. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 51.192 (zobrazuje sa 49681-49690)<< predošlé 1,.,4964, 4965, 4966, 4967, 4968, 4969, 4970, 4971, 4972, 4973, 4974,.,5120 ďalšie >>

TORTY

Minitorta s tulipánmi


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

x

POSTUP PRÍPRAVY

x

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Andrea O. (AďaO.) ID 5041 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 14.7.2015, 11:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Belgicka horuca cokolada



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/belgicka-horuca-cokolada.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:1 liter mlieka
230g tmavej cokolady
115g mliecnej cokolady
stipa soli
1/2CL mletej skorice
Postup:Jednu tretinu mlieka si zohrejeme spolu s cokoladou a neustale premiesavame aby sa nam cokolada poriadne roztopila.Pridame zvysok mlieka.Zohrejeme a pridame skoricu..Poriadne premiesame a mozme podavat..Cokolada sa pije okamzite.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 17.1.2015, 10:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Vláčik


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Monika H. (veronikah) ID 106536 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 23.1.2015, 13:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Spievankovo


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

korpus svetlý (6 vajec) a kakaový (5 vajec), černicový lekvár, tvarohová plnka, poťah PDT, postavičky Smartflex

POSTUP PRÍPRAVY

váha cca 3,9 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 9.2.2015, 8:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Psíkovia


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Mramor korpus,čokoládový krém, banány

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Monika H. (veronikah) ID 106536 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 12.2.2015, 6:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Frozen


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Cokoladovo karamelova :)

POSTUP PRÍPRAVY

x

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Andrea P. (andrejjocka) ID 242170 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 20.2.2015, 19:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

"Ropa vieja" zo zvyškov kuracieho mäsa



POTREBNÉ PRÍSADY

zvyšky kuracieho mäsa, olivový olej, 1/2 hrnčeka sofrita (recept dolu), 1 plechovka lúpaných paradajok, bobkový list, 1 menšia mrkva, 1/2 hrnčeka hrášku, 1/4 ČL rímského kmínu, biele víno, oregano, tmavá fazuľa (konzerva) na SOFRITO : 1 ČL olivového oleja, ¼ hrnčeka nahrubo krájanej cibule, ½ papriky, ½ jalapeňo papriky, očistenej od bieleho pálivého vnútrajška,1 strúčik cesnaku, trošku zeleného koriandru (petržlenovej vňate), 1/2 ČL rajského pretlaku (môžeme vynechať), soľ, korenie a limetkovou šťavu podľa chuti (ak budeme robiť väčšie množstvo jedla treba suroviny na Sofrito znásobiť - toto množstvo je pre cca 4 osoby)

POSTUP PRÍPRAVY

... zvýšilo nám mäso z kuriatka a keď som rozmýšľala čo s ním, natrafila som na internete na recept z kubánskej resp. juhoamerickej kuchyne "Ropa vieja", ktorý sa pôvodne robí z hovädzieho mäsa - ja som sa inšpirovala, trocha upravila a vyskúšala s kuracím mäskom ... výsledok bol nad moje očakávania výborný, tak posúvam ďalej ... ideme na to : hotové kuracie mäso natrháme na kúsky pozdĺž vlákna. Na olej dáme Sofrito, pridáme biele víno, lúpané paradajky, oregano, bobkový list, nadrobno pokrájanú mrkvu a hrášok a chvíľu dusíme, pokiaľ sa víno neodparí a mrkva a hrášok nezmäknú. Pridáme kuracie mäso a tmavú fazuľu z konzervy dochutíme soľou, korením, prehrejeme a podávame - najlepšie s ryžou.

SOFRITO : všetky suroviny dáme do mixéra a urobíme z toho pastu. .

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 22.2.2015, 19:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

21. narodeniny


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

dcére k narodeninám

POSTUP PRÍPRAVY

xx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Miroslava H. (mimka999) ID 60849 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 22.2.2015, 18:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Kniha k 80-tke


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

korpus kakaový (2x 5 vajec), karamelová plnka, snehový plát zo 6 bielkov, ríbezľový lekvár, poťah čokolína, kvety Smartflex velvet

POSTUP PRÍPRAVY

váha 3,2 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 27.2.2015, 8:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Ku krstu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

orechové korpusy, čokokrém - s tmavou i bielou čokoládou, pomarančový džem,PDT a SV

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 28.2.2015, 9:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 51.192 (zobrazuje sa 49681-49690)<< predošlé 1,.,4964, 4965, 4966, 4967, 4968, 4969, 4970, 4971, 4972, 4973, 4974,.,5120 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu