. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 792 (zobrazuje sa 541-550)<< predošlé 1,.,50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60,.,80 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

Dánsky hrniec



POTREBNÉ PRÍSADY

**500g póru, **olej **bravčové /kuracie.../mäsko/-ja som mala 7-8ks **250g šampiňónov **3 paradajky **smotana na varenie **100g tvrdého syra **korenie /soľ, vegeta, mletá červená paprika, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkoch...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 13.2.2009, 12:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pecene bravcove medailoniky s bryndzovou omackou



POTREBNÉ PRÍSADY

600g bravcoveho kare 200g bryndzovej omacky Liptov gril korenie sol olej na opekanie

POSTUP PRÍPRAVY

Bravcove kare nakrajame na platky, osolime, okorenime a opecieme z oboch stran na rozohriatom oleji. Prepecene vyberieme na tanier. Bryndzovu omacku Liptov(kupite v kazdom dobrom obchode v kelimku) zohrejeme na panvici alebo v mikrovlnej rure podla navodu na obale. Na zaver polejeme pecene maso zohriatou bryndzovou omackou. Podavame s opecenymi zemiakmi. Je to nase oblubene rychle jedlo, je velmi chutne.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Gabriela P. (helvetia) ID 13483 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové soté


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

bravcove kare, cibula,rajciny,paprika, sol, mleta paprika sladka aj stiplava,cierne mlete korenie,horcica,1dl vina,olej

POSTUP PRÍPRAVY

na oleji spenime cibulu pridame rajciny a papriku a dusime, ak je dost stavy pridame na rezance nakrajane meso a podlejeme vinom zakryjeme a podusime, pred dokoncenim pridame za pol. lizicu horcice. Ako prilohu mozme dat zemiaky alebo rizu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Ondrej M. (Babrosko) ID 78840 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 26.1.2014, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Zapekané rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

600g bravčového mäsa zo stehna, soľ, olej, 2 PL citrónovej šťavy, mleté čierne korenie, 500 g broskyňového kompótu, 100 g plátkov šunky, 200 g plátkov toustového syra

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na menšie rezne, vyklepeme, posolíme, potrieme vymiešanou zmesou citrónovej šťavy, oleja a korenia. Poukladáme do misy a na niekoľko hodín dáme na chladné miesto, rezne opečieme na rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista a poukladáme do pekáča. Na každý rezeň dáme po 1/2 broskyne, prikryjeme plátkom šunky, navrch dáme 1/2 plátku toustového syra a pokoreníme. Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Marcela B. (cela) ID 75552 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Florentínske medailóniky



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové karé, olej, soľ, ml.čierne korenie, paradajky, mozzarella

POSTUP PRÍPRAVY

Z bravčového karé nakrájame menšie rezne - medailóniky, osolíme, okoreníme, osmažíme na oleji z oboch strán. Olej zlejeme, mäso podlejeme mäsovým vývarom, naukladáme naň plátky paradajky a syra. Prikryjeme vrchnákom aby sa syr rozpustil. Podávame s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Miroslava H. (mimka999) ID 60849 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

BRAVČOVA KRKOVIČKA S PROVENSALSKYM KORENÍM



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g bravčovej krkovičky 4 lyžičky provensalskeho korenia 1 lyžička kari korenia 1 lyžička vegety 1 lyžička soli 1 lyžička grilovacieho korenia 1 lyžička sojovej omačky 1 lyžička worchestrovej omačky 2 lyžičky olivoveho oleja 2 vačšie cibule 2 stručky cesnaku 10 čerstvých šampionov

POSTUP PRÍPRAVY

Maso si nakrajame na rezne a potom na asi 1 cm sliže. Dame ho do misy kde pridáme všetky koreniny a olej. Dobre všetko spolu premiešame a necháme asi 2 hodiny odpočívať.
Na oleji si spenime cibuľu nakrajanú na mesiačiky a potom pridáme aj cesnak na koliečka pokrájaný.
Keď je cibula s cesnakom orestovana pridame maso a sprudka ho opečieme, stišime plameň, podlejeme troškou vody a nechame dusiť, sem tam premiešame a dolejeme vodu.
Asi po 20 minutach dusenia pridame na polovice nakrájané šampiony a dodusíme. Vodu k masu pridavame opatrne aby maso neplavalo vo vode, ale aby sa len dusilo.
Ak chceme viac šťavy tak si do 2 dcl vody dame 1 lyžičku hladkej muky, premiešame a vlejeme do masa a nechame prejsť varom. Na koniec ked odstavime maso z plamena pridame ešte 1 lyžičku provensalskeho korenia a premiešame.
Podavame s ryžou alebo opekanymi zemiakmi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Katarina K. (katarina218) ID 25412 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

AZU A LA "NEDOSTATOK ČASU"



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové karé, 5pl kečup, kari korenie, mleté čierne korenie, červená paprika, worchesterová omáčka, sójová omáčka, soľ, cukor, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso naklepeme a narežeme na rezance, s ingrediencií pripravíme pác a mäso napácujeme, necháme min. 30min. v chladničke. Potom rozpálime na panvici olej a celú masu do toho vylejeme. Opražíme a podávame s hranolkami (prípadne s ryžou).
Dá sa to robiť aj z kuracích prsíčok, je to taktiež veľmi chutné.
Dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zuzana F. (vanci2610) ID 50944 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 22.1.2009, 13:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Fasirky ako muffiny


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Mozno niekoho inspiruje moj zlepsovak. Fasirky nerobim casto lebo ma nebavi stat pri sporaku a striehnut , kym sa pecu. A klasickym vyprazanim sa mi zdaju byt aj dost tazke pre traviaci trakt. Takze, ak si to chcete ulahcit ako ja, tak si mozete dat fasirkovu zmes do formy na muffiny strcit do rury a kym sa Vam pekne pecu v rure, vy si mozete kludne trebars brazdit MMB :):)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov)

Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (67) posledné: 30.1.2013, 14:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové medailóniky v brusnicovej omáčke



POTREBNÉ PRÍSADY

Občas je dobré mať doma zvyšky korenín, alebo pochutín, lebo potom sa môže podariť vymyslieť nový, a k tomu ešte aj chutný recept. Ja som v jednu nedeľu takto zariskovala a dopadlo to výborne, až som sa sama čudovala :-) Čo budete potrebovať: korenie Garam Masala (od Vitany), hotová brusnicová omáčka, bravčová panenka (ak nie je, môže byť stehno), korenie, soľ, drvená rasca, 2 kocky hovädzieho bujónu, solamyl, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Ako na to: Bravčové mäso som si nakrájala na drobné medailóniky a jemne vyklepala. Nasolila som ho a nakorenila korením a drvenou rascou. Na oleji som sprudka medailóniky z oboch strán opiekla. Mäso som vložila do hrnca, podliala vodou, pridala 2 kocky bujónu a 2 lyžičky korenia Garam masala a dusila asi 1/2 hodinu. Potom som tam pridala asi 3PL brusnicovej omáčky a dusila domäkka. Mäso som vybrala z výpeku a zahustila som ho solamylom rozmiešaným v troche studenej vody. Jedlo bolo hotové. Môžete podávať s opekanými zemiakmi alebo zemiakovým pyré.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčový debrecínsky guláš



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové stehno * olej * cibuľa * mletá červená paprika * soľ * mleté čierne korenie * hladká múka * slanina * párky * paradajky

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso si nakrájame na kocky. Na oleji orestujeme cibuľu, zaprášime mletou červenou paprikou a speníme. Pridáme k tomu mäso, necháme zatiahnuť, osolíme a okoreníme. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Zaprášime hladkou múkou a ešte podlejeme vodou, ďalej dusíme. Slaninu si nakrájame na kocky a vytopíme na panvičke, pridáme k nej na kolieska nakrájané párky a na kocky nakrájané paradajky. Túto zmes pridáme ku skoro gulášu a spolu ešte krátko podusíme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 2.10.2015, 14:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 792 (zobrazuje sa 541-550)<< predošlé 1,.,50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60,.,80 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu