. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.734 (zobrazuje sa 71-80)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,174 ďalšie >>

KURACIE MÄSO A HYDINA

nakladané voňavé kuracie mäsko



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia alebo stehná bez kosti a kože, soľ, mleté čierne korenie, 1 PL majoránka, 1 vajce, čili paprička (nemusí byť)

POSTUP PRÍPRAVY

výborný receptík, patrí k mojim TOP receptom ... umyté a osušené mäsko nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme, pridáme majoránku, pokrájanú čili papričku (nemusí byť) a vajíčko ... všetko premiešame a necháme odstáť aspoň hodinku (najlepšie cez noc, aby sa chute prepojili) ... vypražíme v rozpálenom oleji ... podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou, výborné je aj s chlebíkom a volským okom :-) ... mňaaaam, vrelo odporúčam

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.8.2014, 10:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Úžasné pečené kuracie krídelká



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie krídelká (rozpis surovín je cca na 12 ks) alebo napr. horné stehienka, 1 stredne veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL kryštáľového cukru, 3 PL kečupu, 1 PL octu, 2 PL sójovej omáčky, 1 PL worchesterovej omáčky, pár kvapiek chilli omáčky alebo štipka chilli korenia (nemusí byť), 1 zarovnaná PL plnotučnej horčice, soľ, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

... na suroviny nenáročný a pritom chuťovo výborný recept, ktorý mám už roky z nejakého časopisu - skúšala som aj iné recepty, ale vždy sa vrátim k tejto kombinácii ... krídelka umyjeme, osušíme a odkrojíme tú najmenšiu časť (kto nechce nemusí, ale pri pečení sa zvykne spáliť) ... rúru zapneme na 200 °C ... zo zvyšných surovín si urobíme marinádu : cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame na malé kúsky, dáme do hrnca, pridáme cukor, kečup, ocot, horčicu, sójovú a worchesterovú omáčku, chilli, soľ, korenie a povaríme (necháme prevrieť) cca 2 minútky ... pekáči si vyložíme papierom na pečenie (odporúčam, inak sa bude veľmi zle umývať, pretože cukor skaramelizuje a prilepí sa) ... krídelká namáčame v marináde a uložíme na pekáč, zvyšnú marinádu lyžicou rozdelíme na jednotlivé krídelká ... šupneme do vyhriatej rúry a pečieme na 190 - 200°C cca 40 - 45 minút pokiaľ krídelká nie sú mäkké, nakoniec prepneme rúru na funkciu gril a opečieme cca na 5-8 minút ... alebo zapneme horný ohrev a pekáč vložíme na najvyššiu mriežku (ale výborné sú aj bez "dogrilovania") ... podávame s chlebíkom, bagetkou alebo ryžou ... mňam

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 16.4.2020, 3:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Voňavé orientálne kuracie špízy



POTREBNÉ PRÍSADY

na 4 porcie : ... 4 kuracie stehienka zbavené kostí a kože, soľ ... na marinádu : 1/2 PL čínskeho korenia piatich vôní alebo perníkového korenia, čerstvý zázvor (cca 3 cm) - postrúhaný najemno, 2 zarovnané PL hnedého cukru, 3 PL sójovej omáčky, 2 PL ryžového octu ... 4 bambusové špajdle s ostrým koncom alebo kovové ihly na špízy

POSTUP PRÍPRAVY

... toto je ďalší z receptov z úžasného Anetkinho blogu (www.anetagoesyummi.blogspot.de), ktorý stojí za vyskúšanie ... najskôr som sa bála kombinácie perníkového korenie a mäsa (čínske korenie piatich vôní som u nás nezohnala), ale zbytočne - výsledok je úžasný a vrelo ho odporúčam ... ako prílohu môžeme použiť ryžu alebo len šalát ... príprava kuk do obrázkového postupu ...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuraci stroganoff s porom



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/07/kuraci-stroganoff-s-porom.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:1 vacsi por
vacsia hrst sampinonov
2 kuracie prsia
olivovy olej
maslo
pohar bieleho vina
cerstva petrzlenova vnat,nasekana nadrobno
285ml smotany

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 10.7.2014, 18:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie nugetky v syrovom cestíčku...



