končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,43 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
Cviklový šalát s kapustouPOTREBNÉ PRÍSADY 8 stredne veľkých cviklí, 1 hlávka kapusty, 6 cibúľ, 6 paprík, 1 hrnček octu, 1 hrnček cukru, 1 PL soli POSTUP PRÍPRAVY Výborný šalát, odporúčam všetkými desiatimi :) skvelá príloha, ktorú ste schopní zjesť len tak :)) Kapustu, papriky, cibule pokrájať na rezance, cviklu uvariť v šupke, olúpať a postrúhať na strúhadle ako na jablká. Zmiešať s octom, soľou a cukrom a nechať postáť hodinu. Potom dať do pohárov (aj so šťavou) a sterilizovať krátko, len aby sa pritiahli viečka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) jana j. (Janushinka) ID 30839 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 1.9.2015, 23:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Bravčové na paprikePOTREBNÉ PRÍSADY Prísady sú uvedené v postupe. POSTUP PRÍPRAVY 1 kg červenej papriky/kápie surovej\r\n1 kg pretlaku(á 250 gr, á 500 gr krabice)\r\n0,5 kg cibule\r\npol balenia preosiateho deka\r\n5 surových feferónov\r\n2 dcl oleja\r\nVšetko pomlieť a 30 min. variť\r\n\r\npotom pridáme: 0,5 kg surového prerastaného pomletého bôčika\r\n20 dkg postrúhaného syra\r\n5 str. cesnaku\r\n1 ČL. čierneho korenia\r\n1 ČL. červenej mletej papriky\r\n1 ČL. vegety\r\nVariť znovu 30 min.\r\nNaložiť do fliaš.\r\n30 min. sterilizovať(použijeme na cestoviny,špagety,kolienka atď...) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Alžbeta D. (darma72) ID 148846 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 5.1.2013, 10:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Pikantná čalamáda podľa K. Magálovej ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg šalátových uhoriek * 7 farebných paprík * 1 feferónka * 4 cibule * 150 ml octu * 150 ml kryštálového cukru * 1/2 balenia ZELKA * POSTUP PRÍPRAVY Ak ste si nestihli zapísať receptík, tu je. Vyskúšaný , nafotený a veľmi jednoduchý. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 12.8.2013, 0:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Zavárané lúpané paradajky vo vlastnej šťavePOTREBNÉ PRÍSADY Paradajky, trosku soli, chuť do zavárania POSTUP PRÍPRAVY Tento rok je dobrá úroda paradajok. Nevedela som čo s nimi. Tak som sa rozhodla skúsiť sterilizovať celé lúpané paradajky, kt. používam na varenie - do lazaní, na cestoviny, do masa, ale aj na polievku . Predsa produkt z vlastnej záhrady, produkt vlastnoručne zaváraný ma svoje čaro. Neobsahuje kondzervanty, ani rôzne cukry ako paradajkové šťavy z papierového obalu. Hľadala som inšpiráciu na nete. Veľa tam toho nebolo, tak pridávam svoj postup. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Gabriela B. (GabrielaB.) ID 239449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 28.9.2012, 16:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Plnene baklazanikyPOTREBNÉ PRÍSADY male baklazaniky,kapusta,kapia,mrkva,celerova vnat,cesnak,sol,vinny ocot,olej POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som sa naucila od mojej priatelky Katy a velmi som jej zanho vdacna! Dame si zovriet vodu do velkeho hrnca,narezeme baklazany do kriza,ale len narezeme neprerezeme,aby sa dali plnit!Do vody prilejeme malu flasku vinneho octu a nahadzeme baklazaniky na 5 minut. vyberieme dierovou naberackou,nechame vychladnut a potom jemne vyzmykame Pripravime si napln: nakrajame najemno kapustu,kapiu,celerovu vnat a cesnak,nastruhame nahrubo mrknu zasypeme solou a doslova pomagame rukami v lavoriku. Potom plnime baklazaniky a ukladame do hlbsieho plechu na pecenie a zalejeme vinnym octom na 24 hodin.Druhy den vyberieme a vyzmykame a prelozime do vacsich sklenenych ,ci plastikovych nadob s vrchnakom,kt.sa daju dobre uzavriet,zalejeme slnecnicovym olejom uzavrieme a dame do chladnicky takto nam dlho vydrzia a nepokazia sa! Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Natali F. (druna) ID 217609 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 27.9.2012, 19:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Ten najlepší Uncle Beans-zaručene :)POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg cervenej papriky 1 kg rajcin 1 kg cibule 6 strucikov cesnaku 1 konzerva kukurice 1 konzerva hrášku 1 konzerva červenej fazule 7dcl pohar zavaranych uhoriek 7dcl pohar rajcinovej stavy-pretlaku 1 dcl oleja 1 dcl octu 30 g soli 200 g cukru POSTUP PRÍPRAVY Papriky, rajčiny ( tie zbavíme šupiek,zalejeme vriacou vodou a olupeme), cibulu, cesnak nakrájame na malé kúsky-kocky. Do veľkého hrnca dáme olej a na ňom osmahneme nakrájanú zeleninu, zalejeme pretlakom, pridáme cukor, soľ a ocot a varíme 15 minút, potom pridáme ostatné suroviny-uhorky, kukuricu, fazuľu, hrášok a dovaríme ešte 5minút. Asi 1 minútu pred vypnutím nasypeme 1 sáčok kyseliny sorbovej-je to neškodný prípravok proti plesniam. Po vychladnutí nalievame do malých pohárov a sterilizujeme. Je to veľmi dobré na dietu na kuracie prsia, cestoviny, len tak s ryžou.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Ida Dítětová (Ikunka) ID 100731 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 26.8.2015, 10:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Hruškový "med"POTREBNÉ PRÍSADY asi 1 kg zrelých hrušiek,1 konzerva ananásu (asi 500 g),1 kg cukru (alebo podľa chuti hrušiek ),šťava z 1 citróna POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 17.9.2014, 21:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Slivkovo-jablkový džemPOTREBNÉ PRÍSADY 500g jabĺk, 500g sliviek, 1 zarovnaná lyžička mletého koriandra,1 vetvička mäty,1 balíček Gelfix Extra 2:1, 400g kryštálového cukru,100g medu,3 lyžice červeného vína POSTUP PRÍPRAVY Jablká a slivky naoberané, tak poďme zavárať :) rozhodne odporúčam tento recept! Ja som ho objavila pri upratovaní v starých časákoch a veru mal úspech. Vonia krásne, kombinácia chutí je naozaj zaujímavá! Vyskúšajte :) http://bodkovanysvet.blogspot.sk/2012/09/slivkovo-jablkovy-dzem.html Postup: Jablká nahrubo nastrúhame, slivky pomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme mletý koriander a nadrobno nasekanú mätu. Želírovací prípravok zmiešame s 2 lyžicami cukru a pridáme k ovociu, privedieme k varu a asi minútu povaríme. Potom pridáme zvyšný cukor a med a ešte aspoň 5minút varíme (ja som ochutnala, či už sú jablká mäkké a podľa toho som varila). Odstavíme, pridáme červené víno a ihneď plníme do pohárov. Poháre uzavrieme a otočíme hore dnom na 5 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Mária R. (marioque) ID 18480 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Pikant - pod mäso, na pizzu či ako nátierkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg červenej papriky (kápia), 1 kg rajčín, 1 kg cibule, 10 strúčkov cesnaku, 10-15 ks feferóniek (podľa chuti), 2 dl oleja, 1 dl octu, 7 dkg soli, 7 dkg cukru POSTUP PRÍPRAVY Všetko pomlieť na mäsovom mlynčeku a dať variť - 1 hod od bodu varu. Naliať do pohárov a sterilizovať cca 10 min. Čo sa týka rajčín tak my dávame na cca 6kg papriky iba 4kg rajčín lebo niekedy sú dosť vodnaté a potom je pikant dosť riedky. Je veľmi dobrý pod mäso, na pizzu (ako základ miesto kečupu) alebo len tak samotný s pečivom a tvrdým syrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Lucia B. (lucikaTN) ID 84069 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 30.8.2012, 8:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Zaváraná oškvarková pomazánkaPOTREBNÉ PRÍSADY 800g oškvarkov (škvarky), 1 veľké lečo, 2 hlavičky cesnaku, 2 poháre kápie zavárané, 2 feferónky, 5 malých lyžíc vegety, 150g horčice, 4 celé surové vajcia POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zomelieme na mäsovom mlynčeku, naplníme do pohárov (nie však do plna) a sterilizujeme 45 minút pri 90-100st.celzia. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) Renáta C. (gucz) ID 51988 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 30.12.2014, 9:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,43 ďalšie >> |