končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 541-550) | << predošlé 1,.,50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Dánsky hrniecPOTREBNÉ PRÍSADY **500g póru, **olej **bravčové /kuracie.../mäsko/-ja som mala 7-8ks **250g šampiňónov **3 paradajky **smotana na varenie **100g tvrdého syra **korenie /soľ, vegeta, mletá červená paprika, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY v obrázkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 13.2.2009, 12:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pecene bravcove medailoniky s bryndzovou omackouPOTREBNÉ PRÍSADY 600g bravcoveho kare 200g bryndzovej omacky Liptov gril korenie sol olej na opekanie POSTUP PRÍPRAVY Bravcove kare nakrajame na platky, osolime, okorenime a opecieme z oboch stran na rozohriatom oleji. Prepecene vyberieme na tanier. Bryndzovu omacku Liptov(kupite v kazdom dobrom obchode v kelimku) zohrejeme na panvici alebo v mikrovlnej rure podla navodu na obale. Na zaver polejeme pecene maso zohriatou bryndzovou omackou. Podavame s opecenymi zemiakmi. Je to nase oblubene rychle jedlo, je velmi chutne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Gabriela P. (helvetia) ID 13483 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové sotéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravcove kare, cibula,rajciny,paprika, sol, mleta paprika sladka aj stiplava,cierne mlete korenie,horcica,1dl vina,olej POSTUP PRÍPRAVY na oleji spenime cibulu pridame rajciny a papriku a dusime, ak je dost stavy pridame na rezance nakrajane meso a podlejeme vinom zakryjeme a podusime, pred dokoncenim pridame za pol. lizicu horcice. Ako prilohu mozme dat zemiaky alebo rizu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Ondrej M. (Babrosko) ID 78840 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 26.1.2014, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapekané reznePOTREBNÉ PRÍSADY 600g bravčového mäsa zo stehna, soľ, olej, 2 PL citrónovej šťavy, mleté čierne korenie, 500 g broskyňového kompótu, 100 g plátkov šunky, 200 g plátkov toustového syra POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na menšie rezne, vyklepeme, posolíme, potrieme vymiešanou zmesou citrónovej šťavy, oleja a korenia. Poukladáme do misy a na niekoľko hodín dáme na chladné miesto, rezne opečieme na rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista a poukladáme do pekáča. Na každý rezeň dáme po 1/2 broskyne, prikryjeme plátkom šunky, navrch dáme 1/2 plátku toustového syra a pokoreníme. Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Marcela B. (cela) ID 75552 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Florentínske medailónikyPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé, olej, soľ, ml.čierne korenie, paradajky, mozzarella POSTUP PRÍPRAVY Z bravčového karé nakrájame menšie rezne - medailóniky, osolíme, okoreníme, osmažíme na oleji z oboch strán. Olej zlejeme, mäso podlejeme mäsovým vývarom, naukladáme naň plátky paradajky a syra. Prikryjeme vrchnákom aby sa syr rozpustil. Podávame s ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Miroslava H. (mimka999) ID 60849 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVČOVA KRKOVIČKA S PROVENSALSKYM KORENÍMPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g bravčovej krkovičky 4 lyžičky provensalskeho korenia 1 lyžička kari korenia 1 lyžička vegety 1 lyžička soli 1 lyžička grilovacieho korenia 1 lyžička sojovej omačky 1 lyžička worchestrovej omačky 2 lyžičky olivoveho oleja 2 vačšie cibule 2 stručky cesnaku 10 čerstvých šampionov POSTUP PRÍPRAVY Maso si nakrajame na rezne a potom na asi 1 cm sliže. Dame ho do misy kde pridáme všetky koreniny a olej. Dobre všetko spolu premiešame a necháme asi 2 hodiny odpočívať. Na oleji si spenime cibuľu nakrajanú na mesiačiky a potom pridáme aj cesnak na koliečka pokrájaný. Keď je cibula s cesnakom orestovana pridame maso a sprudka ho opečieme, stišime plameň, podlejeme troškou vody a nechame dusiť, sem tam premiešame a dolejeme vodu. Asi po 20 minutach dusenia pridame na polovice nakrájané šampiony a dodusíme. Vodu k masu pridavame opatrne aby maso neplavalo vo vode, ale aby sa len dusilo. Ak chceme viac šťavy tak si do 2 dcl vody dame 1 lyžičku hladkej muky, premiešame a vlejeme do masa a nechame prejsť varom. Na koniec ked odstavime maso z plamena pridame ešte 1 lyžičku provensalskeho korenia a premiešame. Podavame s ryžou alebo opekanymi zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Katarina K. (katarina218) ID 25412 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
AZU A LA "NEDOSTATOK ČASU"POTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé, 5pl kečup, kari korenie, mleté čierne korenie, červená paprika, worchesterová omáčka, sójová omáčka, soľ, cukor, olej POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme a narežeme na rezance, s ingrediencií pripravíme pác a mäso napácujeme, necháme min. 30min. v chladničke. Potom rozpálime na panvici olej a celú masu do toho vylejeme. Opražíme a podávame s hranolkami (prípadne s ryžou). Dá sa to robiť aj z kuracích prsíčok, je to taktiež veľmi chutné. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana F. (vanci2610) ID 50944 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 22.1.2009, 13:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Fasirky ako muffinyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mozno niekoho inspiruje moj zlepsovak. Fasirky nerobim casto lebo ma nebavi stat pri sporaku a striehnut , kym sa pecu. A klasickym vyprazanim sa mi zdaju byt aj dost tazke pre traviaci trakt. Takze, ak si to chcete ulahcit ako ja, tak si mozete dat fasirkovu zmes do formy na muffiny strcit do rury a kym sa Vam pekne pecu v rure, vy si mozete kludne trebars brazdit MMB :):) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (67) posledné: 30.1.2013, 14:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové medailóniky v brusnicovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY Občas je dobré mať doma zvyšky korenín, alebo pochutín, lebo potom sa môže podariť vymyslieť nový, a k tomu ešte aj chutný recept. Ja som v jednu nedeľu takto zariskovala a dopadlo to výborne, až som sa sama čudovala :-) Čo budete potrebovať: korenie Garam Masala (od Vitany), hotová brusnicová omáčka, bravčová panenka (ak nie je, môže byť stehno), korenie, soľ, drvená rasca, 2 kocky hovädzieho bujónu, solamyl, olej POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Bravčové mäso som si nakrájala na drobné medailóniky a jemne vyklepala. Nasolila som ho a nakorenila korením a drvenou rascou. Na oleji som sprudka medailóniky z oboch strán opiekla. Mäso som vložila do hrnca, podliala vodou, pridala 2 kocky bujónu a 2 lyžičky korenia Garam masala a dusila asi 1/2 hodinu. Potom som tam pridala asi 3PL brusnicovej omáčky a dusila domäkka. Mäso som vybrala z výpeku a zahustila som ho solamylom rozmiešaným v troche studenej vody. Jedlo bolo hotové. Môžete podávať s opekanými zemiakmi alebo zemiakovým pyré. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčový debrecínsky gulášPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové stehno * olej * cibuľa * mletá červená paprika * soľ * mleté čierne korenie * hladká múka * slanina * párky * paradajky POSTUP PRÍPRAVY Mäso si nakrájame na kocky. Na oleji orestujeme cibuľu, zaprášime mletou červenou paprikou a speníme. Pridáme k tomu mäso, necháme zatiahnuť, osolíme a okoreníme. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Zaprášime hladkou múkou a ešte podlejeme vodou, ďalej dusíme. Slaninu si nakrájame na kocky a vytopíme na panvičke, pridáme k nej na kolieska nakrájané párky a na kocky nakrájané paradajky. Túto zmes pridáme ku skoro gulášu a spolu ešte krátko podusíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 2.10.2015, 14:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 541-550) | << predošlé 1,.,50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60,.,80 ďalšie >> |