. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Patrícia J. (shanyqa) ID 104637
Oblasť: Námestovo
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 16.7.2009
Naposledy: 3.10.2015 23:45
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Karfiólová pizza



POTREBNÉ PRÍSADY

1 karfiol nakrájaný na malé kúsky polovica hlávkovej kapusty 1 vajce 50g strúhaného syra čajová lyžička oregana 1/2 čajovej lyžičky čierneho mletého korenia obloha (podľa preferencií)

POSTUP PRÍPRAVY

Karfiol a kapustu si nakrájame na malinké kúsky a vo väčšej miske rozmixujeme. Vzniknutú zmes dáme na panvicu a miešame až do zmäknutia, potom podľa potreby znova rozmixujeme.

Keď karfiol začne hnednúť, dáme ho do čistej utierky a vyžmýkame z neho vodu ako najviac sa dá. Čím suchšia zmes, tým chrumkavejšie neskôr. Keď sme zmes vysušili, dáme ho do misky a zmiešame s ostatnými ingredienciami a poriadne zamiešame.

Následne cesto uložíme na pekáč (namastený, alebo vystlaný papierom na pečenie) do tvaru pizze.

Pečieme ho na 220 stupňoch cca 15 minút. Potom vyberieme, poukladáme oblohu podľa chute (paradajkový pretlak, špenát, žihľava, bazalka, kukurica, šampiňóny, syr...) a dáme piecť na ďalších 10 minút.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu