končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 491-500) | << predošlé 1,.,45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Kotlety v hamburské omáčcePOTREBNÉ PRÍSADY * 500 g vepřových kotlet bez kostí * 100 g šunkového salámu * mrkev * petržel * celer * cibule * sladkokyselé okurky * 3 lžíce zakysané smetany * 2 lžíce hladké mouky * lžíce citrónové šťávy * 4 kuličky nového koření * 20 kuliček pepře * bobkový list * tymián * lžička plnotučné hořčice * pepř * sůl * olej POSTUP PRÍPRAVY Kotlety vykostíme, lehce po obou stranách naklepeme, osolíme a opepříme. Pak očistíme a nakrájíme všechnu zeleninu. Cibuli na kolečka, mrkev, petržel a celer na kostičky. Kyselou okurku nakrájíme na kolečka, salám na kostičky. Na pánvi rozpálíme olej a nejdříve na něm osmahneme kotlety po obou stranách. Vyjmeme je z pánve a na zbylém oleji orestujeme společně salám, zeleninu, cibuli a všechno koření. Po chvíli restování zaprášíme moukou a ještě chvíli společně prudce osmahneme. Poté přidáme citrónovou šťávu, podlijeme vývarem či horkou vodou, přidáme lžičku hořčice a promícháme. Maso přemístíme do hrnce s pokličkou (dále budeme dusit v troubě) a přelijeme ho masovo-zeleninovou směsí s kořením. Pečeme v troubě do změknutí masa a během pečení podléváme. Měkké maso z omáčky vyjmeme společně s bobkovým listem. Omáčku rozmixujeme, přidáme zakysanou smetanu a necháme ještě chvíli provařit. Dochutíme solí a citrónovou šťávou. Na závěr do ní můžeme vmíchat nakrájenou kyselou okurku nebo ji použijeme na ozdobu. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem,u nás se vždycky dělají halušky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) tereza M. (Terujaja) ID 52420 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 3.5.2009, 11:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové s párkovou klobásou a olivamiPOTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * bravčové stehno * mletá červená paprika * soľ * rasca * párková klobása * zelené olivy * solamyl POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané mäso a ďalej restujeme. Keď sa mäso zatiahne osolíme ho, pridáme troška celej rasce, mletú červenú papriku, prípadne môže aj trocha horčice a kečupu alebo iné koreniny podľa chuti. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Medzitým si na oleji opečieme kolieska párkovej klobásy a nakrájame olivy, ktoré potom pridáme ku mäkkému mäsu. Zahustíme solamylom a môžeme podávať. Ako prílohu som zvolila slovenskú ryžu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*♥*Šunkové fliačky*♥*POTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie cestovín (najlepšie fliačky, rezance a úplne naj ak sú domáce), údené mäso aspoň 0,5 kg (ale môže byť i viac), 2 vajcia, 3čL soli, 1 čL mčk, tvrdý syr, trocha oleja, trocha corn flaksov POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 1.2.2018, 23:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
**ČÍNA S LEČOM**POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé /stehno/ al kuracie mäso, soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu, cukor, sójová omačka, cibuľa, kečup, lečo, feferón POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrájame na rezance, pridáme soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu a necháme odstáť. Keď je odstáte dáme trocha cukru a sójovú omáčku. V hrnci opečieme pokrájanú cibuľu, pridáme lečo, kečup, feferón. na panvici rozpálime olej a poi kúskoch za stáleho miešania opečieme mäso.Potom ho dáme k cibuli a spolu podusíme. Hotové môžeme ochutiť lyž. octu, al bielym vínom Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Diana Š. (Dia30) ID 62971 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové pečené na cibuli a šampiňónochPOTREBNÉ PRÍSADY Cca 1 kg bravčovej krkovičky (pliecka, stehna) 3 väčšie cibule, 4-5 strúčikov cesnaku, korenie na pečené mäso (alebo grilovacie korenie), 250 g čerstvých šampiňónov, 2 dl piva, ½ l vody, strúhanka, plnotučná horčica, mletá rasca, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 31.1.2015, 11:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčové s hlivou a hráškomPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko,hríby(ja som dala hlivu),hrášok,pór,smotana,mlieko,múka,syr,soľ,korenie,bujón POSTUP PRÍPRAVY Najprv som spravila polievku-vývar z kúska bravčového stehna a keďže som stále nevedela,čo s mäsom z polievky,vznikla dobrotka Čo dom dal.Rodinka sa zalizovala.......Na oleji trochu osmažíme na kolieska pokrájaný pór,pridáme vopred namočené hríby a podlejeme troškou vody.Varíme 20 minút.Pridáme hrášok,soľ,korenie,mäkký syr(2-3 trojuholníčky),ktorý sa nám pekne roztopí.Potom vlejeme smotanu,v ktorej sme rozhabarkovali trošku múky.Necháme zovrieť.Ak je to moc husté dolejeme mlieko a prevaríme.Pridáme nakrájané mäsko.Hotovo...môžme podávať s pečenými zemiačkymi alebo ryžou...Dobrú chuť... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Darina R. (dadulka19) ID 8655 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 30.10.2013, 10:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
VEĽKONOČNÁ BABAPOTREBNÉ PRÍSADY 10- 15 rožkov, 10 vajec, klobáska, údené uvarené mäsko, voda z uvarenej údeniny,soľ,korenie-čierne POSTUP PRÍPRAVY Rožky si nakrájame na kocočky,dáme do misy,pridáme surové vajcia, klobásku a mäsko tiež nakrájané na kocky a polejeme vodou z uvarenej údeninky,všetko spolu dobre premiešame ochutíme korením,soľou podľa vlastného uváženia a dáme do pekáča.Pečieme asi pol hodinku na 200°C Po vychladnutí nakrájame a konzumujeme s chreníkom. Mňam-dobrú chuť Týmto jedlom si kupačov kúpite ak zostane do pondelka :o) u nas sa to musí piecť 2x lebo chlapi toľko ,,koštuju" až to všetko zjedia ešte pred Veľkou nocou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Monika M. (Michalikova) ID 76425 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 23.4.2011, 14:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Peťkov báječný "biftek"PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso / najlepšie pliecko /, čierne korenie, soľ, červená paprika, cibuľa, olej, vajíčka, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso - plátky z oboch strán naklepeme, osolíme a okoreníme č. korením a na oleji zprudka opečieme. Na miernom plameni necháme dusiť asi 5 minút pod pokrievkou,potom pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a znova dusíme 10 minút.Vajíčka rozmiešame,ja dávam na 4 ks mäsa 5 vajíčok, okoreníme vegetou a zalejeme mäsko. Posypeme červenou paprikou a necháme ešte dusiť takých 10-13 minút, kým vajíčka nestvrdnú a vznikne nám z toho taká omeleta. Jednotlivé kusy mäska od seba oddelíme,aby sme mali porcie a podávame najlepšie s hranolkami a zeleninou. Je to chutná a hlavne rýchla večera. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana G. (sokolka) ID 66132 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 9.4.2009, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*Bravcove medailonky s brokolicovym pyre*PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY *bravcova panenka*marinada*brokolica*vegeta*strucik cesnaku*1 dcl mlieka(pripadne bieleho jogurtu)*sol POSTUP PRÍPRAVY Kocky, postup pripravy som nefotila, resp. tie fotky sa mi nejako nevydarili, radsej vas ich usetrim :).. 1. masko sa marinovalo skoro 48 hodin, podla zasady "cim dlhsie,tym lepsie"..na marinadu som pouzila worcestrovu omacku, mlete cierne korenie, olivovy olej, horcicu, cesnak, tymian a provensalske bylinky.. 2. mäsko som rychlo opiekla z oboch stran a neskor este dusila s troskou vody cca 30 minut pod pokrievkou.. 3. brokolicove pyre je vynikajuca priloha, aspon mne velmi chuti: brokolicu uvarite s lyzickou vegety (mozete aj na pare) 4. do mixera vlozite uvarenu a odkvapkanu brokolicu spolu s 1 strucikom cesnaku a cca 1dcl mliecka (alebo od oka, podla mnozstva brokolice)..mliecko je mozne nahradit bielym jogurtom, pyre bude potom este "zamatovejsie"..dochutite solou alebo cim ste zvyknuti..dobru chut vam prajeme, my sme si naozaj pochutili :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Eva H. (Evitchka) ID 26145 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 2.4.2009, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Famozne zavitky z bravcoveho maskaPOTREBNÉ PRÍSADY bravcove stehno * paprikovu pomazanku * sunkovu salamu * eidam syr * kocku bujonu * 2dcl smotany na varenie * sol * bazalka * 1/2 KL solamylu * pre chut mozno pridat slaninku POSTUP PRÍPRAVY v obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Maria I. (mucilienka) ID 47050 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 24.1.2010, 13:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 491-500) | << predošlé 1,.,45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55,.,80 ďalšie >> |