.

objednat banner 468x60
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .
RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
VEGETARIÁNSKÉ JEDLÁ
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
Celkem: 827 (zobrazuje se 81-90)první << předchozí 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 další >>
BRAVČOVÉ MÄSO
Hamburské plece, s vynikajúcou omáčkou.

POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové mäso. Pliecko,alebo stehno, komu nevadí trocha mastného, tak to môže pripraviť aj z krkovičky. Ďalej koreňová zelenina / mrkva, petržlen, zeler /, cibuľa, 2 kyslé uhorky, Bobkový list, nové korenie, plnotučná horčica a Šľahačková smotana.

POSTUP PRÍPRAVY

... viď obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 166 návštěvníkov)

Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (66) poslední: 1.8.2014, 12:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové na cibulke a šampiňónoch

POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové rezne°°°2-3 cibule°°°400g šampiňónov°°°olej°°°vegeta°°°strúhanka°°°vajíčka°°°soľ°°°tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

dobrý obedík :-)
zdroj: varecha.sk, brnko23

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov)

Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) poslední: 17.9.2012, 10:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Fasirky s Camembert syrom (Hermelin/Encian/Brie)

POTREBNÉ PRÍSADY

*250 g syra Camembert * 500g mleteho bravcoveho masa * 1 mensia cibula * 2 vajcia * 5 polievkovych lyzic struhanky * na dochutenie fasirok davam takyto pomer korenia (mozete vsak fasirky dochutit ´´po svojom´´ tak ako to robite pri obycajnych fasirkach) * 1 kavova lyzicka soli * 1 kavova lyzicka mletej papriky * 1/2 kavovej lyzicky stiplavej mletej papriky * 1/2 kavovej lyzicky cierneho korenia * 2 kavove lyzicky susenej majoranky *** budeme este potrebovat 2-3 vajicka a struhanku na obalenie

POSTUP PRÍPRAVY

Zacneme syrom, postruhame si ho do misky - tazsie sa struha lebo je makky ale da sa to zvladnut :)) Do misky si pridame vsetko ostatne, t.j.: maso, nadrobno nakrajanu cibulku, 2 vajcia, 5 polievkovych lyzic struhanky a korenie na dochutenie. Vsetko to najlepsie rucne miesame kym sa nam to pekne neprepoji a nevznikne hmota z ktorej sa budu dat tvarovat fasirky (ak je to prilis velmi lepkave tak pridame struhanku). Tvarujeme si gulky ktore obalime v struhanke a ´´pricapneme´´ ich aby vznikli fasirky, tie si potom este raz namocime do rozslahanych vajicok a este raz do struhanky (je to koli tomu syru inak by sa nam pri smazeni na oleji mohol vytekat). Takze smazime na oleji a dobru chut! My podavame z uvarenymi zemiakmi ktore si len popucime a zmiesame ich s preprazenou cibulkou. Ako priloha zavarane cibulky, uhorky a karfiol :) Ine fasirky sa u nas uz nejedia odkedy sme tento vylepseny recept oskusali prvy krat, velmi navykove este aj vecer za studena sa ide vyjedat z chladnicky :)) Zabudla som dodat v povodnom recepte bol Hermelin cize je uplne jedno aky z tychto syrov pouzijete :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Tina G. (tinna333) ID 26976 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Játrová směs nejen na topinky se zavařenou kapií a kořením chilli con carne

POTREBNÉ PRÍSADY

Vepřová játra, zavařená kapie, cibule, koření chilli con carne, sůl, pepř, solamyl na maso, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Osmahneme cibulku na trošce oleje, přidáme játra, opečeme, opepříme, přidáme pepř, na proužky zavařenou kapii,podlijeme vodou, nakonec osolíme a zahustíme trochou solamylu rozmíchaném v trošce vody.
Podáváme s topinkou, nebo jen s pečivem, bramborem apod.

Přeji dobrou chuť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Monika K. (monky3) ID 23876 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Fazuľový guláš

POTREBNÉ PRÍSADY

2 veľké cibule, bravčové stehno cca 700 g, údené maso uvarené + vývar, uvarená biela fazuľa + vývar, fľaša leča ( stačí malá ), soľ, MČK, červená paprika sladká, drvená rasca, majoránka, cesnak ( podľa chuti, ale dostatočné množstvo ), olej

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept som vymámila od vedúceho v bufete, kde guláš robia. Je fantastický, treba pomaly bezodný tanier :-) mizne rýchlosťou blesku.
Takže deň vopred namočenú fazuľu uvaríme v NEOSOLENEJ vode ( solí sa až potom ), takisto si uvaríme údené masko a vývary necháme, zídu sa nám na podlievanie..
Urobíme si cibuľový základ na oleji (alebo aj masti), pridáme masko na kocky, soľ, korenie, drvenú rascu, majoránku, červenú papriku, paradajkový pretlak, pohár leča a polovicu cesnaku, podlejeme vývarom z mäsa alebo fazule a dusíme takmer do makka..V prípade potreby podlievame. Keď je masko takmer makké, pridáme odkvapkanú fazuľu, na kocky nakrájané údené a zvyšnú polovicu cesnaku a dovaríme do makka..netreba ani múku, ani žiadne iné zahusťovadlo :-) vtedy guláš vydrží dlhšie . Najlepší je s bielym chlebom. Mňam :-)
Fotku pridám, keď guláš niekedy urobím, ale iste čoskoro :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Jana H. (bobenko) ID 2706 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Lanšmít v alobale

