končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.647 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,165 ďalšie >> |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Plnené kareláby /podľa K.Magálovej/POTREBNÉ PRÍSADY 4 väčšie kaleráby, 3 paradajky, 10 ks šampiňónov, 1 syr v črievku, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, bazalka, pažítka, soľ, korenie, 3 PL olivového oleja,parmezán /eidam/ POSTUP PRÍPRAVY Kaleráby uvaríme do polomäkka. Zemiaky nakrájame, posypeme korením – Americké zemiaky, pokvapkáme olejom a dáme piecť. Kaleráby vydlabeme. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme šampiňóny, paradajky, vydlabané a nakrájané časti z kalerábu a orestujeme. Osolíme, okoreníme, pridáme bylinky, mäkký syr a ešte chvíľku dusíme. Zmesou naplníme kaleráby a pečieme cca 20 min pri 200 stupňoch.Asi 5 min pred dopečením posypeme nastrúhaným parmezánom a dopečieme.Ako príloha zemiaková kaša alebo americké zemiaky.Dobrú chuť. :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Nikoleta N. (Nikol2204) ID 206927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 13.10.2014, 17:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Kuskus s nektarinkou,mandlami a fetouPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/10/kuskus-s-nektarinkoumandlami-fetou.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:100g kuskusu 50g mandli 1 CL medu 1 PL bieleho vinneho octu 2 PL olivoveho oleja 1 nektarinka,nakrajana na kusky 2 PL nakrajaneho estrogenu 100g fety Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 4.10.2014, 20:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapekaná brokolica s údenou makrelouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 údená makrela, 500g brokolice, 1 malý jogurt, 2 vajcia, mletý koriander POSTUP PRÍPRAVY Dnes som otvorila chladničku a usmievala sa tam na mňa brokolica a údená makrela pred končiacou sa expiráciou, tak som zagooglila, či je nejaký podobný recept a nič, tak hurá sem s ním. 1. Uvaríme si brokolicu vo vriacej vode cca 15 min. 2. Kým sa nám varí brokolica vykostíme si údenú makrelu - chce to cvik a pevné nervy. 3. Uvarenú brokolicu scedíme a dáme do zapekacej misy, pridáme vykostenú makrelu. 4. Zmiešame si jogurt s vajíčkami a pridáme sušený koriander. 5. Zmes vylejeme do zapecej misy k brokolici a makrele premiešame. 6. Zapečieme v rúre na cca 20 min a 200°C Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarina P. (Lanah) ID 250627 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Mini langosePOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hladkej muky, 1 pochutkova smotana, 1 kvasnice, 1/2l mlieka POSTUP PRÍPRAVY Vymiesame spolu vsetky suroviny, osolime, nechame vykysnut 3 hodiny do chladnicky. Vyprazame na oleji male placky ako minilangose. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Janka K. (walky) ID 58982 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Bruschetta s figami,ricottou a zelerovymi stonkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/09/bruschetta-s-figamiricottou-zelerovymi.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:4 figy(ked su velke ) alebo 6 stredne velkych 1 PL olivoveho oleja maslo 2CL medu stonka tymianu (iba listky ..moze nemusi byt ) 6-8 zelerovych stonkov extra virgin olivovy oleo citronova stava Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 2.9.2014, 9:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Estonske cookies zo sladeneho mliekaPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/08/estonske-cookies-zo-sladeneho-mlieka.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:250g hladkej muky 1 CL prasku do peciva stipa soli 1 CL vanilkoveho cukru ALEBO vanilkoveho extraktu 150g studeneho masla (nakrajane na kocky ) 175g sladeneho mlieka (salka) vajicko s trochou vody ktorym potrieme cesto Postup:Do misky si dame hladku muku,prasok do peciva,stipku soli a maslo.Maslo si pomocou prstou zapracujeme do muky z coho nam vznikne mrvenicka.Pridame sladene maslo a vypracuje do cesta.Obalime foliou a ulozime do chladnicky na 30 minut.Ruru si predhrejeme na 200C.Plech si vylozime papierom na pecenie. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 25.8.2014, 22:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Výborná bruschetta s paradajkami a mozarelouPOTREBNÉ PRÍSADY biele pečivo, paradajky, čerstvá bazalka, soľ, čerstvé mleté čierne korenie, mozarella, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY ... jednoduché a výborné ... bagetky, ciabattu alebo iné pečivo si rozkrojíme a opečieme v rúre pod grilom (alebo nasucho na panvici) ... paradajky narežeme do kríža, zalejeme vriacou vodou a po cca 10-15 sekundách prudko schladíme v studenej vode, ošúpeme, nakrájame na malé kúsky (rýchlejšia varianta je bez šúpania, je tiež výborná ale mne viac chutía bez šupky), osolíme, okoreníme, pridáme bazalku nakrájanú na malé kúsky a trocha olivového oleja ... premiešame a môžeme podávať, vrch ozdobíme mozarellou pokrájanou na malé kúsky (nemusí byť) ... odporúčam nechať odležať aby sa chute prepojili ... výborná večera alebo rýchle pohostenie ... skúšala som aj s cesnakom, tiež dobré, ale cesnaková aróma prerážala ostatné chute ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 20.8.2017, 8:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Chutná zapekaná cuketa.POTREBNÉ PRÍSADY Cukety najlepšie mladé, cibuľa, cesnak,rajčiny, mčk, soľ,bambino,tvrdý syr,olej POSTUP PRÍPRAVY Plnku si urobíme tak že nadrobno nakrájame 1 veľkú cibuľu, pár strúčikov cesnaku na plátky a pomaly osmažíme na oleji opatrne aby cesnak nezhorkol...pridáme nakrájané rajčiny, mčk, soľ (prípadne nakrájanú vydlabanú dužinu z cukety - ja som nedala) počkáme kým sa štava vydusí...\r\nCukety umyjeme šupu ja nechávam...vydlabeme stred...trošku vnútro posolíme a dáme osmahnúť na panvicu vydlabanou stranou dole na troške oleja...(vyparí sa voda a po upečení nie sú také vodnaté)..osmahnuté uložíme do zapekacej misy do každej cukety vytlačíme trochu Bambina...na to dáme rajčinovú plnku...posypeme nastrúhaným tvrdým syrom...ja som piekla na 180st. do zlatova...dobrú chuť..\r\nrecept nie je moj čítala som niečo podobné na nete a upravila som si to podla seba :o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 24.6.2015, 19:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Šošovicové fašírkyPOTREBNÉ PRÍSADY šošovica, cibuľa, údený syr, vajce, strúhanka, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Šošovicu namočíme - stačí na pár hodín, uvaríme do mäkka (prisolíme až na konci). Potom ju v miske zmiešame s 1 vajíčkom, strúhankou, postrúhaným údeným syrom a opraženou cibuľou. Kto chce, môže pri pražení cibule vyškvariť aj slaninku. Dáme toľko strúhanky, aby sa nám z hmoty dali tvarovať fašírky.Podľa potreby dosolíme, prípadne dokoreníme mčk. Potom ich ešte v strúhanke obalíme a fašírky opečieme na oleji. Podávame s varenými zemiakmi a k tomu zelenina alebo ajvar. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kaja R. (kvjetecko) ID 18076 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Plnená paprika vegetariánskaPOTREBNÉ PRÍSADY Uvarená ryža, údený tempeh, cesnak, sol, mčk, majoránka, papriky, 1 konzerva krájaných rajčín, 1 paradajkový pretlak (Giana) 500ml..troška cukru, octu. POSTUP PRÍPRAVY Ryžu si uvaríme ako cestovinu...prepláchnutú prebratú ju dáme na 15-20min variť do vriacej vody..po scedení som do nej dala kvapku oleja..pridáme na jemno nastrúhaný údený tempeh...3 strúčiky nastrúhané cesnaku, sol, mčk, a sušenú majoránku...ako má kto rád ja som dala dosť...zmes natlačíme do surových vyčistených paprík..a zalejeme omáčkou : 0,5litra paradajkového pretlaku, 1konzervu krájaných rajčín, troška octu, 1-2PL cukru, sol, mčk - necháme zovrieť a 5 min prevariť... Papriky zaliate omáčkou dáme piecť zakryté na 180stupnov na hodinu-hodinu a pol... dobrú chuť... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.647 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,165 ďalšie >> |