končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 138 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,14 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanové tiramisuPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kocka gaštanového pyré, 2 PL cukru, 1 grécky jogurt s medom / dostať v TESCU /, 2 bal. SMETA fixu, šľahačka na šľahanie, van.cukor, kakaové i obyčajné piškoty, uvarená káva - cca 2dl, 2 PL rumu, 2 PL cukru , na posyp kakao POSTUP PRÍPRAVY Do ľubovoľnej formy ukladáme piškoty namočené v káve s rumom a cukrom, v mise si rozmiešame šľahačom gaštanové pyré s gréckym jogurtom, cukrom a Smetou, hmotu navrstvíme na piškoty, opäť ukladáme vrstvu piškotov kakaových namočených v káve, povrch potrieme vyšľahanou šľahačkou s vanilkovým cukrom a Smetou, posypeme čistým kakaovým práškom cez sítko a dáme vychladiť. Tento receptík som si zaimprovizovala z viacerých, ktoré som našla na nete a myslím, že sa podaril- chuť je fajnovučko jemná, tak si odskúšajte aj vy, prajem dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marie K. (marie333) ID 16804 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 14.11.2010, 17:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Gaštanové guľky v kokosovom kabátePOTREBNÉ PRÍSADY GUĽKY - 2ks gaštanové pyré (1 ks - 250g), 150g pomletých piškótov, 2 balenia vanilkového cukru, 125g masla, KOKOSOVÝ KABÁTIK - 200g kokosovej múčky, 160g práškového cukru, 200g sušeného mlieka (Laktino v zelenej krabici), 130g masla, 3 bielka, môže byť aj trošku umu alebo amareta či mandľovej príchute, ČOKOLÁDOVÁ POLEVA - cca 100g čokolády na varenie, cera podľa potreby alebo kokosový tuk, na OZDOBU - biela čokoláda, perličky, kokosové plátky, mandle - čo nájdeme POSTUP PRÍPRAVY Pôvodne som išla robiť úplne iné guľky, ale keďže sa mi nepodarila náplň, musela som zaimprovizovať a vznikol tento recept, možno ešte lepší ako pôvodný. Môj syn má zajtra meniny, tak som ho chcela prekvapiť niečím novým a neobvyklým. Je s nimi síce trošku viac práce, ale výsledok stojí za to. Viď nižšie... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 54 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (120) posledné: 19.12.2011, 8:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanové mesiačiky - jednoduchý a rýchly dezertPOTREBNÉ PRÍSADY upečený biskvit, gaštanové pyré, 100 g masla, 1 PL cukru, 2 PL rumu (alebo 1 PL ovocného sirupu - podľa Aliky najlepší je malinový:)), čokoláda na varenie, 2 PL masla, 2 PL oleja POSTUP PRÍPRAVY ...koláčik je naozaj rýchlovečka a vyzerá celkom pekne (aj tie moje by vyzerali krajšie, keby som mala plechovú vykrajovačku, s touto umelou to moc dobre nešlo). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Eva A. (Eviana) ID 114156 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (42) posledné: 2.12.2017, 6:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Krémová polievka z pečených gaštanovPOTREBNÉ PRÍSADY 50 g masla * 1 salotka al.mala cibula * 50 g zeleru * kusok cerstveho zazvoru * 200 g pecenych gastanov * 1 L kuracieho vyvaru * 50 ml vyslahanej slahacky * 1 jablcko POSTUP PRÍPRAVY Ak by mala nejaká polievka stelesňovať jeseň,tak by som ten "titul" udelila práve téjto polievočke:)pre nás bola dokonale jesenná!!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 24.10.2010, 18:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Gaštanové listyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xx POSTUP PRÍPRAVY xx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 10.10.2010, 22:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanové kockyPOTREBNÉ PRÍSADY KAKAOVÁ PIŠKÓTA - 6 vajec, 5 PL polohrubej múky, 2 PL kakaa, 6 PL kryštálového cukru, 2 KL PDP, 1 PL oleja, GAŠTANOVÁ PLNKA - 2 balenia gaštanového pyré, 150g detských piškót, 2 ks vanilkový cukor, 125g masla, POLEVA - biela alebo hnedá čokoláda, Cera podľa potreby, ľubovoľný lekvár POSTUP PRÍPRAVY Orezky sa pomaly, ale isto míňajú a nové v dohľadnej dobe ani nebudú, tak som rozmýšľala, ako urobiť gaštanovú plnku bez orezkov a napadlo ma použiť recept na gaštanové guľky, ktorý je tu na MMB. Akurát som tam nedala cukor, ktorý tam bol písaný, lebo sa mi to zdalo sladké až-až. Teraz som dávala bielu polevu, pretože som mala tmavé ozdoby, ale budem robievať v klasickej tmavej čokoláde a ozdoby si urobím biele. Postup viď nižšie... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (76) posledné: 28.10.2012, 22:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 5 vajec, 180 g práškového cukru, 1 van. cukor, 250 g polohr. múky, 100 ml oleja, 100 ml vody, 1 prášok do pečiva, 2 lyžice kakaa Plnka: 0,5 l mlieka alebo sójovej náhrady mlieka, 1 zlatý klas, 1 vanilkový pudingový prášok, 2 lyžice kryš. cukru , 1 van. cukor, 250 g hery, 2 lyžice práš. cukru i viac treba ochutnať ako je sladké pyré, 250 g gaštanového pyré, 1 lyžička rumu POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka oddeliť od bielkov. Z bielok vyšľahať tuhý sneh, žĺtka vymiešať mixérom s cukrom, postupne pridať olej, vodu a varechou vmiešať múku s kakaom a pdp. Piecť asi 15-20 min pri 175 °C. Cesto je na menší plech nie na klasický. Ak dáte na klasický rezy nerobte len natrite plnku na korpus a posypte strúhanou čokoládou. Zvariť mlieko a ZK, puding. prášok, cukor a van cukor na hustý puding. Heru vymiešať s cukrom a pomaly vmiešať šľahačom vychladnutý puding, rum a gaštanové pyré. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Monika D. (monikaskorica) ID 116840 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 16.4.2017, 13:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta "MOBIL" s broskyňami s krémom z ľadových gašťanov - poťah z falošného marcipánu /pre môjho drahého k narodeninám/POTREBNÉ PRÍSADY Šachovnicový korpus: 4 vajíčka, 200 g práškový cukor, 250 g hladká múka, 150 ml oleja, 100 ml horúcej vody, 1 PDP a 4 ČL /kopcovité/ .. Krém z ľadových gašťanov :na 1 250 ml/ šľahačku 33ˇ% som dala 1 čokoládu ľadové gaštany a 1 smetafix-.2 až 3 násobná dávka..kto má rád hrubšiu vrstvu krému, tak odporúčam 3násobnú dávku...falošný marcipán: 7 PL sušené mlieko, 9 PL práškový cukor , 1 PL kukuričný sirup /ja som dala med/, 1 PL mandľová aróma, trocha vody....to bol pôvodný recetp - ja som pridala cez 300 či 450 g .práškového cukru...pekne to salo a potom sa už krásne formovalo amodelovalo....podsypávame prášk. cukrom či solamylom, treba mať stále pod fóliou POSTUP PRÍPRAVY Ako so slúbila,ďalší podrobný fotopostup pre maminy, ktoré by potrebovali spojiť príjemné s užitočným a nemusia hodiny hľadať všetky hmoty a postupy na nete...ako vravím najlepšie všetko "pod jednou strechou" .....verím, že opäť nejaké mamaičky poteším alebo inšpirujem :o)). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 14.3.2012, 21:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Twister - Famozna cokoladovo-gastanova torta podľa Adriana S. (adrika280) ID 34442 |PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tak konečne som sa odhodlala a našla príležitosť upiecť túto tortičku. Je, vlastne bola vynikajúca, zožala som veľký úspech od všetkých, ktorým sa ušlo. A nebolo to také komplikované, ako sa na prvé prečitanie zdalo. Urobila som tam síce zopár kixov - spodný korpus som po vychladnutí nevyšuchla ale vyberala jednou rukou a samozrejme sa mi zlomil, ale po naplnení ale hlavne pri jedení to nikto nepostrehol, pri pridávaní rumu do gaštanov sa mi mykla ruka a vylialo sa mi toho tam viac, ako 2 PL (ale hlavne chlapi si to pochvaľovali ) , boky boli vyššie, tak som musela dorábať plnku z bielej čokolády, no ale aj tak som to musela zrezať, aby mi vrchný korpus nepadol dole. Našťastie som si predvídavo kúpila viac bielej čokolády aj tvarohu. Dokonca prežila bez ujmy jeden a pol hodinovú cestu autom v horúčave, samozrejme patrične uskladnená v prenosnej chladničke. No ale aj napriek tomu všetkému bola tá chuť fakt FAMÓZNA . Adrika, už sa teším na ďalšie tvoje výtvory. Najbližšie sa chystám podávať domácu zmrzlinu v Tvojich čokoládových mištičkách. POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Jarmila P. (jatea) ID 106659 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 27.11.2010, 21:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Gaštanovo - smotanová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY PIŠKÓTA: * 4 vajíčka * 120g pr.cukru * 120g pol.múka * 2 ML PDP * 2 PL kakao * .......... GAŠTANOVO-SMOTANOVÁ PLNKA: * 250g gaštanové pyré * 1 vanilk.cukor * 1-2 PL pr.cukor * 125g maslo * 200g kyslá smotana * ........ SMOTANOVÁ PLNKA : * 250ml šľahačková smotana * 200g kyslá smotana * 1 stužovač * 1 vanilkový cukor * .......... dlhé piškóty, pikantný džem POSTUP PRÍPRAVY - pre žabky za vysvedčenie ..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 103 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (106) posledné: 27.10.2013, 7:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 138 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,14 ďalšie >> |