POTREBNÉ PRÍSADY

1 konzerva lanšmitu 4 plátky tvrdého syra horčica olej 4 štvorce alobalu

POSTUP PRÍPRAVY

Konzervu otvorte z oboch strán, obsah vytlačte, odstráňte tuk a lanšmit nakrájajte na 8 koliesok. Štyri kolieska potrite tenkou vrstvou horčice na ňu poukladajte plátky syra, opäť potrite horčicou a priklopte kolieskom lanšmitu. Porcie zabaľte do alobalu a pečte v rúre.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Iveta G. (Timea505) ID 128086 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) poslední: 22.11.2012, 10:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Panenka v slaninke so šampiňónovou omáčkou

POTREBNÉ PRÍSADY

1ks bravčovej panenky, 150g slaninky pokrájanej na tenké plátky, soľ, mleté čierne korenie, 500g čerstvých šampiňónov, 250ml smotany na šľahanie, 1 cibuľa, olej,

POSTUP PRÍPRAVY

Panenku prekrojíme na dva až tri kusy. Osolíme, posypeme korením a prudko opražíme na rozpálenom oleji. Necháme mierne vychladnúť a obalíme v slaninke. Uložíme na pekáč, mierne podlejeme olejom prikryjeme a dáme zapiecť.Pečieme asi hodinu. 10-15 minút pred dopečením odokryjeme a necháme slaninku na panenke mierne opiecť.
PRÍPRAVA šampiňónovej omáčky:
Na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané šampiňóny a necháme 20 minút prikryté dusiť. Do mäkkých šampiňónov pridáme šľahačkovú smotanu a necháme chvíľu vrieť.
Upečenú panenku prekrojíme a polejeme omáčkou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov)

sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) poslední: 8.5.2012, 19:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Falošné španielske vtáčky

POTREBNÉ PRÍSADY

500g bravcovych steakov, 4-5 natvrdo uvarenych vajicok, 7 vacsich kysl. uhoriek, asi 100g slaniny, 1 velka cibula, horcica, olej, sol, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika, rasca //// Priloha: ryza

POSTUP PRÍPRAVY

Dame si varit vajicka. Pripravime si ostatne prisady a pokrajame na male kocky- cibulu, slaninu, uhorky a potom aj uvarene vajicka. V hrnci si rozpalime olej a pridame slaninku, chvilu oprazime a pridame cibulu. Prazime dozlatova a pridame naklepane steaky. Prudko opecieme, potom podlejeme vodou, pridame uhorky, korenie, papriku a rascu, nesolime. Chvilu dusime, asi 15 minut, pridame horcicu a nakrajane vajicka. Dusime, kym maso nie je makke a dosolime, mozme pridat trochu vody z uhoriek. Ako priloha je perfektna ryza.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)

Ivana B. (brculka8) ID 173421 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) poslední: 12.2.2013, 19:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Karé s feniklom, zemiakmi a citrónom

POTREBNÉ PRÍSADY

4 rezníky z karé bez kosti, 2 lyžice olivového oleja, 1 buľva feniklu pokrájaná na plátky,1 veľká cibuľa pokrájaná na plátky, 2 strúčiky cesnaku pokrájané na plátky, 5 -6 menších zemiačikov pokrájaných na štvrťky, šťava z pólky citróna, soľ, mčk, solčanku

POSTUP PRÍPRAVY

Recept z dobrého jedla upravený podľa mňa.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) poslední: 16.4.2012, 20:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Mňamkové mäsko

POTREBNÉ PRÍSADY

200g bravčové(môže byť aj hovädzie),cibuľka,1 KLhorčica,2 PLkečup, hrsť hríbov,1 veľká kyslá uhorka

POSTUP PRÍPRAVY

Toto jedlo si zamilovali aj moje deti(samozrejme bez uhorky a hríbov,na to sa "obetujem!).Postup je ľahučký.Množstvá sú na dve osoby.Ak niečo milujete,pridajte toho viac. Na oleji orestujeme trošku cibuľky,pridáme mäsko nakrájané na kocky a necháme zatiahnuť.Posolíme,okoreníme,pridáme namáčané hríby a nakrájanú uhorku a necháme dusiť do mäkka.Ak treba a mäsko nepustilo dosť šťavy,pridáme trošku vody.Potom pridáme horčicu a kečup.Tu môžete dávať podľa chuti.Mne sa osvedčilo toto množstvo.Riadne premiešame a ak treba necháme zredukovať na hustejšiu omáčku.A môžeme podávať.Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Monika M. (monci81) ID 46679 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) poslední: 19.5.2013, 21:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkem: 827 (zobrazuje se 81-90)první << předchozí 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 další >>