končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Černohorský rezeň, opekané zemiaky, zeleninová oblohaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY x POSTUP PRÍPRAVY x ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Mária M. (maja155) ID 101196 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 19.1.2016, 9:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčové na paprikePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cca 1kg vepřové kýty(plece),4cibule,2lžíce sádla,1lžíce sladké,mleté papriky,1malý,rajský protlak,přibližně 2-3lžíce hladké mouky,sůl,kelímek šlehačky,plátek másla,asi 1,5 litru vroucí vody.. POSTUP PRÍPRAVY .\\r\\n\\r\\nPOSTUP PŘÍPRAVY\\r\\n\\r\\nNa sádle osmahnu nadrobno nakrájenou cibulku dozlatova,přidám maso nakrájené na kostky,nechám zatáhnout,osolím,přidám papriku,protlak,chvilku opékám,míchám,zaliji vroucí vodou(nebo vývarem),vařím do změknutí masa.Mouku rozkvedám ve smetaně,zahustím omáčku,zavařím 20minut,dochutím solí,omáčku zjemním plátkem másla,podávám s knedlíkem,nebo s tím,co máte rádi.Přeji dobrou chuť!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcove kotlety s cidrom,horcicou a gnocchi podla Nigelly LawsonPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/bravcove-kotlety-s-cidromhorcicou.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 bravcove kotlety (450g) olivovy olej 125ml cidru 1PL celozrnnej horcice 75 ml smotany Postup:Kotlety zbavime kosti a ocistime,ulozime medzi foliu a vyklepeme na tensie platky.V panvici rozohrejeme olej a osmazime(na vysokom plameni)kotlety z kadzej strany min.5 alebo az pokial nie su makke.Pridame cider a nechame vybublat cca 1 minutku.Napokon pridame horcicu a smotanu,premiesame a nechame bublat niekolko minut.Napokon omacku prelejeme cez kotlety a v tej co nam este zostala si obalime gnocchi.Rozdelime na taniere a mozme papat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 20.5.2014, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Údené v lístkovom ceste s babyšpenátomPOTREBNÉ PRÍSADY údené mäso, lístkové cesto, baby špenát, maslo, 1 vajíčko\r\n+ príloha my sme mali zeleninový šalát POSTUP PRÍPRAVY Už ma omrzelo na Veľkú noc klasické údené a majonézový šalát, tak som sa tento rok inšpirovala kuchármi z Lidlu .. údené som si predvarila, rozvaľkala lístkové cesto ( to bolo kupované) natrela ho maslom, na to poukladala lístky baby špenátu, zrolovala, potrela vajíčkom a nechala zapiecť\r\nK tomu sme mali náš obľúbený zeleninový šalát\r\n3 paradajky, 2 papriky, 1 uhorka, 20 dkg tvrdého syra + 1 biely jogurt\r\nVšetko nakrájať na kocky, premiešať, prípadne trocha dochutiť soľou či korením, ale nemusí byť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Miriama L. (miracko) ID 11257 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečená krkovička v rúrePOTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, krkovička, plátkový syr, smotana na šľahanie a korenie. POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky narežeme na kolieska okoreníme s peprom, soľou a paprikou. Poriadne ich premiešame aby korenie bolo rovnomerne rozložené po všetkých zemiakoch. Na zemiaky poukladáme krkovičku narezanú na plátky a a prikryté zapečieme v rúre na cca 1 : 30 hod. Po hodine a pol vytiahneme pekáč z rúry na krkovičku vyukladáme plátkový syr a zalejeme to smotanou na šľahanie a dáme ešte zapiecť do rúry. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Paulína S. (paulinkarose) ID 218322 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 12.3.2014, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
FRANCÚZSKE ZEMIAKYPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, vajcia, klobása, smotana, paprika, olej, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme 1 kg uvarených zemiakov, 6 natvrdo uvarených vajec, 4 surové vajcia, 2 klobásy, červenú papriku, olej, soľ, mleté čierne korenie. Klobásu nakrájame na kolieska a varíme 10 minút až kým sa nevyplaví masť, ktorú vylejeme. Na vyšší plech alebo pekáč nahrubo nastrúhame uvarené zemiaky, pridáme nakrájané uvarené vajíčka, klobásu a červenú papriku a všetko zľahka premiešame. Do misky dáme 2 kyslé smotany, 4 surové vajcia, 2 lyžice oleja, soľ a korenie, všetko metličkou riadne vyšľaháme a rozlejeme na zemiaky rovnomerne po celej ploche. Pekáč zakryjeme alobalom, do ktorého spravíme zopár dierok nožíkom na únik pary a dáme na hodinku piecť do rúry pri teplote 180 stupňov. Pred dopečením odstránime alobal a pečieme ešte 5 minút. Energetická hodnota jednej 250 g porcie je 2100 kJ (502 kcal). Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 15.2.2014, 14:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pochúťkové reznePOTREBNÉ PRÍSADY 750 karé, 2 vajcia, 2 PL maizény, kúsok masla, 3 strúčiky cesnaku, 1 PL sójovej omáčky, 1 PL horčice 3 PL oleja, 1 ČL worchestrovej omáčky, 1 ČL vegety, mleté čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyte, osušte a nakrájajte na rezne. Jemne naklepte. Trochu osoľte, okoreňte, potrite roztlačeným cesnakom a naukladajte zatiaľ na tanier. V mise vymiešajte marinádu zo žĺtku, oleja, horčice, maizeny a ostatných prísad, a namočte do nej rezne. Zakryte a dajte na chladné miesto aspoň na 12 hodín. Rezne potom poukladajte do pekáča, ktorý ste potreli olejom a dajte piecť do vyhriatej rúry. Keď začnú rezne chytať zlatistú kôrku, opatrne ich nadvihnite, aby sa nepripálili. Podlievajte po troške horúcou vodou. Keď je mäso mäkké, šťavu dochuťte ešte kúskom masla. Podávajte s ryžou alebo zemiakmi so zeleninou podľa sezóny Foto priložím zajtra, dnes som len namarinovala a odložila do chladničky OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Zuzana A. (dina02) ID 52407 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 27.10.2014, 11:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
GULÁŠPOTREBNÉ PRÍSADY mäso, cibuľa, zemiaky, paprika, soľ, korenie, majoránka POSTUP PRÍPRAVY Kilo bravčového pliecka nakrájame na centimetrové kocky, pol kila cibule nakrájame nadrobno. Pridáme deci oleja a dusíme pod pokrievkou 5 minút. Zalejeme litrom vody, pridáme lyžicu soli, lyžičku mletého čierneho korenia, 2 lyžice mletej červenej papriky a varíme až do zmäknutia mäsa. Medzitým očistíme a nakrájame kilo zemiakov a pol kila červenej mäsitej papriky. Keď je mäso mäkké, pridáme zemiaky, papriku, podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10-15 minút do zmäknutia zemiakov. Po uvarení pridáme lyžicu majoránky rozmrvenej na prášok, prípadne lyžicu sušeného cesnaku a trochu čili. Energetická hodnota jednej porcie je 2300 kJ. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.5.2014, 18:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
pečen po gruzínskyPOTREBNÉ PRÍSADY 400g bravč.pečene,2cibule,300ml leča,4vajcia,olej,soľ,korenie,razca POSTUP PRÍPRAVY Pečen orestujeme na oleji,pridáme korenie,razcu.Vyberieme,v tom výpeku opražime osolené kolieska cibule.Zapekaciu misu vymastíme a vrstvíme-pečen,opražené kolieska cibule,lečo a vajce.Dáme zapiecť do rúry asi na 20min pri 200-220stupnoch.Možeme podávať s ryžou alebo chlebom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Erika j. (erikaPN3) ID 258622 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 28.1.2014, 12:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová pochúťkaPOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravčového mäsa, 1 menšia cibuľa,1 malá lyžička papriky mletej, 1 veľká lyžica kečupu, 1 malá lyžička horčice, 1 malá lyžička vegety, 2 bobkové listy, 1/2 lyžičky majoránu, soľ, korenie, 100 ml smotany(môže byť aj na varenie) 2 lyžice hladkej múky, olej POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme cibuľku. Mäso narežeme na plátky (rezance) a popražíme. Prisypeme papriku podlejeme pohárom vody, pridáme kečup, horčicu, vegetu, bobkoví list, majorán, soľ, korenie podľa chuti. Podusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, pripravíme si smotanu s hladkou múkou ktorou to zahustíme. Necháme povariť a odstavíme. Podávame s hranolkami, zemiačikmi. Ja som robila farebnú tarhoňu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) Soňa T. (rexo) ID 108927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 17.4.2016, 11:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,80 ďalšie >> |