. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Natali F. (druna) ID 217609
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.10.2011
Naposledy: 25.12.2017 18:22
Aktualizácia: 10.12.2011 21:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 125
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 125 (zobrazuje sa 61-70)<< predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,13 ďalšie >>

TORTY

Torta akoze s morskou vlnou z polystyrenu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

cokoladovy korpus cokoladovy krem slahacka smartflex

POSTUP PRÍPRAVY

vlna s polystyrenu zafarbena bielkovou polevou,pod nou hrubsi plat smartflexu aby neprichadzala vlna do styku s tortou priamo,vlna na drevenych spajlach zapichnuta cez smartflex do torty

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 9.7.2013, 17:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Monsterkova pre dceru


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

cokoladovo-olejovy korpus vanilkovy krem jahodovy krem biela cokolada s glukozov smartflex

POSTUP PRÍPRAVY

kedze postavicky som robila 3 tyzdne doperedu a medzi casom decka ulomili daku nohu,pripadne hlavu,vlasy
tak vysledok bol aky bol..........

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Letna torticka pre Saru


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

vanilkovy korpus,cokoladovy krem,visnovy dzem,slahacka ,smartflex na slapky

POSTUP PRÍPRAVY

upeceny korpus prerezeme na 4 krat ,spodny natrieme visnovym dzemom rozriedenym syrupom,ktorty sme si urobili z 2 poharov vody a 1.5 cukru,trocha citronovej kory,od zovretia varime este 5-6 minut
ostatne natrieme cokoladovym kremom a vrch a boky slahackou kt.sme zafarbili na lila odtien

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

Vyprazane pirozky na slano



POTREBNÉ PRÍSADY

Neodolateľne, jednoduche, fantastické! 500 g múky 250 ml vlažnej vody 1 lyžica soli ½ lyžice cukru 4 lyžice oleja olivoveho 1 sáčok alebo 42 g čerstvého droždia slnecnicovy olej na vyprazanie a nie len na dno do hrnca urcite takych 5-8 cm oleja aby pirozky plavali a nedotykali sa dna a tak sa nam nepripalia Prisady na plnenie Feta syr na kocecky, šunka, mini parky,klobaska na kocecky alebo kruzky, zemiakova plnka- varené zemiaky a lisované s nakrájanou jarnou cerstvou cibuľkou aj s vnatkou čierne korenie a rozdrolena feta,ale mozeme pouzit aj tvaroh a dosolime,pripadne nastruhany eidam

POSTUP PRÍPRAVY

Do pohára s teplou vodou pridáme 1 lyžičku cukru a droždie rozpustime
Do misky nasypeme múku, soľ, olej a vodu s droždím, miesime ručne.
Keď sa odlepuje cesto zo strán misy je hotove na kysnutie
Zakryte na 20-30 minút.

Do hlbokeho hrnca nalejeme dosť olej a nechame riadne zohriat.
Rozvalkame cesto na max pol cm a vykrajujeme poharom,troska ponatahujeme a naplnime plnkou , rozky cesta riadne pritlacime,aby sa nam pirozky neotvarali pri smazeni, konecny tvar je ako polmesiac.
Akonáhle je olej horúci smazime z oboch stran do zlatova a vyberame dierovanou podberackou

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

ORIESKOVE BROWNIES



POTREBNÉ PRÍSADY

250gr varova cokolada,120gr maslo,1salka krystalovy cukor,1.5 salky pomlete oriesky,3vajcia,1/4 salky hladkej muky

POSTUP PRÍPRAVY

Vo vodnom kupeli si roztopime cokoladu s maslom,do mixera si dame vajcia a cukor- dobre vymiesame
potom pridavame oriesky a mierne vychladnutu,nie horucu cokoladu a nakoniec1/4 salky hl.muky
do mensieho plechu 20 krat 25cm vlozime papier na pecenie,je to praktickejsie ,netreba umyvat plech!
Pecieme pri teplote 160-180 stup. cca 25-30 min
Podavame so slahackou,zmrzlinou a taktiez s ovocnym prelivom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 15.2.2013, 8:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Fasirka vo forme



POTREBNÉ PRÍSADY

mlete miesane maso,nemusim uvadzat ,ze maso si mozete pomliet doma cca 750g pol na pol hov.a bravc. 1 stredna cibula , nakrajana na kocky,vlozime do mixera a rozmixujeme, cierne mlete korenie,cervena mleta paprika sladka,2 vajcia,struhanka a trochu olivoveho oleja.

POSTUP PRÍPRAVY

cele zmiesame,do podlhovastej formy na kolac vlozime alobal tak aby sme to mohli zabalit a do toho papier na pecenie,pridame zmes a dobre zabalime /zmes mozeme "vyvalkat" a vlozit do nej platky syra,no a zatocit,
pecieme cca 30 min potom opatrne rozbalime a este otvorene trosku dopecieme5-10 min pri teplote 180-200 stupnov.Sledujeme,aby sa nam to nespalilo.
Podavame so zemiakovym pyre.
Dobru chut!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

GRECKA VASILOPITA



POTREBNÉ PRÍSADY

Recept je podla mojej oblubenej chef Argyro Barbarigu,trosku som si ho vsak upravila.175ml vlazne mlieko,150gr krystalovy cukor,1 lyzica velka med,100gr maslo,moze byt aj Hera,42gr -1 kocka cerstve drozdie,1 vanilkovy cukor,badyan,ktory vyvarime v mlieku,struhana supa z 1-2 pomarancov a 1 citrona snazila som sa najst preklad ,ale bohuzial nenasla pridavam aj tradicne korenie co tu pouzivaju do vianocky kakule a machlepi,ale nemusi byt,dalej 3 vajicka,ktore sme vybrali aspon 2 hodiny vopred z chladnicky,hrozienka namocene v konaku,susene brusnice,mozeme pridat aj susene na drobno pokrajane marhule no a 650 gr hladka, ale moze byt aj polohruba muka.Ak sme cokoladovi mozeme na zaver pridat do cesta cokoladu v kvapkach-slzach.Na potretie rozslahane vajicko a mozeme na vrch vlozit osupane mandle v tvare cisiel napr 2013 a na konecne zdobenie bielkova poleva a praskovy cukor,ak chceme mozeme pouzit cokoladu,pripadne marcipan potahovku.

POSTUP PRÍPRAVY

Ja to zvyknem miesat v pekarnicke ,Najprv povarim mlieko s 1 badyanom a maslom,potom badyan vyberiem a mlieko nechame vychladnut aby bolo vlazne,aby nam nespalilo drozdie!.Vlazne pridame do pekarnicky
a drozdie rozmrvime priamo do toho a hned pridame med, cukor ,a aj vanilkovy cukor,struhanu koru z pomaranca aj citrona,vajicka, susene plody a nakoniec postupne primiesavame muku.Nastavili sme to na program cesto-takze nam ho len vymiesi a nakysne...........kto nema pekarnicku tak miesame v kovovom lavoriku ,alebo
aj v hrnci ale nie s umelohmotnymi usami,lebo to dame nakysnut do rury na 50 stupnov a na spodok rury vlozime maly plech s horucou vodou,aby si o udrziavalo tu spravnu vlhkost,Maly plech ostava v rure aj po dobu pecenia.Nechame nakysnut pol az 3/4 hodinu.Potom si vymastime gulaty plech na tortu s odnimatelnou obrucou ak nemame tak to cele vystelieme papierom na pecenie ,aby sme to mohli bez problemov vybrat.Ked nam to pekne podkyslo oparne prelozime do formy/,aj prstencovu vystelieme -spodok
papierom na pecenie pomastime a aj kraje/
Vlozime do rury prikryjeme utierkou a nechame dalsiu pol hodiny kysnut na 50 stupnov teply vzduch
Potom uz len jemne potrieme vajickom a pecieme pri 170-180 stupnoch 40 minut.
Hned vytiahneme a prelozime na mriezku.Po vychladnuti zdobime podla vlastnej fantazie.
Greci do cesta vkladaju mincu zabalenu do alobalu a komu pri slavnostnom krajani na Silvestra a tiez na Novy rok pripadne ,bude mat dobry a hojny rok!!!Vasilopita moze byt aj nekysnuta ako babovka so struhanou pomarancovou korou,ale aj slana!Tvar vasilopity je zvacsa okruhly.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Dnesna vonava chalupka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

pernikove cesto,bielkova poleva

POSTUP PRÍPRAVY

ozdobime a zlepime .....................

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (5) posledné: 18.12.2012, 12:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Pastierova chalupa


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

pernikove cesto,bielkova poleva

POSTUP PRÍPRAVY

upecene casti potrete vajickom nechame odlezat do druheho dna a potom zdobime a zlepujeme,nakoniec pocukrujeme.Ja som sa pozabudla a zlepila som to na fest so spodnou castou,povodne som chcela vlozit sviecku alebo svetielka,aj ked cez tie diery na streche snad dako vsuniem aj teraz ledky.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 3.12.2012, 21:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Vianocne pernikove ozdoby na stromcek


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

pernikove cesto,bielkova poleva,poravinarske farby a stuzky

POSTUP PRÍPRAVY

upecieme si polgule,potrieme hned rozslahanym vajickom,nechame odstat do druheho dna a mozeme zobit a spajat,nezabudnite vsunut pri lepeni stuzku,aby sa to dalo zavesit!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 3.12.2012, 12:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 125 (zobrazuje sa 61-70)<< predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,13 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu