. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 51-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,2566 ďalšie >>

TORTY

Orchidea, kala, ľalia



POTREBNÉ PRÍSADY

marcipán, kostice a vykrajovátka, gelové farby

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkovom postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 66 návštěvníkov)

Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (33) posledné: 11.5.2013, 1:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Jablková torta nepečená ♥ ♥ ♥



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg jabĺk * 7-8 lyžíc kryštálového cukru * 2 zlaté klasy * piškóty * šľahačka * čokoládová ryža

POSTUP PRÍPRAVY

Recept mám od kamarátky Marty.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 63 návštěvníkov)

Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (70) posledné: 15.7.2014, 1:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tvarohovo - pudingová torta s ovocím



POTREBNÉ PRÍSADY

1l mlieka, 3 Zlaté klasy, 5PL kryštálového cukru, 500g jemného tvarohu, 1 želatína v prášku (20g), 2-3PL Nutely (alebo čokoládového krému), okrúhle piškóty, 1 mandarínkový kompót, Granko

POSTUP PRÍPRAVY

Ďalšia verzia studenej osviežujúcej torty na horúce dni. Ovocie môžeme použiť akékoľvek, aj puding môžeme obmieňať, napríklad banánový a do neho kúsky banánov, alebo jahodový s čerstvými jahodami.

Postup v obrázkoch...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 61 návštěvníkov)

Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (46) posledné: 11.5.2013, 11:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Čokoládová cukríková hmota - MMF



POTREBNÉ PRÍSADY

zdroj:www.living.cz 150g prášk. cukru 200g horkej čokolády 180g "maršmelou" cukríkov ľubovolnej farby 1 lyžička margarínu alebo masla 3 lyžičky šľahačky-smotany 1 lyžička likéru alebo brandy

POSTUP PRÍPRAVY

1. Nad parou roztopíme čokoládu
2. Pridáme maršmelou a necháme roztopiť, pridáme smotanu, maslo a likér
3. PRELOžíMEe masu do mixéra, pridáme cukor a vymiešame
4. Cesto vyklopíme na podložku poprášenú cukrom a môžeme spracovať
5. "Neohybne - tvrde" cesto necháme trochu ohriať v mikrovlnke.
6. Hmotu skladujeme v igelitovom sacku a doze v chladničke.

!!!!!Tento recept je vďaka Andrea O. (AďaO.) ID 5041odskúšaný a je s ním veľmi spokojná!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 60 návštěvníkov)

Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 3.7.2011, 16:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Minnie Mouse - FOTOPOSTUP



POTREBNÉ PRÍSADY

Hmota WI, farbivá, škrob, bielok, malý nožík, kostice na modelovanie, podložka.

POSTUP PRÍPRAVY

Viaceré maminky odo mňa pýtali fotopostup na myšku Minnie, a keďže zase som raz jednu takú tortičku robila (a isto nie poslednú...), vkladám sľúbený fotopostup... :)))
Asi by to šlo aj jednoduchšie, ale takto ju robím ja. Tak možno sa vám postup zíde.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 60 návštěvníkov)

Darina H. (guginko) ID 65763 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (87) posledné: 7.4.2015, 22:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta ZEBRA



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 1 kávová lyžička PDP, 5 dkg cukru, 12,5 dkg margarínu, 1 vajce, štipka soli, 30 dkg hladkej múky Tvarohová plnka: 4 dl pochúťkovej smotany, 1,5 dl oleja, 2 vanilky, 15 dkg cukru, 2 vajcia, 2 lyžičky citrónovej šťavy, 1 vanilkový puding v prášku, 75 dkg krémového tvarohu, do polovice tejto plnky potom 2 lyžice kakaa.

POSTUP PRÍPRAVY

pri obrázkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 58 návštěvníkov)

Anna J. (Aldo) ID 47989 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (77) posledné: 10.8.2012, 8:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Želatínová hmota na poťahovanie aj modelovanie



POTREBNÉ PRÍSADY

15g práškovej želatiny najlepšia je jemne mletá od Dr. Oetkera 55ml vody 45ml tekutej glukózy 15ml glycerínu 750g jemného práškoveho cukru mandľová, vanilková alebo iná aróma

POSTUP PRÍPRAVY

Polovicu vody privedieme do varu a odstavíme . Do druhej polovičky vody pridáme želatínu (jemne mletú)a prilejeme do horúcej vody a miešame do rozpustenia. Potom pridáme glukózu a glycerín a miešame to,aby sa to prehrialo. Pomocou varešky vmiešame cukor do želatínovej zmesy až do chvíle, kedy sa začne robiť guľa, a potom preložíme na pocukrovanú dosku a vymiesime do hladkej, jemnej a bielej pasty bez trhlín. Skladujeme zabalené vo fólii.
Táto hmota je skvelá na poťahovanie a hlavne na kvietky...robila som z nej aj ruže na poslednej svadobnej torte.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov)

Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 25.8.2010, 20:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Poleno, pro mého manžela k narozeninám - zdobení bez nervů, na přesnosti nezáleží!



POTREBNÉ PRÍSADY

jako na mramorový dort, ale ze šesti vajec: 375g hladké mouky, 1prášek do pečiva , 6 vajec, 360g cukru moučka, 250ml oleje, 125ml vroucí vody, kakao, na krém: 2 šlehačky, 2 čokolády na vaření, ztužovač šlehačky

POSTUP PRÍPRAVY

viz obrázkový postup

Ušleháme bílky , přidáme polovinu cukru ( 180g). v druhé míse šleháme žloutky s dalšími 180g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej, mouku zamíchanou s práškem do pečiva a vodu.
Nakone vmícháme sníh. Třetinu těsta dáme zpátky do nádoby, kde jsme šlehali bílky a obarvíme ji kakaem ( nevím, kolik napsat, určitě to jsou 2 lžíce, poznáte podle barvy...)

Do vymazané formy střídavě klademe těsto po lžících. dáme na střed formy jednu lžíci tmavou a na to dvě lžíce světlého těsta. takto to stále opakujeme až do spotřebování těsta. Nemícháme!!! Tento postup způsobí to, že se těsto pomalu rovnoměrně rozlévá a vytvoří po rozkrojení jakési vrstvy či proužky.

Pečeme ve vyhřáté troubě na střední teplotu. Pozor, těsto má někdy tendenci udělat uprostřed bouli, po upečení dort hned vyklopte, tím se to srovná... Těsto je naše oblíbené, je takové mechové, moc dobré...;)

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 54 návštěvníkov)

Dagmar V. (onasi) ID 28133 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (36) posledné: 4.9.2014, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Ako potiahnuť tortu hmotou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

pár linkov na videopostup poťahovania torty pre tie, ktoré to chcú skúsiť a ešte nikdy to nevideli...

POSTUP PRÍPRAVY

aj dole v komentároch sú linky a dá sa na ne priamo kliknúť
http://www.youtube.com/watch?v=IsrgS9eB1bE
http://www.youtube.com/watch?v=vecmy4nKT-A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4hRHa3IBQS8&feature=fvw
http://www.youtube.com/watch?v=osC5SRtEg5k&feature=related

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 54 návštěvníkov)

Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (15) posledné: 16.9.2010, 19:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja úplne prvá prvotinka



POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, parížsky čokoládový krém, falošný marcipán a super kamoška luliky ID 9334

POSTUP PRÍPRAVY

vo štvrtok sme si upiekli korpus, uvarili krémik a vypracovali marcipán. v piatok sme vyšlahali krém, naplnili ním korpus a potiahli marcipánom a ozdobili a v sobotu sme oslavovali a všetko zjedli :-))))

KORPUS:
250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao

FALOŠNÝ MARCIPÁN:
6 PL preosiateho práškového cukru, 1 PL medu, 4 PL sušeného mlieka, 1 PL oleja, 1 ČL mandlovej arómy - základná hmota, z nej si odoberieme potrebné množstvo a zafarbíme potravinárskym farbivom.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 53 návštěvníkov)

Ivana N. (imogen) ID 14068 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (46) posledné: 4.9.2014, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 51-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,2566 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu