. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Jana K. (januscha23) ID 104163
.
Oblasť: Nové M. nad Váhom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.7.2009
Naposledy: 7.7.2023 8:03
Aktualizácia: 17.11.2014 16:46
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 68
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 35
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 35 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4 ďalšie >>

TORTY

Slané srdce pre troch oslávencov


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

toustový chlieb, pomazánky, salámy, zelenina

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (39) posledné: 2.8.2011, 23:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

KAKAOVÉ MESIAČIKY


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

250 g práškového cukru *** 4 žĺtka *** 4 bielka (na sneh) *** 250 g masla (Hera) *** 250 g mleté orechy *** 150 g polohrubá múka *** 2 PL kakaa Poleva : 250 g práškového cukru *** a teplej vody podľa potreby

POSTUP PRÍPRAVY

Zmäknuté maslo dobre vymiešať s cukrom, pridať žĺtka s kakaom a vymiešať. Pridáme múku, sneh a orechy, jemne premiešame. Cesto pečieme na hlbsom plechu vyloženom papierom na pečenie pri teplote 170°C podľa potreby.
Upečené cesto necháme vychladnúť, zatial si pripravíme cukrovú polevu z 250 g práškového cukru a teplej vody. Vychladnuté cesto polejem rumom a cukrovou polevou. Keď je poleva mierne stuhnutá, vykrajujeme pohárikom mesiačiky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (11) posledné: 2.10.2014, 21:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Hrad - pre moju Natalinku


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

hrad : piškotový korpus, čokoládová plnka a plnka z černoškine prsia od Adriana S.ID 34442, banány, jahodový džem, K2 domček : piškotový korpus, punčovina,gaštanový krém Martina P.ID48300 jahody,jahodový džem, K2

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (42) posledné: 3.8.2011, 0:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Kabelka k MDD


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

piškótový korpus, maslovo - pudingová plnka, jahody, banány, džem z čiernych malín,K2

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (28) posledné: 19.7.2010, 17:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Ovocná bublanina


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

* 500g polohrubej múky * 450g práškového cukru * 4 vajcia * 1 balíček vanilkového cukru * 1 prášok do pečiva * štipka sódy bikarbóny * 200 ml oleja * 300 ml mlieka * ovocie, aj zavárané

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme olej, mlieko, múku a všetko dobre zmiešame. Nakoniec pridáme prášok do pečiva, sódu bikrbónu a vanilkový cukor.
Plech vymastíme a posypeme múkou, cesto naň rovnomerne rozotrieme. Na cesto poukladáme ovocie (čerešne, višne, marhule, broskyne....) a dáme do vyhriatej rúry upiecť na 180°C. Dĺžka pečenia podľa potreby. Ak použijeme kyslejšie ovocie, koláč posypeme práškovým cukrom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 13.8.2011, 22:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Farfalle s tuniakom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Na 4 porcie: 400 g cestovín farfalle, 450 g tuniaka v konzerve, 1PL olivového oleja, 1 cibuľa, 2 strúčky cesnaku, 60 g masla, 130g šampiónov, 250 ml smotany, šťava z 1 limetu, 1 zväzok petržlen. vňate, 1ČL vegety, štipka mletej papriky, soľ, 1 čilli paprička

POSTUP PRÍPRAVY

Farfalle uvaríme s 1PL oleja do polomäkka. Nasekanú cibuľu a cesnak orestujeme na masle. Pridáme nakrájané šampióny a všetko spolu podusíme. Prilejeme smotanu a varíme až do zhustnutia omáčky. Pridáme šťavu z limetu. nasekanú vňať, vegetu, papriku a polovicu tuniaka a krátko povaríme. Hotové cestoviny rozdelíme na taniere, polejeme omáčkou, pridáme zvyšného tuniaka, posypeme vňaťou a už len papáme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 15.2.2010, 7:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Cannelloni s paradajkovou omáčkou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

250g mletého hovädzieho mäsa, 300g hladkej múky, 3 vajcia, 2PL olivového oleja, 2 strúčky cesnaku, 400g paradajok v konzerve, 50ml mlieka, 40g parmezánu, 100g mozzarely, 1PL masla, 1PL čerstvej bazalky, 1 cibuľa, rozmarín, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Preosejeme múku a uprostred urobíme jamku. Rozklepneme do nej vajcia a vlejeme 1PL oleja. Vypracujeme cesto, zabalíme ho do fólie a necháme odležať 30min. v chladničke. Na zvyšnom oleji osmaží-
me posekaný cesnak, pridáme paradajky a rozvaríme. Omáčku zjemníme mliekom a maslom, dochutíme bazalkou, soľou a korením. Mleté mäso osolíme, okoreníme a poriadne ho premiešame s nasekanou cibuľou a nakrájaným rozmarínom. Cesto vyberieme z chladničky a rozvaľkáme na hrúbku asi 1mm a rozkrájame ho na obdĺžniky ( 10 x 8 cm ). Z mäsa vytvarujeme valce asi 8cm dlhé a každý valec zabalíme do cesta. Cannelloni rozložíme do vymasteného pekáča a zalejeme pripravenou omáčkou, posypeme syrom a vložíme do rúry vyhriatej na 90st. na 40minút. Podávame teplé.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 11.2.2010, 23:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Slivkovo - tvarohový koláč Petra Marcina


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1lístkové cesto, 150g ovsenných vločiek, 150g mletých vlašských orechov, 500g tvarohu, 2 škoricové cukry, 2 vanilkové cukry, slivkový lekvár, slivky Posýpka : maslo, 150g hladkej múky, 150g práškového cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Lístkové cesto natiahneme na plech, potrieme slivkovým lekvárom a posypeme ovsennými vločkami. Do tvarohu pridáme vanilkový cukor, premiešame a takto pripravenú masu vylejeme na ovsenné vločky. Následne na plech poukladáme vykôstkované a na polky pokrájané slivky, posypeme ich mletými vlašskými orechmi, škoricovým cukrom a na koniec z masla, múky a cukru urobenou posýpkou. Ovocný koláč pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200st., po 5 minutách zmiernime teplotu na 180stupňov. Pečieme asi 30min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 15.2.2010, 7:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

PRSIA - moje prvé pre syna k 29 narodeninám


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Mramorový korpus a podľa Miriam ID 18717 250g polohrubej múky, 240g praškového cukru, 1 PRDOPEČ, 4 vajíčka, 150ml oleja, 100ml horúcej vody, kakao PLNKA: 2 smotany na šľahanie, 2 várové čokolády, 1ks stužovač šľahačky, banány, jahody, džem z čierných malín,poťah K2

POSTUP PRÍPRAVY

Vajíčka si rozdelíme na bielka a žĺtka. Bielka si vyšľaháme s polovicou práškového cukru na tuhý sneh. Hneď nato vyšľaháme žĺtká s druhou polovicou práškového cukru. Ked sú žĺtky dobre vyšľahané pridáme olej, horúcu vodu, múku zmiešanú s PRDOPEČOM, a nakoniec vmiešame varechou tuhý sneh. Cesto si rozdelíme do dvoch misiek a do jednej misky pridáme kakao a premiešame. Postupne po lyžiciach dávame striedavo raz bielu, raz hnedú PL cesta.Nemiešame.Pečieme vo vyhriatej rúre pri 170st. asi 50 - 60min.Piekla som vo forme v tvare srdca a v dvoch kompótových miskách, ktoré som dobre vymastila a vysypala strúhankou.Cesto v miskách sa pieklo asi 30 minút.Treba vyskúšať špajlou.
PLNKA : deň vopred si zohrejeme šľahačky s várovými čokoládami a po vycladnutí odložíme do chladničky. Na druhý deň pridáme stužovač šľahačky a dobre vyšľaháme a môžeme plniť.
Týmto Mirke ďakujem za postup.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (11) posledné: 15.2.2010, 7:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Bielkový srnčí chrbát


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

6 bielkov, 130 g práškového cukru, 100 g polohrubej múky, 1/2 balíčka kypriaceho prášku, 2 PL rumu, 2 PL oleja, 50 g hrozienok, 50 g vlašských orechov, 50 g čokolády

POSTUP PRÍPRAVY

Z bielkov ušlaháme tuhý sneh, pridáme cukor, rum, potom postupne olej a múku. Orechy a čokoládu nadrobno posekáme a zľahka zapracujeme do cesta. Formu na srnčí chrbát natrieme maslom a posypeme múkou. Vylejeme do nej cesto, zarovnáme ho a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri strednej teplote asi 25 - 30 minút, (vyskúšať špajlou). Hotový koláč vyberieme, prikryjeme suchou utierkou a asi po 10 minutách vyklopíme. Vychladnutý ho pokrájame na rovnaké rezy.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 35 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu