. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Veronika B. (veve2211985) ID 164938
.
Oblasť: Malacky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.9.2010
Naposledy: 6.12.2022 16:28
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

TORTY

Mascarponovo-tvarohovo-šlahačková torta s lesním ovocím



POTREBNÉ PRÍSADY

KORPUS:10 bielkov ,150g kryštálového cukru ,2 Vanilkove cukr. ,10 žĺtkov ,250g práškového cukru ,500g hladkej múky ,1 PDP ,10 PL horúcej vody. KREM:1 zlatý klas,400ml mlieka,malé maslo,500g mascarpone,500g jemn.tvarohu,2 šlahačky a dva stužovače šlahačky.cukor podla chuti.na ozdobu lesné ovocie,jahody,čo mate radi, trubičky a čokoládové hoblinky,Aróma Rumová na pokapanie kortpusu.

POSTUP PRÍPRAVY

Inštrukcie na korpus: Bielka s kryš. cukrom a VC vyšľaháme do tuhej peny.Žĺtka osobitne vymiešame s práškovým cukrom dopenista, pridáme horúcu vodu. Za stáleho miešania mixérom pridáme polovicu múky s práškom do pečiva. Na záver domiešame zvyšok múky a vyšľahané bielka - striedavo - už iba varechou.Ja som si do polky dala kakao a do formy som davala striedavo dve PL kakaove cesto a dve PL biele cesto a robila som to pokial som neminula všetko cesto.Pečieme v predhriatej rure na 170-180 stupnov cca 1 hodinku,cesto skušame špajdlou.Ak sa vam na ceste po upečení urobi kopček mam malý trik ako to zrovnat ešte horuci piškot v forme otočím na dosku,potlačíme a necháme vychladnut,potom ak sa vam prichitil orezte to nožom.\r\n\r\nKrémPuding si uvaríme.po vychladnutí pridame do pudingu maslo a vyšlaháme,mascarpone vyšlaháme s cukrom,pridáme tvaroh znova vyšlaháme.Zvlášt si vyšlaháme šlahačky so stužovačmi šlahačky a troškou cukru.šlahačku už len varechou vmiešame do mascarponovo-pudingovo tvarohovej zmesi.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 25.9.2014, 20:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

pizza z mikrovlnky



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:1kg hladka muka,2 dcl vlažneho mlieka,2dcl oleja,4čl soli,kocka kvasníc,voda.Na pizzu:cibula,kečup,oregano(rozmixujeme s ponorním mixerom)šunka,kukurica,šampiony,syr a všetko podla chuti :)Musite mat teplovzdušnu mikrovlnku a tanier na pizzu CRISP

POSTUP PRÍPRAVY

urobime si kvasok s mlieka a kvasníc,pridame do muky a olej,pridame sol a tolko vody aby nam vyšlo vláčne cesto.Cesto si rozdelíme na 6 bochníkov,ja davam cesto do ladničky alebo mrazničky.Po vitiahnutí je dobre da sa použit:)Do pizza plechu do mikrovlnky rukami roztlačím cesto,použijem olej lepšie sa natahuje.Potom cesto natrieme zmesou cibula,kečup,oregano a ukladame šunku,kukuricu,šampiony syr atd...Dame piect do mikrovlnky s funkciou CRISP NA 16 MINUT A HOTOVO,DOBRU CHUT :):)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 8.2.2014, 13:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu