končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 176 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,18 ďalšie >> |
SLADKÉ JEDLÁ |
Mikulášske mufinnyPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Fantázia ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lenka K. (chrumka0203) ID 49768 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 5.12.2010, 20:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Palacinky s nutelovo-tvarohovou plnkou a jahodovou polevouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Palacinky: 600 ml mlieka, 1 vajce, štipku soli, 4-5 PL cukru a hladkú múku Plnka: nutelu, tvaroh, vanilkový cukor 2x, 2 KL 10% smotany Poleva: jahody môžu byť aj z konzervy, cukor POSTUP PRÍPRAVY Z mlieka, vajca, cukru, soli a múky si vymiešame palacinkové cesto. Na rozpálenej panvici upečieme tenké palacinky. Medzitým si pripravíme jahody s cukrom, ktoré rozmixujeme. Tvaroh rozmiešame s vanilkovým cukrom a smotanou na hladký krém. Vymiešaný tvaroh dáme do chladničky, aby sa neroztekal. Hotovú palacinku potrieme nutelou a tvarohom. Preložíme, na tanieri posypeme práškovým cukrom, polejeme jahodovou polevou a ozdobíme. Prajem Vám dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 21.11.2010, 10:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Sacher torta z časopisu ApetitPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 130 g kvalitnej horkej cokolady, 135 g masla, 150 g praškový cukor 6 vajec 1 lyžička vanilkového extraktu 110 g kryštálový cukor 125 g polohrubá múka maslo+hruba muka na vymastenie a vysypanie formy 300 g ribezlová marmeláda (ja som davala marhuľovú) 2 lyžice rumu Poleva: 160 g kvalitnej horkej cokolady 200 g krupicový cukor POSTUP PRÍPRAVY Cokoladu polameme a roztopíme nad parou Maslo + cukor vymiesame a postupne pridavame žltka + vanilkový extrat, nakoniec vmiešame čokoladu a zľahka premiešame. Bielka s kryštalovým sukrom vyšlahame a primiesame do masy masla, cukor, čokolada. Polohrubu muku vmiesame nakoniec. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Andrea D. (R&A&S) ID 12366 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 20.11.2010, 16:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Tvarohové knedle s omáčkou z lesného ovociaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 zemiakové cesto v prášku, 250 g hrudkového tvarohu, práškový cukor, kôra z citróna, mrazená zmes lesného ovocia, cca 5 lyžíc strúhanky, maslo. POSTUP PRÍPRAVY Zemiakové cesto pripravíme podľa návodu na obale. V miske si zmiešame tvaroh s práškovým cukrom (cca 2 kopcovité lyžice - kto má ako rád) a citrónovou kôrou. Z cesta si urobíme cca 20 cm dlhý valček a nožom si z neho odkrajujeme asi 1 cm hrubé plátky. Každý plátok si v po krajoch trošku roztlačíme a naplníme lyžicou tvarohu. Postupne tvarujeme guľôčky. Z uvedeného množstva mi vyjde 15 - 18 guličiek. Guličky povaríme v hrnci s vriacou vodou cca 3 minúty - kým vyplávaju na povrch. Podávame so zmesou lesného ovocia - ešte zamrazenú zmes dáme do hrnca, pridáme cca 2 lyžice cukru, podlejeme 1 dl vody a necháme prevrieť, aby ovocie nebolo zamrznuté, ale zas ani príliš rozvarené. Hotové guličky posypeme opraženou strúhankou, polejeme maslom a prelejeme ešte horúcou zmesou ovocia. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Kr B. (tina2222) ID 137026 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
2 x čučoriedkový kolačPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1. 150 g masla, 4 vajcia, 200 g praškového cukru 1 dcl mlieka, 250 g hl. múky, 1/4 prášok do pečiva + čučoriedky 2.120 g hery alebo masla, 3 vajcia, 3O g praskového cukru 15O g hl. muky , 1/2 prasok do peciva + čučoriedky POSTUP PRÍPRAVY pri obidvoch receptoch len spolu zmiesame vylejeme na pekac, posypeme cucoriedkame a pecieme ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Andrea D. (R&A&S) ID 12366 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
zemiakovo-vanilkove sulancePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zemiakova kasa, polohruba muka, vanilkovy +praskovy cukor, olej POSTUP PRÍPRAVY toto je super rychla sladkost. ak sa nam zvysila zemiakova kasa, staci do nej pridat polohrubu muku...v takom mnozstve , az s toho bude cesto, ktore sa nelepi...z cesta si odrezeme kusky, s ktorych robim sulance, ktore potom vyprazim v rozpalenom oleji.hotove obalim vo vanilke zmiesanej s praskovym cukrom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.11.2011, 13:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Svadobná - zlaté ružePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2,9 kg POSTUP PRÍPRAVY vyskúšala som zlatý sprej OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Viera U. (Vierau) ID 24587 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 4.11.2010, 6:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Fajnové palacinkové cesto:-))PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 dcl vody, 1 dcl oleja , 2 dcl mlieka , štipka soli , 1 vajce , 8 kopcovitých PL hladkej múky , 1 vanilka. POSTUP PRÍPRAVY Všetko zmiešame a pražíme na suchej panvici.Vždy som palacinky robila z nechuťou ale teraz mi to ide jedna báseň. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) Jana A. (hubinka51) ID 19753 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (45) posledné: 14.2.2014, 22:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Ryžové vločky.... ranajky.....PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY vločky zalejeme teplym mliekom, ja som do nich nakrajala banan a dala som skoricu a med..... POSTUP PRÍPRAVY su to zdrave a uzasne ranajky..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Veronika G. (veronika45) ID 20591 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 28.2.2011, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
♫ Makovo-jablkový sen so snehom ♫PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY široké rezance 250 g, mak 100g, kryšt. cukor 60 g, 1 bal. vanilk.cukru, 3 nastrúhané jablká, šťava z 1/2 citrona, olej, ovsené vločky, Na ZALIATIE: 150 g kyslej smotany, 1 žltok, 1 PL prášk. cukru, prípadne mlieko na rozriedenie. NA PENU: 1 bielok (alebo ak máte ešte jeden, dva odložené v chladničke), 1 PL prášk. cukru POSTUP PRÍPRAVY Rezance uvaríme v osolenej vode. Dáme do misy a dáme na nej olej. Mak zomelieme a pomiešame s cukrom a vanilkou. Premiešame s rezancami. Jablká ošúpeme a postrúhame, pokvapkáme citr. šťavou. Pekáč vymastíme a vysypeme vločkami. Vložíme doň 1/2 makových rezancov. Na ne dáme nastrúhané jablká, a prikryjeme druhou polkou makových rezancov. Smotanu zmiešame s cukrom a žltkom, dobre premiešame, ked sa vám zdá husté, pridajte mlieko, ja som pridala možno 1/2 dl. Vylejeme navrch rezancov. Rúru predhrejeme na 220 C a rezance zapečieme - asi 20 min. potom vyšľaháme bielok (bielka) s cukrom a ozdobne navrstvíme. Pečieme chvíľku do zlata. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 22.9.2011, 21:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 176 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,18 ďalšie >> |