naplnime tvarohovou plnkou, prikryjeme vrchným plátom a posypeme praškovým cukrom. Je výborný..... nadýchaný. Vyskúšajte!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Výborná čalamáda bez sterilizácie!!!



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 2 stredne velké kapusty, 1kg uhoriek, 1kg cibule, 1kg červenej papriky, 1kg zelenej papriky, 2 väčšie karfioly (treba ich trošku obvariť, aby neboli tvrdé), 5-6 väčších mrkiev Nálev: 5l vody, 0,7l octu, 7PL soli, 10-14PL cukru,1kávová lyžička "Borkénu" Tento nálev netreba variť!

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky suroviny porežeme (prípadne karfiol rozoberieme na ružičky), tak ako na nejaký šalát alebo čalamádu, zalejeme hotovým nálevom a necháme postáť 24 hodín.Potom ponakladať do pohárov alebo aj velkých skiel a uzavrieť. Nemusí sa sterilizovať!!!
Ja robím aj do 3-litrových a keď potrebujem, otvorím, odoberiem koľko chcem a zatvorím, nič sa tomu nestane. Odporúčam!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 3.8.2011, 23:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu