.

objednat banner 468x60
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .
RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
VEGETARIÁNSKÉ JEDLÁ
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
Celkem: 830 (zobrazuje se 491-500)<< předchozí 1,.,45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55,.,83 další >>
BRAVČOVÉ MÄSO
Rýchly gulášik

POTREBNÉ PRÍSADY

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1868

POSTUP PRÍPRAVY

Janka, je to super jednoduchý receptík. Dakujem :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) poslední: 1.8.2009, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Segedínsky gulášik

POTREBNÉ PRÍSADY

0,5 kg bravčového karé, 0,5 kg kyslej kapusty, 1 cibuľa, 200 ml smotany na varenie, olej, soľ, ml. čierne korenie, 1 vačšia ČL sladkej papriky, 1 masox, 3 PL hl. múky

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu opražíme na oleji do sklovita, pridáme karé, osolíme a okoreníme. Ked je pekne opražené posypeme paprikou a zalejeme asi 400 ml bujónu. Maso podusíme. Keď je už napoly makké, pridáme kapustu. Dusíme do zmaknutia, občas premiešame. Ak sa voda vyparuje, prilievame, aby bolo masko s kapustou zakryté. Nakoniec v smotane rozmiešame múku a vlejeme do gulášu. Ak je treba ešte dochutíme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Zapekané bravčové mäso na šampiňónoch

POTREBNÉ PRÍSADY

1kg bravčového mäsa, 4 vajcia, 2 dl mlieka, 1 konzerva šampiňónov, 3 cibule, hrsť hladkej múky, olej, kečup, horčica, soľ, korenie, worchesterova omáčka a sušené polievkové korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso naklepeme a obalíme v cestíčku z vajec, múky, mlieka, štipky soli a vegety.

Opražíme a uložíme na pekáč.

Potom si pripravíme zálievku - na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme šampiňóny a podlejeme vodou.

Pridáme ostrý kečup, lyžicu horčice, soľ, korenie, a worchesterovú omáčku.

Chvíľu varíme a podľa potreby zahustíme múkou.

Omáčkou zalejeme mäso v pekáči a dáme piecť asi na 20 min.

Hotové mäso podávame s ryžou alebo hranolkami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Martina S. (tinula29) ID 57562 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) poslední: 25.5.2011, 17:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové karé na kyslej kapuste

POTREBNÉ PRÍSADY

11/2 kg kyslej kapusty, 700 g vykosteného karé, 300 g tvrdého syru Eidam, 2 vajcia, 1 kyslá smotana, 1 biely jogurt, vegeta, soľ, ako príloha opekané zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

Na dno vymasteného plechu dáme kyslú kapustu. Na ňu naukladáme plátky bravčového karé, ktoré sa predtým desať hodín marinovalo v zmesi pripravenej zo smotany, vajec, jogurtu, vegety a soli. Do plechu vlejeme aj zvyšok marinády. Všetko pečieme dvadsaťpäť minút. Na záver mäso posypeme nastrúhaným syrom a necháme ešte pár minút zapekať.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Martina S. (tinula29) ID 57562 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Šťavnaté rezne s kečupom

POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové stehno(ja som mala asi 1a1/2 kg),kečup,horčica,strúhanka,vajíčka,soľ,korenie,vegeta,cibuľa

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkovom postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 155 návštěvníkov)

Martina Z. (Maťa149) ID 90159 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (54) poslední: 15.9.2013, 10:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
*♥*Živánska pochúťka*♥*

POTREBNÉ PRÍSADY

900 g karé bez kosti (v pohode môže byť i s kosťou), 1,2 kg zemiakov, 4 cibule (nezaškodí jej oveľa viac... ja dám nabudúce aspoň 6 - 7 ks), 8 strúčikov cesnaku, 10 dg oravskej slaniny, 1 nôžka pikantnej klobásy (ja som nedala) , 1 - 2 papriky, soľ, mčk, červená sladká paprika, kúsok masla, olej, bujónová kocka, voda, 1 dl červeného vína.

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)

kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Zapekané rezne v dijonskej horčici

POTREBNÉ PRÍSADY

na 500 gr. mäsa (napr. bravč. karé, alebo kuracie mäso): 4 vajcia, strúhanka Na omáčku: 3 dcl vody, 2 PL lyžice dijonskej horčice, 2PL kečupu, 1/2 PL vegety.

POSTUP PRÍPRAVY

Rezne si vyklepeme a obalíme v strúhanke. Strúhanku silno popritláčame. Mäso nesolíme!!! Pretože ho ochutí omáčka, v ktorej sa bude piecť. Obalené rezne v strúhanke omočíme v rozšľahaných vajciach (neosolených!) a prudko vysmažíme z oboch strán.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov)

Miriam Š. (happyMia) ID 26271 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (17) poslední: 8.8.2014, 19:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
*♥*Zapekané rezne so šampiňónmi / alebo s ananásom*♥*

POTREBNÉ PRÍSADY

vykostené bravčové karé, tvrdý syr ( gouda, ementál, eidam ), šampiňóny, pohár bieleho vína, 2 cibule, slaninka, (alebo ananásový kompót), mčk, paprika, soľ, šľahačková smotana, olej, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
BRAVČOVÁ KAVARMA

POTREBNÉ PRÍSADY

200g bravčovej krkovičky, 20 g oleja, 5 g čerstvého masla, 250 g cibule, 4 g rajčinového pretlaku, 5 g bieleho vína, 8 g zelenej petržlenovej vňate, 5 g feferónok, šampiňóny čierne korenie, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové mäso nakrájame na kocky a pražíme na horúcom oleji. Postupne pridávane rajčinový pretlak. Premiešame. Ochutíme vínom, soľou a čiernym korením. Jedlo dusíme na miernom ohni pokým nevyvrie všetká šťava. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, pridáme feferónky. Ozdobíme šampiňónmi a rajčinami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jana P. (kojban) ID 22009 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
BRAVČOVÉ MÄSO
Znojemske bravcove

POTREBNÉ PRÍSADY

olej, 1 cibula, 3 struciky cesnaku, slanina, 500g bravcove platky (stehno, kare), kocka zeleninoveho alebo cireho bujonu, kysla smotana, 2 lyzice praskoveho cukru, zavarane uhorky, sol, korenie, mrazena zelenina

POSTUP PRÍPRAVY

Postup vyzera zlozito, ale v skutocnosti je easy a hlavne chutny...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Jana C. (saeda) ID 53061 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) poslední: 21.8.2011, 12:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkem: 830 (zobrazuje se 491-500)<< předchozí 1,.,45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55,.,83 další >>