končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Grécke - kokkinisto dusené teľacie s penne malé rúročkyPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg teľacieho mäsa, 2 cibule, 1 rajčinový pretlak alebo 500g rajčinovej šťavy, 500g penne rúročkové cestoviny, soľ, čierne korenie, trochu kryštálového cukru, slaný tvrdý syr nastrúhaný, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY 1, pokrájanú cibuľu udusíme na olivovom oleji, pridáme na kocky pokrájené mäsko, osmahneme,aby sa zatiahlo a pridáme pretlak alebo rajčinovú šťavu, osolíme, okoreníme, ocukrujeme, pridáme trochu vody a prikryté dusíme dve hodiny 2, pridáme 1Lvody , počkáme kým voda začne vrieť, potom pridáme cestoviny, stiahneme teplotu a dovarime cestoviny, občas ich premiešame 3, podávame posypané nastrúhaným syrom 4, dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Jana M. (kardula) ID 98254 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 18.1.2014, 17:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Grécke - giuvetsi teľacie mäso s cestovinovou ryžouPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg teľacieho stehna, 2 cibule,2 strúčiky cesnaku, 5 paradajok vymixovaných alebo jedno 500g balenie paradajkovej šťavy, olivový olej, 2 celé kôry škorice ak nemáte, môžme použiť škoricový prášok, soľ, čierne korenie, trochu kryštálového cukru, slaný tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY 1, nakrájanú cibuľu s cesnakom osmahneme, pridáme na väčšie kocky nakrájané mäso, opečieme a pridáme rajčinovú šťavu, cukor,soľ, korenie, škoricu, podlejeme trochou vody a zakryté dusíme 1,5hodiny 2, potom do hlbšieho plechu alebo keramickej misy na dno nasypeme cestovinovú ryžu, na ktorú nalejeme udusené mäso aj so šťavou, pridáme 1,5 L vody a zapekáme v rúre ešte 30 minút 3, pred podávaním každú porciu posypeme strúhaným syrom slanej, výraznej chuti 4, dobrú chuť,,, OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana M. (kardula) ID 98254 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 12.6.2011, 21:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Široké rezance s hovädzímPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g hovädzej sviečkovice, soľ, čierne mleté korenie, 2 PL sójovej omáčky, 1 PL solamylu, 2 PL olivového oleja, štipka korenia na steaky, 1 cuketu, ½ hlávky brokolice, domáce rezance z troch vajec. POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na dlhé pásiky, v miske zmiešame solamyl, sójovú omáčku, korenie, soľ, olej, steakové korenie a necháme mäso namarinovať asi 1 hodinu. Po hodine zohrejeme suchú panvicu a mäso sprudka za stáleho miešania opečieme asi 3 min. Pridáme nakrájanú cuketu a opekáme spolu s mäsom. Brokolicu si pred pripravíme na pare, rozoberieme na malé ružičky a mäkkú pridáme k mäsu. Podlejeme asi 1 dcl vody. A necháme chvíľočku povariť aby sa spojili chute. Medzitým si uvaríme široké rezance. Nepremývame ich žiadnou vodou iba scedíme a pridáme ku mäsu premiešame a hneď servírujeme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Martina M. (mmj) ID 19672 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 10.11.2010, 22:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
KARLOVARSKÉ ROŠTĚNKYPOTREBNÉ PRÍSADY 4 roštěnky, 1 lžíce másla, 1 střední cibule, 1-1,5 lžičky sladké papriky, sůl, špetka pepře, hovězí vývar ( stačí z masoxu ), 1 lžička másla, 1-1,5 lžíce hladké mouky, 2 dcl smetany šlehačk POSTUP PRÍPRAVY Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme trochu dozlatova, přidáme na plátky nakrájené maso, které jsme naklepali osolili a opepřili. Maso po obouch stranách opečeme, poprášíme paprikou, ještě zamícháme a podlijeme vývarem a dusíme . z mouky a másla uděláme jíšku, přidáme ji společně se smetanou k již měkkému masu. Příloha : rýže , houskový knedlík ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Yvona H. (homolka5) ID 174235 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mokré hovädzie reznePOTREBNÉ PRÍSADY 600 g hovädzej roštenky, 2 vajcia, 2,5 dl kyslej smotany , strúhanka, 1 lyžička vegety, mleté čierne korenie, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Pokrájané mäso vyklepeme v strúhanke, každý z oboch strán. Postupne ichz obalíme v rozšľahaných vajciach a vypražíme. Vymastíme pekáč, rezne do neho poukladáme