POTREBNÉ PRÍSADY

800g kuracích pŕs, 150g nastrúhaného syra, 2 PL plnotučnej horčice, štipka soli, štipka grilovacieho korenia, trocha strúhanky, troška oleja na smaženie... k tomuto mäsku sa ako príloha hodí čokoľvek: ryža, hranolky, americké zemiaky, zemiaková kaša, zeleninový šalátik...

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia umyjeme, osušíme papierovou utierkou, nakrájame na menšie kúsky /ale zas nie pásiky a pod./, presunieme do misky, posolíme a okoreníme grilovacím korením, pridáme horčicu, premiešame a necháme cca 1 hodinu odstáť. Potom prisypeme tvrdý syr a premiešame. Každý kúsok obalíme v strúhanke, ktorú dobre popritláčame a osmažíme dozlata.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 5.3.2017, 10:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kurací perkelt



POTREBNÉ PRÍSADY

olej ****** maslo********* kuracie mäsko cca 600g***********1 cibuľa**********mčp************soľ***********mčk*****************vegeta***********1PL kečupu**********1PL horčice***********zeleninový bujón*********** smotana na šľahanie************hladká múka***********citrónová šťava

POSTUP PRÍPRAVY

Keďže som stále hľadala ten správny recept a každý bol iný,tak som si nakoniec urobila svoj a musím povedať ,že dopadol na 1*. tu je postup,:\\\\r\\\\nna panvicu si dáme olej aj maslo, potom nakrájanú cibuľku , kuracie mäso , poprašíme mletou červenou paprikou, osolíme, okoreníme, ovegetíme, pridala som aj kečup a horčicu a podusíme, neskôr pridáme bujón zeleninový, a ešte dusíme. Keď je mäsko hotové, tak prilejeme smotanu ,ktorú sme si zmiešali s múkou, necháme prevrieť do zhustnutia ,odstavíme a nakoniec ešte pridáme citrónovú šťavu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Eva Š. (eva333) ID 10128 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 8.8.2014, 9:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kura s kuskusom,medom a skoricou



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/07/kura-s-kuskusom-medom-skoricou.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:75 g blansirovanych mandli
2 PL olivoveho oleja
1 cibula ,nadrobno nakrajana
1 strucik cesnaku,nadrobno nakrajany
1 CL mletej skorice
125g kuskusu
1 PL medu
cca 250ml vriacej vody (ale mozte pouzit kuraci alebo zeleninovy vyvar)

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 1.7.2014, 10:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

kuracie prsia so sunkou a volskym okom


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Ada D. (RianaD) ID 83229 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Paella Valenciana s kuracími krídlami a mušľami ♥ ♥ ♥



POTREBNÉ PRÍSADY

Ryža gulatá 50 g * cesnak 1 - 2 strúčiky * cibuľa * kuracie krídla 3 - 4 ks * mušle / slávky / 3 ks * mrkva 30 g * olivový olej * šafran štipka * mrazený hrášok 20 g * soľ * korenie *

POSTUP PRÍPRAVY

Ďalší recept z kurzu ŠPANIELSKA KUCHYŇA . Na panvici opečieme cesnak, cibuľu,mrkvu, krídla, mušle,ryžu,podlejeme vývarom,pridáme šafran,soľ,korenie a dusíme do mäkka. Pred koncom pridáme hrášok. Podávame s kúskom citróna. Ozdobíme petržlenovou vňaťkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 20.6.2014, 21:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie prsia s prosciuttom a salviou



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/kuracie-prsia-s-prosciuttom-salviou.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:2 kuracie prsia
sol a cierne korenie
8 kuskov prosciutta
8 cerstvych listkov salvie
olivovy olej (1 PL )
1 poh bieleho vina
Postup:Kuracie prsia si horizontalne rozkrojime cez stred,z coho nam vzniknu 4 kusky.Prikrijeme foliou a naklepeme na tenko (1 cm ).Osolime,okorenime z kazdej strany.Na kazdy kusok dame 2 ks prosciutta a 2 ks salvie.Upevnime sparatkom.
V panvici si rozohrejeme olej a vyzmasime kuracie prsia az pokial budu hotove.Prelozime na taniere .Do panvice si pridame vino a nechame odbublat 1 min.Prelejeme cez masko a mozme papat.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 21.5.2014, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.734 (zobrazuje sa 71-80)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,174 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu