končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 125 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,13 ďalšie >> |
TORTY |
Torta akoze s morskou vlnou z polystyrenuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cokoladovy korpus cokoladovy krem slahacka smartflex POSTUP PRÍPRAVY vlna s polystyrenu zafarbena bielkovou polevou,pod nou hrubsi plat smartflexu aby neprichadzala vlna do styku s tortou priamo,vlna na drevenych spajlach zapichnuta cez smartflex do torty OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 9.7.2013, 17:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Monsterkova pre dceruPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cokoladovo-olejovy korpus vanilkovy krem jahodovy krem biela cokolada s glukozov smartflex POSTUP PRÍPRAVY kedze postavicky som robila 3 tyzdne doperedu a medzi casom decka ulomili daku nohu,pripadne hlavu,vlasy tak vysledok bol aky bol.......... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Letna torticka pre SaruPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY vanilkovy korpus,cokoladovy krem,visnovy dzem,slahacka ,smartflex na slapky POSTUP PRÍPRAVY upeceny korpus prerezeme na 4 krat ,spodny natrieme visnovym dzemom rozriedenym syrupom,ktorty sme si urobili z 2 poharov vody a 1.5 cukru,trocha citronovej kory,od zovretia varime este 5-6 minut ostatne natrieme cokoladovym kremom a vrch a boky slahackou kt.sme zafarbili na lila odtien ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Vyprazane pirozky na slanoPOTREBNÉ PRÍSADY Neodolateľne, jednoduche, fantastické! 500 g múky 250 ml vlažnej vody 1 lyžica soli ½ lyžice cukru 4 lyžice oleja olivoveho 1 sáčok alebo 42 g čerstvého droždia slnecnicovy olej na vyprazanie a nie len na dno do hrnca urcite takych 5-8 cm oleja aby pirozky plavali a nedotykali sa dna a tak sa nam nepripalia Prisady na plnenie Feta syr na kocecky, šunka, mini parky,klobaska na kocecky alebo kruzky, zemiakova plnka- varené zemiaky a lisované s nakrájanou jarnou cerstvou cibuľkou aj s vnatkou čierne korenie a rozdrolena feta,ale mozeme pouzit aj tvaroh a dosolime,pripadne nastruhany eidam POSTUP PRÍPRAVY Do pohára s teplou vodou pridáme 1 lyžičku cukru a droždie rozpustime Do misky nasypeme múku, soľ, olej a vodu s droždím, miesime ručne. Keď sa odlepuje cesto zo strán misy je hotove na kysnutie Zakryte na 20-30 minút. Do hlbokeho hrnca nalejeme dosť olej a nechame riadne zohriat. Rozvalkame cesto na max pol cm a vykrajujeme poharom,troska ponatahujeme a naplnime plnkou , rozky cesta riadne pritlacime,aby sa nam pirozky neotvarali pri smazeni, konecny tvar je ako polmesiac. Akonáhle je olej horúci smazime z oboch stran do zlatova a vyberame dierovanou podberackou Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
ORIESKOVE BROWNIESPOTREBNÉ PRÍSADY 250gr varova cokolada,120gr maslo,1salka krystalovy cukor,1.5 salky pomlete oriesky,3vajcia,1/4 salky hladkej muky POSTUP PRÍPRAVY Vo vodnom kupeli si roztopime cokoladu s maslom,do mixera si dame vajcia a cukor- dobre vymiesame potom pridavame oriesky a mierne vychladnutu,nie horucu cokoladu a nakoniec1/4 salky hl.muky do mensieho plechu 20 krat 25cm vlozime papier na pecenie,je to praktickejsie ,netreba umyvat plech! Pecieme pri teplote 160-180 stup. cca 25-30 min Podavame so slahackou,zmrzlinou a taktiez s ovocnym prelivom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 15.2.2013, 8:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Fasirka vo formePOTREBNÉ PRÍSADY mlete miesane maso,nemusim uvadzat ,ze maso si mozete pomliet doma cca 750g pol na pol hov.a bravc. 1 stredna cibula , nakrajana na kocky,vlozime do mixera a rozmixujeme, cierne mlete korenie,cervena mleta paprika sladka,2 vajcia,struhanka a trochu olivoveho oleja. POSTUP PRÍPRAVY cele zmiesame,do podlhovastej formy na kolac vlozime alobal tak aby sme to mohli zabalit a do toho papier na pecenie,pridame zmes a dobre zabalime /zmes mozeme "vyvalkat" a vlozit do nej platky syra,no a zatocit, pecieme cca 30 min potom opatrne rozbalime a este otvorene trosku dopecieme5-10 min pri teplote 180-200 stupnov.Sledujeme,aby sa nam to nespalilo. Podavame so zemiakovym pyre. Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
GRECKA VASILOPITAPOTREBNÉ PRÍSADY Recept je podla mojej oblubenej chef Argyro Barbarigu,trosku som si ho vsak upravila.175ml vlazne mlieko,150gr krystalovy cukor,1 lyzica velka med,100gr maslo,moze byt aj Hera,42gr -1 kocka cerstve drozdie,1 vanilkovy cukor,badyan,ktory vyvarime v mlieku,struhana supa z 1-2 pomarancov a 1 citrona snazila som sa najst preklad ,ale bohuzial nenasla pridavam aj tradicne korenie co tu pouzivaju do vianocky kakule a machlepi,ale nemusi byt,dalej 3 vajicka,ktore sme vybrali aspon 2 hodiny vopred z chladnicky,hrozienka namocene v konaku,susene brusnice,mozeme pridat aj susene na drobno pokrajane marhule no a 650 gr hladka, ale moze byt aj polohruba muka.Ak sme cokoladovi mozeme na zaver pridat do cesta cokoladu v kvapkach-slzach.Na potretie rozslahane vajicko a mozeme na vrch vlozit osupane mandle v tvare cisiel napr 2013 a na konecne zdobenie bielkova poleva a praskovy cukor,ak chceme mozeme pouzit cokoladu,pripadne marcipan potahovku. POSTUP PRÍPRAVY Ja to zvyknem miesat v pekarnicke ,Najprv povarim mlieko s 1 badyanom a maslom,potom badyan vyberiem a mlieko nechame vychladnut aby bolo vlazne,aby nam nespalilo drozdie!.Vlazne pridame do pekarnicky a drozdie rozmrvime priamo do toho a hned pridame med, cukor ,a aj vanilkovy cukor,struhanu koru z pomaranca aj citrona,vajicka, susene plody a nakoniec postupne primiesavame muku.Nastavili sme to na program cesto-takze nam ho len vymiesi a nakysne...........kto nema pekarnicku tak miesame v kovovom lavoriku ,alebo aj v hrnci ale nie s umelohmotnymi usami,lebo to dame nakysnut do rury na 50 stupnov a na spodok rury vlozime maly plech s horucou vodou,aby si o udrziavalo tu spravnu vlhkost,Maly plech ostava v rure aj po dobu pecenia.Nechame nakysnut pol az 3/4 hodinu.Potom si vymastime gulaty plech na tortu s odnimatelnou obrucou ak nemame tak to cele vystelieme papierom na pecenie ,aby sme to mohli bez problemov vybrat.Ked nam to pekne podkyslo oparne prelozime do formy/,aj prstencovu vystelieme -spodok papierom na pecenie pomastime a aj kraje/ Vlozime do rury prikryjeme utierkou a nechame dalsiu pol hodiny kysnut na 50 stupnov teply vzduch Potom uz len jemne potrieme vajickom a pecieme pri 170-180 stupnoch 40 minut. Hned vytiahneme a prelozime na mriezku.Po vychladnuti zdobime podla vlastnej fantazie. Greci do cesta vkladaju mincu zabalenu do alobalu a komu pri slavnostnom krajani na Silvestra a tiez na Novy rok pripadne ,bude mat dobry a hojny rok!!!Vasilopita moze byt aj nekysnuta ako babovka so struhanou pomarancovou korou,ale aj slana!Tvar vasilopity je zvacsa okruhly. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Dnesna vonava chalupkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pernikove cesto,bielkova poleva POSTUP PRÍPRAVY ozdobime a zlepime ..................... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 18.12.2012, 12:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Pastierova chalupaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pernikove cesto,bielkova poleva POSTUP PRÍPRAVY upecene casti potrete vajickom nechame odlezat do druheho dna a potom zdobime a zlepujeme,nakoniec pocukrujeme.Ja som sa pozabudla a zlepila som to na fest so spodnou castou,povodne som chcela vlozit sviecku alebo svetielka,aj ked cez tie diery na streche snad dako vsuniem aj teraz ledky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 3.12.2012, 21:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Vianocne pernikove ozdoby na stromcekPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pernikove cesto,bielkova poleva,poravinarske farby a stuzky POSTUP PRÍPRAVY upecieme si polgule,potrieme hned rozslahanym vajickom,nechame odstat do druheho dna a mozeme zobit a spajat,nezabudnite vsunut pri lepeni stuzku,aby sa to dalo zavesit! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 3.12.2012, 12:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 125 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,13 ďalšie >> |