končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 281-290) | << predošlé 1,.,24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové mäsko na šťavičkePOTREBNÉ PRÍSADY olej, bravčové mäsko, väčšia cibuľka, mletá červená paprika, bobkový list, čierne korenie mleté aj celé, soľ, vegeta, bujón, mrkva, zeler, petržlen, hrášok, horčica, cesnak POSTUP PRÍPRAVY na oleji si orestujeme cibulku, pridáme mäsko, pridáme papriku, obkový list, korne mleté j celé, soľ, vegetu, dolejeme vodu a necháme dusiť.Keď máme mäsko napoly udusené , tak pridáme zeleninku, bujón, neskôr aj hrášok. Keď je už mäso mäkké , pridáme horčicu, ak je treba, prelisovaný cesnak a je to hotovo. Ako prílohu som zvolila ryžu. DOBRÚ CHUŤ!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Andrea H. (pusinka6935) ID 163429 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové rezne na cibuli s hríbovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500 g bravčové mäso vhodné na rezne (ja som mala stehno), 2 veľké cibule, olej, 200 g hríbov (tu masliaky), maslo, mlieko, múka, soľ, mleté čierne korenie, solčanka. POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso nakrájame na rezne, nasolíme, nakoreníme mletým čiernym korením a naklepeme. Pekáč si jemne pokvapkáme olejom, na dno nakrájame cibuľu na pásiky. Mäso sprudka osmažíme na troške masla a oleja z oboch strán a naukladáme na cibuľu. Na mäso navrstvíme ďalšiu cibuľu nakrájanú na pásiky. Zalejeme 1/2 l vody, v ktorej sme rozmiešali polievkovú lyžicu solčanky, prikryjeme alobalom a dáme piecť na 45 min pri teplote 200°C. Potom odokryjeme a dopečieme zhora ešte 10 min, aby mäso bolo pekne červené. Ak sa nám voda vyparila, dolejeme, aby mäso zostalo v šťave. Hríbovú omáčku si pripravíme nasledovne: Do výpeku kde sme opekali mäso dáme na kúsky nakrájané hríby, okoreníme, jemne osolíme a na slabom ohni necháme dusiť cca 12 minút. Potom zalejeme 2-3 dl mlieka, necháme prevrieť. Pripravíme si v šálke zátrepku - 1,5 dl mlieka a 1 zarovnanú PL múky poriadne rozmiešame a vlejeme do hríbov. Za stáleho miešania nám omáčka varením jemne zhustne, na záver ju zjemníme 1 dl smotany na varenie a po prevretí ju môžeme odstaviť. Táto omáčka je výborná aj na cestoviny. Ak nemáte lesné hríby, možno použiť aj šampiňóny - doporučujem namiesto zeleninového dochucovadla dochutiť hríbovým bujónom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Eva A. (Eviana) ID 114156 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 18.9.2010, 21:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové na zelenine v haruli (zemiakovej placke)POTREBNÉ PRÍSADY robila som dávku pre 4 osoby: na mäso: pol kila (dnes odkostené kuracie stehná, ale v origináli buď brav. stehno alebo krkovička), 1 pór (alebo cibuľa), 2 papriky, 2 paradajky, kukurica, 3 mrkvy, ananásový kompót, môže byť aj hrášok a hríby. na harulu: zemiaky (asi 1/2kila), mlieko, soľ, korenie =pyré + hladká al. polohrubá múka (cca 300g) a 1 vajce. POSTUP PRÍPRAVY Toto jedlo som jedla prvýkrát v nemenovanej reštaurácii:) a straašne mi to chutilo. Tak som si recept vymyslela a myslím, že /až na malé schválne obmeny/ to chutí rovnako. Je to len taký najzákladnejší postup, veľmi jednoducho sa dá prispôsobiť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Lýdia Podobná (LyPo) ID 6282 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 2.11.2011, 14:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečená krkovička na hríboch v lahodnej syrovo-hríbovej omáčke :o))POTREBNÉ PRÍSADY 3 ks plátky krkovičky, 3 veľké cibule, 1 plný hrnček sušených hríbov, soľ - mčk - mletá rasca - gril. korenie, 1 kocka hubového bujónu zaliata iba 3 dcl horúcej vody, 3 trojuholníkove syry POSTUP PRÍPRAVY ..lahodné a chutnučké jedlo...moja polovička si to veľmi pochvaľovala...a to je pre mňa to naj... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 45 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (28) posledné: 12.3.2013, 19:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsko s horčicouPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g bravčového stehna, 1 dcl olej, pól pohára kremžskej horčice, 2 veľké cibule, soľ, mčk POSTUP PRÍPRAVY Mäsko nakrájame na menšie plátky a naklepeme*Do misy dáme mäsko, osolíme, okoreníme a zajeleme zmesou horčice a oleja*Dbáme na to, aby bola zmes všade*Na túto zmes poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu a dáme na noc do chladničky*Potom mäsko z prudka opečieme (bez tej cibule) a dáme do jenskej misy, vrátane cibule a zbytku marinády*Pečieme v trúbe na 200 stupňov cca 50 min. , tak aby bolo mäsko mäkké*Mäsko môžeme podľa potreby aj podliať trochou vody. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 11.7.2011, 19:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Panenka skákaváPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčová panenka, soľ, farebné korenie, slaninka nakrájaná na plátky, dubáčiky, rôzne bylinky, gustin, smotana, zemiaky a pár strúčikov cesnaku POSTUP PRÍPRAVY 1.Panenku si nakrájame na 150g kusy (z jednej vyjdu cca tri kusy) *2.Panenku nasolíme a obalíme slaninkou, pokoreníme drveným farebným korením 3.Namastíme si plech olejom, vyhrejeme trúbu na 180 stupnov a pečieme cca 20-25minút *odporúčam ešte obalene a nakorenene mäská previazať šnúrkou nech nám slaninka neutečie :) dubákovú omáčku si pripravíme nasledovne: Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Eva K. (efik17485) ID 149846 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 7.8.2011, 21:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
RAŽNIKY_ALEBO RAŽNIČI U NAS*****POTREBNÉ PRÍSADY bravčové pliecko,cibuľa,paprika-červená,zelená,slaninka,soľ,mleté čierne korenie,paradajky,olej POSTUP PRÍPRAVY Pliecko pokrájame na kocky,osolíme,okoreníme a kvapneme trocha oleja.Premiešame a necháme polhodinku postáť.Medzitým si očistíme cibuľu a papriku.Cibuľu nakrájame na krúžky,papriku na väčšie kúsky.Slaninu na plátky-ja som potrebovala minúť oravskú-ale kľudne môže byť údená.Napicháme na ražníky alebo špajdle a dáme piecť do rúry.Kedže u nás cibuľu manžel neje,dala som zvlášť na alobal.Prikryjeme druhým pekáčom a dáme piecť do rúry.Priebežne kontrolujeme a ku koncu pridáme nakrájané paradajky,ktoré len trocha osolíme.Nakoniec odkryjeme,aby sa troška pripiekli. Podávame s varenými zemiakmi ,u nás sa dnes nestíhalo,lebo polovička prišla z rybáčky hladná ako Cenkovej deti. DOBRU CHUT OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 26.11.2010, 7:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Guláš po našomPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg mäska každý podľa chuti a možnosti,ja som mala bravčové stehno,paradajkové pyré,mrazenú zeleninu(hrášok,mrkva,kukurica)olej,cibuľu a podľa potreby múku na zahustenie,soľ,korenie. POSTUP PRÍPRAVY V obrázkoch. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Lívia B. (Livča) ID 52332 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 17.8.2010, 15:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Krkovička s pórovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY krkovička + korenie na pác * olej * kečup * sójová omáčka * pór POSTUP PRÍPRAVY Krkovičku nakrájame na plátky a napácujeme. Korenie na pác dáme podľa vlastnej chuti, ako sme zvyknutí. Dobre odležanú, napácovanú krkovičku opečieme pomaly na oleji z oboch strán. Potom k nej pridáme kečup, sójovú omáčku a nakrájaný pór. Dusíme do mäkka. Potom mäso vyberieme a omáčku mierne zahustíme. Podávame napríklad so zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 2.8.2010, 17:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové pliecko na cibuli a tatarkePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tento recept sa tu viackrat vyskytuje s kuracim mäskom, ja ho mam z bajecnej zeny a robila som s bravcovym, pouzila som zhruba 7 reznov z bravcoveho pliecka, moze byt aj stehno, 1 tatarku, 5 väcsich cibul, 5 platkov masla a 20 dg. eidamu, sol, cierne mlete korenie POSTUP PRÍPRAVY velmi jednoduche....pekacik vylozime maslom, pridame na kolieska pokrajanu cibulu, na to poukladame osolene a okorenene mäsko, a zalejeme tatarkou tak, aby bola rovnomerne, a posypeme nahrubo postruhanym syrom. Pecieme zakryte alobalom na 220 stupnov 60 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 31.1.2012, 13:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 281-290) | << predošlé 1,.,24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34,.,80 ďalšie >> |