. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Miriam B. (MiaLia) ID 12273
.
mimibazar.sk/MiaLia
Bazárik v Čechách
Oblasť: Šaľa
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.2.2007
Naposledy: 17.8.2016 23:43
Aktualizácia: 15.2.2016 9:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 268
RODINNÉ FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 79
RECEPTY 5
NÁVODY 1
ceny veci su pevne, nezjednavajte prosim. zlavy davam pri odbere viac kusov.
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Tofu s cuketou a susenymi paradajkami



POTREBNÉ PRÍSADY

cukety, tofu, por, konzerva krajanych paradajok, susene paradajky, cesnak, sojova omacka, olivovy olej, pikantna omacka

POSTUP PRÍPRAVY

tofu si nakrajame na kocky a zalejeme sojovou omackou a pikantnou omackou. nechame v chladnicke postat. na olivovom oleji si osmazime por, na kocky nakrajanu cuketu, platky cesnaku, nakrajane susene paradajky a zalejeme paradajkami v konzerve. ja pouzivam uz s bylinkami a nakoniec primiesame tofu. nevarime dlho, aby bola cuketa este chrumkava. ja vobec nesolim, nakolko soj. omacka je dost slana, ale pridavam este korenie - cubrica - chodi ho do kauflandu predavat jedna pani. je to cesky vyrobok. podavame s opecenymi bagetkami

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 12.10.2013, 11:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Hovadzie masko na vinovej omacke so smotanou



POTREBNÉ PRÍSADY

chude hovadzie maso, sampinony, slahackova smotana, 200 ml bujonu, 150 ml cerveneho vina, konzervu lupanych paradajok, bazalka, maslo, cukor, sol, korenie, olivovy olej, muka

POSTUP PRÍPRAVY

omacku si pripravime nasledovne:
roztopime maslo, pridame muku a zalejeme bujonom a vinkom. pomaly varime 15 minut, potom pridame paradajky, cukor podla chuti (ja som dala 2 PL), nasekanu bazalku a varime pri nizkej teplote dalsich 30 minut.

maso naklepeme, nakrajame na tenucke rezanceky a opecime na oleji, pridame sampinony a chvilu opekame. zalejeme rozmixovanou omackou a varime kym masko zmakne. ochutime solou, koreniem a zalejeme smotanou v ktorej sme rozmiesali 1 PL muky. nechame prejst varom a je to hotovo.

vhodnou prilohou su cestoviny alebo ryza

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 4.10.2015, 16:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Osviezujuca bazova malinovka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg krystaloveho cukru, 1 kg citronov, 8-10 hlavok bazoveho kvetu, 10 l vody

POSTUP PRÍPRAVY

Z 1/2 kg cukru si spravime karamel, vlejeme ho do 10 l studenej vody, prisypeme zvysok cukru, bazove kvety. Dva citrony nakrajame na kolecka a zvysne vyzmykame do vody aj s duzinou. Nechame odstat 24 hodin, precedime, dame vachladit a mozeme podavat. Na zdravie.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 21.5.2009, 15:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Mexicka fazula - rychla vecera



POTREBNÉ PRÍSADY

olej***
2 konzervy fazule v paradajkovej omacke, ja davam jednu pikantnu***
2 dcl paradajkoveho pretlaku***
2 vacsie cibule***
3 - 4 struciky cesnaku***
klobasa***
zelene olivy***
2 zelene papriky***
olej, sojova omacka, 1 KL kari, sol, cierne korenie, tymian***
udeny syr***
vajicka***

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji osmazime nadrobno nakrajanu cibulu a cesnak. Pridame na kolieska nakrajanu klobasu, pochvili zalejeme asi 2 dcl pretlaku. Okorenime ciernym korenim, kari a sojovkou. Zalejeme fazulovymi konzervami, pridame nakrajane olivy, papriku a tymian. Varime cca 10 min. Ja ich este zvyknem dochutit chilli pastou. Vajicka mozeme uvarit alebo spravit volske oka a nakoniec posypeme struhanym syrom. Podavame s chlebom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 23.11.2008, 13:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Medove rebierka



POTREBNÉ PRÍSADY

bravcove rebierka, korenie na pecene rebierka, pikantny kecup, med, cesnak, sojova omacka, olivovy olej, citronova stava

POSTUP PRÍPRAVY

1. Rebierka jemne nasolime, nakorenime a dame piect na 220 stupnou cca na 25 - 30 min.

2. Kym sa nam rebierka pecu, pripravime si zmes, ktorou ich budeme potierat:

V miske si zmiesame 2 - 3 PL kecupu, 1 PL medu, 3 - 4 struciky prelisovaneho cesnaku, trosku sojovky, 1 KL olivoveho oleja a trosku citronovej stavy. Ja to vzdy robim "od oka".

3. Rebierka potrieme zmesov z jednej strany, nechame zapiect, otocime, potrieme aj druhu stranu a dopecieme.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 55 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (19) posledné: 31.10.2017, 0:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu