končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 51.194 (zobrazuje sa 49301-49310) | << predošlé 1,.,4926, 4927, 4928, 4929, 4930, 4931, 4932, 4933, 4934, 4935, 4936,.,5120 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kysnuta babovka s kakaomPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 450 g polohrubej muky, 5 PL praskoveho cukru, 2 zltka, 250 ml mlieka, 1 vanilkovy cukor, 50 g masla, 1 1/2 CL susenych kvasnic; Plnka: 5 PL kakaa, 7 PL cukru, 80 g masla POSTUP PRÍPRAVY vid nizsie..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 17.4.2012, 20:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Zapekané filé so zemiakmi a karíPOTREBNÉ PRÍSADY file z treskovitych ryb,zemiaky varene v supke,smotanka,korenie,bylinkova sol,dve vajicka POSTUP PRÍPRAVY velmi rychly OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 10.1.2009, 13:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Krémová zemiaková polievočka - expresná a chutnáPOTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, mrkva, sladka smotana na slahanie, sol pripadne vegeta POSTUP PRÍPRAVY Ocistenu mrkvu, nakrajanu na kolieska dame varit do vody. Kym sa nam vari, ocistime si zemiaky, pokrajame na kocky a dame varit do ineho hrnca, do osolenej vody. Uvarenu mrkvu zlejeme, uvarene zemiaky nezlievame ale ich rozmixujeme ponornym mixerom dohladka. Do zemiakovej hmoty pridame mrkvicku a smotanu. Nechame zovriet. Stale miesame, lebo polievka je hustejsia a rychlo by sa prichytila na spodok hrnca. Dochutime solou alebo vegetou, pripadne kto ma rad kyslejsie, moze na tanieri dochutit aj octom. Expresny tip: komu sa nechce varit mrkva, moze dat rovno do rozmixovanych zemiakov sterilizovanu mrkvu z konzervy, dobra je Baby karotka od Bonduell. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Zuzana Ď. (Zuzka 27) ID 4512 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 26.11.2007, 23:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Sugar cookiesPOTREBNÉ PRÍSADY 1 1/2 hrnceka ( o objeme 250 ml ) zmaknuteho masla * 2 hrnceky cukru * 4 vajcia * 1 vanilkovy cukor * 5 hrncekov polohrubej muky * 2 cajove lyzicky prasku do peciva * 1 cajova lyzicka soli * POSTUP PRÍPRAVY Cesto vhodne na vykrajovanie roznymi formickami. V nadobe rucnym slahacom vymiesame maslo s cukrom, do hladka. Pridame vajcia, vanilkovy cukor. Premiesame. Pridame muku, prasok do peciva a sol. Zabalime do folie, a nechame v chladnicke, alebo mraznicke ztuhnut , minimalne 1 hodinu. Predhrejeme trubu na 200 stupnov. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Daria M. (usa) ID 4281 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 21.9.2007, 1:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Nasa oblubena narodeninova orechovo-cokoladova torta podla receptu nasho milovaneho dedka a babinkyPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS : 7 vajec ( rozdelene na zltka a bielka ) * 1 balicek vanilkoveho cukru * 300g praskoveho cukru * 150 g hrubej muky * 1 prasok do peciva * 2 dcl mlieka * 160 g zomletych orechov * 30 g cokolady na varenie * rum na navlhcenie korpusu * PLNKA : 150g praskoveho cukru * 1 balicek vanilkoveho cukru * 250g masla * 3 cajove lyzicky kakaa * 50g zomletych orechov * COKOLADOVA POLEVA : 100g cokolady na varenie * 60g masla * POSTUP PRÍPRAVY Kedze narodeniny budeme oslavovat daleko od rodiny, aspon takto si ich pripomenieme....nasou oblubenou tortou. ( Fotograficky postup mi nejak tentokrat nevysiel : ( ) POSTUP : 7 zltkov, praskovy cukor a vanilkovy cukor dobre vymiesame rucnym slahacom, pridame muku, prasok do peciva, mlieko a opat premiesame. Nakoniec pridame zomlete orechy, postruhanu cokoladu a tuhy sneh vyslahany zo 7 bielkov. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Daria M. (usa) ID 4281 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Ružové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 7 vajec, 8 PL kryštálového cukru, 4 balíčky malinového pudingu Dr.Oetker, vanilkový cukor, prášok do pečiva Plnka: 500 ml mlieka, 2 balíčky Zlatého klasu, 1 Hera, 150g práškového cukru, rum podľa chuti ružová poleva v prášku POSTUP PRÍPRAVY Tento koláčik patrí medzi moje najobľúbenejšie zákusky :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Jana Č. (janita) ID 7581 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 2.5.2010, 16:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
BaklavaPOTREBNÉ PRÍSADY Listkove cesto,250 g masla ,200g v maziari rozdrvenych orechov, 40 g jemnej struhanky, cukor a med aby to bolo sladke. Sirup cca 0,5 l vody a cukru tolko aby sa sa po uvareni urobila nit. POSTUP PRÍPRAVY Listkove cesto pokrajame asi na 5 bochnickov. Na panvici rozpustime 150 g masla a na nom osmazime 200g v maziari rozdrvenych orechov 40 g jemnej struhanky, cukor a med aby to bolo sladke. Kazdy bochnicek rozvalkame na tenko. Do vymastenej zapekacej misky ukladame vrstvu cesta , ktore najprv potrieme rozpustenym maslom a nanho polozime vrstvu orechovej plnky a tak to striedame. Navrchu zostane cesto. Kolac pokrajame na kosostvorce este pred pecenim vlozime do rury pecieme pri 200 st.do zlatista. Po upeceni polejeme cukrovym sirupom. Sirup cca 0,5 l vody a cukru tolko aby sa sa po uvareni urobila nit. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Alena V. (ata113) ID 21263 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 17.11.2008, 17:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Jednoduché a rýchle cesto na pizzuPOTREBNÉ PRÍSADY 300g hladkej múky 1/2 prášku do pečiva 1 vajce 1 ČL soli 3 lyžice oleja 10 lyžíc teplej vody. POSTUP PRÍPRAVY Uvedené suroviny zmiešame dohromady,vymiesime cesto,rozvaľkáme a prenesieme na vymastený plech. Na vrch poukladáme všeličo,na čo máte chuť. Je to jednoduché a rýchle. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Radoslava M. (Radinka) ID 16100 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 8.1.2016, 12:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Tortellinky s nivovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 bal. tortellín-polotovar : ja som mala 500g ricota-špenát, cca 0,7 l mlieka, soľ, hladká múka, cca 10-15dkg syra nivy, 2 lyžice obyč. oleja-Raciol , olej olivový na pokvapkanie cestovín, muškátový oriešok, olivy POSTUP PRÍPRAVY Z tejto dávky mi vyšiel obed pre dvoch dospelákov, omáčky bolo troška viac. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 21.9.2007, 10:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Pizza:))POTREBNÉ PRÍSADY polohr. múka/ na takéto dve pizze som použila nie celých 500g/, kvások/ polka droždia, vlažná voda, lyžička cukru, štipka soli/, olej,kečup, šunka, syr, cibuľa, šampióny, 2-3 str. cesnaku, olivy...čo vás len napadne/ paradajky, paprika...oregáno POSTUP PRÍPRAVY z múky a kvásku si vypracujeme cesto, do ktorého pridáme na zjemnenie trochu oleja, jemne posolíme a dáme vykysnúť, zatiaľ si pripravíme ingrediencie, cesnak roztlačíme a pridáme olej a štipku soli- necháme postáť, na vymastený tanier si roztlačíme vykysnuté cesto, potrieme kečupom, posypeme syrom a poukladáme všetko, čo nás napadne:))), nakoniec posypeme oregánom a dáme na cca 20 minút do teplovzdušnej rúry na 190 stupňov, podľa potrebz skontrolujeme a dobrú chuť:))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Alexandra R. (sasenka) ID 4403 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 26.5.2008, 18:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51.194 (zobrazuje sa 49301-49310) | << predošlé 1,.,4926, 4927, 4928, 4929, 4930, 4931, 4932, 4933, 4934, 4935, 4936,.,5120 ďalšie >> |