vedľa seba a zalejeme smotanou v ktorej sme rozmiešali zvyšok vajec. Dáme do vyhriatej rúry a pomaly pečieme do mäkka. Podávame s ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Lenka H. (Children´s clothing worl) ID 74482 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 5.12.2014, 20:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Pikatné hovädzie s baby karotkou a fazulovými luskamiPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 500 g hovädzie zadné, 2 veľké cibule, 1 malý paradajkový pretlak /70 g/, 1 PL plnotučná horčica, 2 ML červená paprika sladká, 1 ML vegeta, 1 ML soli, 200 g mrazená baby karotka a 200 g mrazené fazlulové lusky...na zálievku: 100 ml voda, 2 ML solamyl, 1 ML chilli korenie /kto nemá rád pikatné tak nemusí dávať/, 1 ML gulášové korenie, 1/2 ML mčk, soľ podľa potreby... POSTUP PRÍPRAVY ...hovädzinka v našej domácnostii je absolútnou jednotkou, a spojenie mäska so zdravou zeleninkou je absolútna delikatesa, ktorá u nás nesmie chýbať... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (25) posledné: 19.4.2020, 10:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Nebalené španielske vtáčkyPOTREBNÉ PRÍSADY ak je tu uz takyto recept tak sorry * 8 kuskov hovadzieho masa*horcica*3 kysle uhorky*2 uvarene vajicka*1 vacsia cibulka*15-20 dkg slaniny* sol, peps, cili korenie*sladka mleta paprika*600-700 ml karpatskeho bujonu*muka*olej POSTUP PRÍPRAVY vid foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 27.3.2011, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie mäsko so zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäsko, 2 menšie cibule, 500 g zemiakov, 200 g mrkvy, 2 strúčiky cesnaku, 2 ČL citrónovej šťavy, 1 ČL solamylu, za hrsť ružičkového kelu, za hrsť fazuľových strukov, 1 ČL bazalky, hovädzí bujón - nemusí byť POSTUP PRÍPRAVY Množstvo zeleniny som dala od oka, to isté odporúčam Vám. Rovnako druh zeleniny môžete voliť podľa toho čo máte v chladničke. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 15.10.2010, 11:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Roastbeef - rozbífPOTREBNÉ PRÍSADY mäso z nízkej roštenky bez kosti, mleté čierne korenie , soľ, rozmarín, majorán, olej POSTUP PRÍPRAVY Mäso osolíme, okoreníme a necháme 2 hodiny odstáť, potom opekáme v horúcom oleji zo všetkých strán asi 10 minút. Pri obracaní dbáme na to, aby sme doň nepichli. Opražené mäso potrieme maslom. Do pekáča vložíme mäso spolu s bylinkami, podlejeme horúcou vodou a dáme do vyhriatej rúry. za občasného polievania výpekom pečieme (0,5 kg mäsa 20-30 minút, 1 kg mäsa 45minút). Mäso má ostať vo vnútri neprepečené, ružové, šťavnaté. Či je hotové zistíme stlačením mäsa palcom. Správne upečené mäso má byť pružné, polotuhé. Po upečení zabalíme do alobalu a necháme mäso 5 -10 minút odpočívať, potom ho nakrájame na plátky. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi a zeleninou a bylinkovým maslom. Studené mäso môžeme použiť do sendvičov. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Martina M. (mmj) ID 19672 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 21.8.2011, 11:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mexický gulášPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovädzieho mäsa 3 cibule, také väčšie paradajkový pretlak hrášok buď mrazený alebo v konzerve hl. múka olej, soľ, MČK POSTUP PRÍPRAVY Hovädzie mäsko umyjeme a nekrájame na kocky. Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno. Do hrnca /ja používam taký nižší hrniec alebo hlbokú panvicu/ dáme olej a na oleji opečieme cibuľku, keď má už takú správnu farbu a vzhľad tak pridáme mäsko, trochu opražíme pridáme soľ a MČK a paradajkový pretlak, ktorý trochu podusíme v šťave, čo pustilo mäsko, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Keď je gulašík veľmi riedky môžeme ho pred koncom zahustiť zátrepkou /múka s vodou rozmiešaná/. Necháme prevrieť a pridáme zo dve až tri polievkové lyžice hrášku a hotovo. K mexickému gulášiku podávame ryžu uvarenú so zvyšným hráškom z konzervy, ak dávate mrazený tak stačia 2- 3 lyžice hrášku. Servírujeme tak, že do stredu taniera dáme kopčeky ryže a okolo nalejeme guláš. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) lenka t. (lienka88) ID 105103 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,21 ďalšie >> |