. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Simona M. (saisa314) ID 139993
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.2.2010
Naposledy: 3.1.2015 18:33
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Cestoviny s paradajkovým pretlakom



POTREBNÉ PRÍSADY

12 deka cestovin(podla potreby)...1 konzerva paradajkoveho pretlaku...1cajova lyzicka olivoveho oleja...2 strúčiky cesnaku ..podla chuti sol,korenie,bazalka

POSTUP PRÍPRAVY

Prelisovany cesnak spolu s konzervou paradajok oprazime na 1čl olivoveho oleja(ochutite)...Zalejete teplou vodou a na miernom ohni varite priblizne 5 min.
Omacku potom dobre premiesate a nechate zovriet..
Cestoviny uvarite v slanej vode a zalejete omackou..
Nechate ich chvilu odstat aby sa v omacke dobre napili.A dozdobite bazalkou.. :)) Velmi dobry recept na diety a hlavne chutny ..:)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Pudingoš



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:900g hladkej muky 100g praskoveho cukru 1/4 ML sol 2ks drozdie 1 prasok do peciva 5PL oleja 400ml vlazneho mlieka sneh z 3 bielkov čokoládová náplň: 2 čokoladove pudingy 500 ml mieka 4 PL kakaa 300g krystal.cukru 1 palmarin 50g masla na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

1, Najskor rozmiesame spolu mlieko kakao a puding
2, Spolu s cukrom uvarime husty puding,hned po uvareny tam dame palmarin a vymiesame metlickami a nehame vychladnut...obcas premiesame aby tam nevznikla koža
3, Do misy si dame vsetky suroviny okrem snehu z bielkov aj drozdie a nemusime si robit kvasok..ale mozme..je lepsie si srait aby tam neostali hrudky drozdia
4, Trosku vymiesime a pridame sneh a poriadne miesime lebo cesto je huste
5, Rozdelime na 6 casti
6,Kazdu cast rozvalkame a natrieme kremom
7, Po 2 zaviny spajame a prepletame ako vrkoc lenze je iba z dvoch pramenov a ulozim na vymasteny plech
8, Pred pecenim potriem roztopenym maslom ..peciem pri teplote 175 stupnov na 25 min

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 10.2.2011, 20:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Karamelová zmrzlina



POTREBNÉ PRÍSADY

Tortové oblátky, 2 zlaté klasy, 1l mlieka, 20dkg kryštalový cukor,1 maslo (250g), 1vajce

POSTUP PRÍPRAVY

Plnka:...Kryštalovy cukor rozpustime na karamel. V druhej miske si vymiesame 2 zlate klasy a mlieko a vlejeme to do karamelu ale pomaly lebo to vyvrie....potom to budeme stale miesat az kym to nebude ako puding...Nechame vychladnut a potom primiesame maslo.(najlepsie mixérom)
Tortove oblatky nakrajame na male kocky ..(podla toho aky kceme kornutok napr. 7x7cm) a napaime ich ako knedlu...Na hrniec s vodou uviazeme nejaku utierku a oblatky poukladame na utierku...Nehame to tam naparit a potom to opatrne zoberieme a tvarujeme do kornutku(ale pomaly je to horuce)...A nakoniec plnime do kornútkov plnku :) ..Dobrú chuť ,) Niekedy ked to budem robit znovu tak pridam aj foto :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu