. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > SLADKÉ JEDLÁ

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 176 (zobrazuje sa 71-80)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,18 ďalšie >>

SLADKÉ JEDLÁ

Mikulášske mufinny


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Fantázia

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Lenka K. (chrumka0203) ID 49768 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 5.12.2010, 20:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Palacinky s nutelovo-tvarohovou plnkou a jahodovou polevou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Palacinky: 600 ml mlieka, 1 vajce, štipku soli, 4-5 PL cukru a hladkú múku Plnka: nutelu, tvaroh, vanilkový cukor 2x, 2 KL 10% smotany Poleva: jahody môžu byť aj z konzervy, cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Z mlieka, vajca, cukru, soli a múky si vymiešame palacinkové cesto. Na rozpálenej panvici upečieme tenké palacinky. Medzitým si pripravíme jahody s cukrom, ktoré rozmixujeme. Tvaroh rozmiešame s vanilkovým cukrom a smotanou na hladký krém. Vymiešaný tvaroh dáme do chladničky, aby sa neroztekal. Hotovú palacinku potrieme nutelou a tvarohom. Preložíme, na tanieri posypeme práškovým cukrom, polejeme jahodovou polevou a ozdobíme. Prajem Vám dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 21.11.2010, 10:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Sacher torta z časopisu Apetit


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

130 g kvalitnej horkej cokolady, 135 g masla, 150 g praškový cukor 6 vajec 1 lyžička vanilkového extraktu 110 g kryštálový cukor 125 g polohrubá múka maslo+hruba muka na vymastenie a vysypanie formy 300 g ribezlová marmeláda (ja som davala marhuľovú) 2 lyžice rumu Poleva: 160 g kvalitnej horkej cokolady 200 g krupicový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Cokoladu polameme a roztopíme nad parou

Maslo + cukor vymiesame a postupne pridavame žltka + vanilkový extrat, nakoniec vmiešame čokoladu a zľahka premiešame.

Bielka s kryštalovým sukrom vyšlahame a primiesame do masy masla, cukor, čokolada.

Polohrubu muku vmiesame nakoniec.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Andrea D. (R&A&S) ID 12366 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 20.11.2010, 16:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Tvarohové knedle s omáčkou z lesného ovocia


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 zemiakové cesto v prášku, 250 g hrudkového tvarohu, práškový cukor, kôra z citróna, mrazená zmes lesného ovocia, cca 5 lyžíc strúhanky, maslo.

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiakové cesto pripravíme podľa návodu na obale. V miske si zmiešame tvaroh s práškovým cukrom (cca 2 kopcovité lyžice - kto má ako rád) a citrónovou kôrou. Z cesta si urobíme cca 20 cm dlhý valček a nožom si z neho odkrajujeme asi 1 cm hrubé plátky. Každý plátok si v po krajoch trošku roztlačíme a naplníme lyžicou tvarohu. Postupne tvarujeme guľôčky. Z uvedeného množstva mi vyjde 15 - 18 guličiek. Guličky povaríme v hrnci s vriacou vodou cca 3 minúty - kým vyplávaju na povrch. Podávame so zmesou lesného ovocia - ešte zamrazenú zmes dáme do hrnca, pridáme cca 2 lyžice cukru, podlejeme 1 dl vody a necháme prevrieť, aby ovocie nebolo zamrznuté, ale zas ani príliš rozvarené. Hotové guličky posypeme opraženou strúhankou, polejeme maslom a prelejeme ešte horúcou zmesou ovocia.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Kr B. (tina2222) ID 137026 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

2 x čučoriedkový kolač


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1. 150 g masla, 4 vajcia, 200 g praškového cukru 1 dcl mlieka, 250 g hl. múky, 1/4 prášok do pečiva + čučoriedky 2.120 g hery alebo masla, 3 vajcia, 3O g praskového cukru 15O g hl. muky , 1/2 prasok do peciva + čučoriedky

POSTUP PRÍPRAVY

pri obidvoch receptoch len spolu zmiesame vylejeme na pekac, posypeme cucoriedkame a pecieme

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Andrea D. (R&A&S) ID 12366 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

zemiakovo-vanilkove sulance


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

zemiakova kasa, polohruba muka, vanilkovy +praskovy cukor, olej

POSTUP PRÍPRAVY

toto je super rychla sladkost. ak sa nam zvysila zemiakova kasa, staci do nej pridat polohrubu muku...v takom mnozstve , az s toho bude cesto, ktore sa nelepi...z cesta si odrezeme kusky, s ktorych robim sulance, ktore potom vyprazim v rozpalenom oleji.hotove obalim vo vanilke zmiesanej s praskovym cukrom

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 22.11.2011, 13:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Svadobná - zlaté ruže


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

2,9 kg

POSTUP PRÍPRAVY

vyskúšala som zlatý sprej

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Viera U. (Vierau) ID 24587 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (19) posledné: 4.11.2010, 6:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Fajnové palacinkové cesto:-))


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 dcl vody, 1 dcl oleja , 2 dcl mlieka , štipka soli , 1 vajce , 8 kopcovitých PL hladkej múky , 1 vanilka.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko zmiešame a pražíme na suchej panvici.Vždy som palacinky robila z nechuťou ale teraz mi to ide jedna báseň.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov)

Jana A. (hubinka51) ID 19753 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (45) posledné: 14.2.2014, 22:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Ryžové vločky.... ranajky.....


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

vločky zalejeme teplym mliekom, ja som do nich nakrajala banan a dala som skoricu a med.....

POSTUP PRÍPRAVY

su to zdrave a uzasne ranajky.....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Veronika G. (veronika45) ID 20591 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 28.2.2011, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

♫ Makovo-jablkový sen so snehom ♫


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

široké rezance 250 g, mak 100g, kryšt. cukor 60 g, 1 bal. vanilk.cukru, 3 nastrúhané jablká, šťava z 1/2 citrona, olej, ovsené vločky, Na ZALIATIE: 150 g kyslej smotany, 1 žltok, 1 PL prášk. cukru, prípadne mlieko na rozriedenie. NA PENU: 1 bielok (alebo ak máte ešte jeden, dva odložené v chladničke), 1 PL prášk. cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Rezance uvaríme v osolenej vode. Dáme do misy a dáme na nej olej. Mak zomelieme a pomiešame s cukrom a vanilkou. Premiešame s rezancami. Jablká ošúpeme a postrúhame, pokvapkáme citr. šťavou. Pekáč vymastíme a vysypeme vločkami. Vložíme doň 1/2 makových rezancov. Na ne dáme nastrúhané jablká, a prikryjeme druhou polkou makových rezancov. Smotanu zmiešame s cukrom a žltkom, dobre premiešame, ked sa vám zdá husté, pridajte mlieko, ja som pridala možno 1/2 dl. Vylejeme navrch rezancov. Rúru predhrejeme na 220 C a rezance zapečieme - asi 20 min. potom vyšľaháme bielok (bielka) s cukrom a ozdobne navrstvíme. Pečieme chvíľku do zlata.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (15) posledné: 22.9.2011, 21:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 176 (zobrazuje sa 71-80)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,18 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu