končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Madarsky bravcovy perkelt na moj sposobPOTREBNÉ PRÍSADY udena slaninka nakrajana na kocky (podla chuti), okolo 750g bravcoveho pliecka (stehna, cokolvek mate radi,hoci bravcove licka su uplne vyborne), hrst susenych hribov, jedna velka cibula, jedna zelena a jedna cervena paprika, dve velke paradajky a mala konzerva paradajok, 1dcl vody, 5-6 strucikov cesnaku nasekanych na drobno, sol, korenie, cervena paprika, mozete aj trosku chili az mate radi, rasca POSTUP PRÍPRAVY Masko si nakrajame na kocky a oprazime zhruba 5 minut (kym sa masko zatiahne) vo velkej hlbsej nadobe Maso vam pusti stavu, potom ho aj s touto stavou vyberieme do extra misky (stavu nevylievame pouzijeme ju neskor). V tej istej nadobe oprazime slaninku, ked je chrumkava pridame cibulu, cesnak, ked zoskolovatie, pridame susene huby a papriku nakrajanu na kocky. Zeleninku prazime vo vlastnej stave ( a mozete pridat kusok masla ta tomu doda jemnejsiu chut) a pridame nase predprazene masko aj stavu. Vsetko spolu poprazime par minut nech sa premiesaju chute, pridame rascu, sol, korenie, chili (nemusi byt) a pridame paradajkovu konzervu, cerstve paradajky (mozete si ich osupat mne sa s tym nechce :) a trosku vody. Masko sa ma dusit spolu so zeleninou vice mene vo vlastnej stave a vysledok ma byt husty tak opatrne s vodou :) Dusime, varime na miernom ohni zhruba hodku, hodku a pol zalezi od toho ake masko pouzijeme a ked sa masko rozplyva na jazyku tak je hotove. Ja podavam s kolienkami, lyzicou kyslej smotany a struhanym syrom Dobru chut :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana B. (ZuzkaLondyn) ID 274356 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapekané voňavé bravčové karé ... s bylinkamiPOTREBNÉ PRÍSADY ... tento recept kedysi veľmi. veľmi dávno uverejnil nejaký časopis ako recept Marcely Leiferovej ... výsledok je krásne voňavý a veľmi chutný ................... potrebujeme : cca 1,5 kg bravčové karé (prípadne pekná krkovička), soľ, korenie, 1 - 2 kyslé smotany, zmes sušených byliniek podľa chuti (ja používam zmes oregana, tymiánu, provensálskeho korenia, korenia na pizzu a bazalky), olej, múka, sladká paprika POSTUP PRÍPRAVY ... viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 7.7.2014, 23:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Husárske reznePOTREBNÉ PRÍSADY bravcové mäso podla poctu stravnikov, (my sme mali 1 kg karé) cesnaková pasta, (kto nema, da struciky cesnaku a poriadne mäso posolí) 2 lyžice mletej papriky, mlieko na zaliatie reznov, hladká múka plus mletá paprika na obalovanie, olej na vysmazanie POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 93 návštěvníkov) kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (38) posledné: 25.10.2015, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Juhoslovanské mäsoPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové (morčacie alebo kuracie mäso), zemiaky, olej, cibuľa, cesnak, čierne korenie, soľ, sladká smotana POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme a nakrájame na menšie kúsky, rezance alebo štvorčeky. Kúsky posolíme a okoreníme. Zemiaky očistíme a nakrájame na hrubšie hranolčeky. Posolíme. Cibuľu očistíme a nakrájame na jemné prúžky. Cesnak ošúpeme a nakrájame na plátky. Cibuľu a cesnak na oleji opražíme do zlatova. Keď to už vonia, odstavíme a premiešame z cca polovicou zemiakov. Vysypeme zemiaky na pekáč, na to poukladáme rovnomerne kúsky mäsa. Poslednou vrstvou bude druhá polovica zemiakov. Nakoniec to celé zalejeme sladkou smotanou, podľa množstva ostatných surovín pol téglika alebo aj celý. Pečieme cca 45 minút na 200°C zakryté (prekryla som to alobalom), potom odkryjeme a necháme, nech to ešte chytí farbičku :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Alena B. (Sue1) ID 28097 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 15.12.2013, 17:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové stehno s brusnicamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY - bravčové stehno, soľ, čierne korenie - plnotučná horčica, cibuľa - moravanka, lyžica kečupu, olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové stehno nakrájame na plátky, zvyšky na kocky a cez mikrotenovú fóliu naklepeme. Jednu stranu rezňa natrieme horčicou a okoreníme čiernym korením. Pripravíme si nadrobno nakrájanú cibuľu. V hrnci zohrejeme trocha oleja a postupne rezne opečieme z obidvoch strán. Opečené vyberieme na tanier a vo výpeku opečieme do zlatista cibuľu. Pridáme k nej opečené rezne so šťavou, ktorá ostala na tanieri, osolíme a dusíme do mäkka. Potom pridáme zeleninu z moravanky bez uhoriek, cibule a feferónky ( ak chceme aby bolo mäso pikantné, môžeme doliať troška šťavy ). Pridáme ešte lyžičku kečupu. Podusíme do mäkka a podávame s ryžou alebo zemiakmi a brusnicami... Dobrú chuť..:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Mária H. (Hazik) ID 280289 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové stehno na belehradský sposobPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g bravčového stehna, 1 stredná cibuľa, 2 paradajky, 2 zeleninové papriky, 50 g oleja, m.č. korenie, soľ, hladká múka, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Bravčové stehno umyjeme, nakrájame a naklepeme. Osolíme, okoreníme a na krajoch narežeme,aby sa nekrútili. Rezne zľahka obalíme hladkou múkou a z oboch strán opražíme na rozpálenom oleji. Maso vyberieme a na výpeku podusíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme papriku, paradajky. Chvíľu dusíme, pridáme rezne, podlejeme vodou alebo masovým vývarom. Dochutíme soľou, vegetou a č.m. korením (prípadne štipľavou paprikou). Zakryjeme a udusíme do makka. Podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi. Ozdobíme čerstvou zeleninou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Paťa C. (Pata333) ID 278922 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 7.2.2015, 10:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Kotlety pečené v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY 4 kotlety, alobal, 100 g slaniny, 150 g šunky, 4 plátky syra, sladká mletá paprika, soľ, zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Každú kotletu balíme jednotlivo. Na alobal kladieme plátky slaniny a na ne plátky zemiakov, posolíme, na zemiaky položíme plátky šunky a nakoniec plátok syra. Všetko zabalíme do alobalu a kladieme na hlbší plech vedľa seba. Pečieme v rúre na 200°C. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Paťa C. (Pata333) ID 278922 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové a la sviečková...POTREBNÉ PRÍSADY potrebujeme cca 1000 - 1200g bravčového karé alebo stehna, asi 150g zeleru, 2 ks petržlenu, 4 ks mrkvy, 1 väčšiu alebo dve menšie cibule, 1 smotana na šľahanie, 1 kyslá smotana, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, bobkový list,bravčovú masť, olej, vodu POSTUP PRÍPRAVY Mäsko si umyjeme, nakrájame na rezne /ja ich ešte prerežem na polovicu/, naklepeme, posolíme a ť.posypeme mletým čiernym korením. Necháme si v chlade asi 15 minút odpočinúť. Medzitým si očistíme zeleninu a nahrubo ju nastrúhame /všetko okrem cibule/. V kastróli si rozpálime olej a masť /1:1/, postupne si prudko opražíme pripravené rezne /aby sa uzavreli póry a mäsko zostalo šťavnaté/, každé opekáme približne 1 - 2 minútky z každej strany a vyberieme do nádoby. Cibuľu si nasekáme nadrobno a všupneme ju do výpeku, opečieme do sklovita, pridáme postrúhanú zeleninku, chvíľu popražíme a poprášime mletou červenou paprikou - pre lepšiu chuť a farbu. Chvíľu opražíme a zalejeme vodou len toľko, aby zeleninka bola prikrytá. A tu máme na výber viac variant ako pokračovať: Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 26.1.2017, 13:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcove medailonky s cibulovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 600g kareho alebo panenky, sol, mlete cierne korenie, olej, 2 cibule , 25O ml smotany na slahanie. POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrájame na plátky, osolíme, posypeme korenim a opečieme na panvici z obidvoch stran. Vyberieme z panvice a do výpeku pridáme nakrájenu cibulu na plátky, orestujeme tak, aby byla lahko do zlatista a zalejeme smetanou, provaríme, podla chuti dosolíme a možeme podávat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) katarina k. (misskate) ID 170780 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Perfektny segedin za pol hodinuPOTREBNÉ PRÍSADY Pre celu rodinu budeme potrebovat : olej, 1kg kyslej kapusty, cca 400g bravcoveho masa, 1ks cibula, 1x smotana na varenie, sol, korenie, bobkovy list, rasca, cervena paprika + priloha kupena knedla alebo skuste domacu podla mojho receptu, ktora sa zarucene vydari kazdej gazdinke: 1kg polohrubej muky, 1 sacok suseneho drozdia, 4 lyzicky soli a 4 cukru, 3PL olivoveho oleja, 6dcl tepleho mlieka POSTUP PRÍPRAVY Na rozpalenom oleji oprazime nadrobno pokrajanu cibulu dozlatova, pridame maso, prudko oprazime pridame korenie, papriku, rascu a bobkovy list. Podlejeme vodou, dusime 10min a pridame kapustu. Podla chuti osolime alebo pridame trocha cukru, ak je kapusta velmi kysla.. Dusime dalsich desat minut, pridame smotanu, nechame previet a mame hotovo. Knedla: vsetky prisady vymiesime a nechame vykysnut. Vykysnute cesto rozdelime na bochniky a parime kazdy 20 minut, po vybrati poprepichujeme sparadlom a potrieme olejom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Ivana B. (brculka8) ID 173421 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 1.11.2014, 7:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,80 ďalšie >> |