končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 261-270) | << predošlé 1,.,22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Cesnakové reznePOTREBNÉ PRÍSADY 4 rezne /karé, kuracie alebo morčacie prsia/ - ja som dala karé, 6-8 strúčikov cesnaku, hladká múka\r\nCestíčko: hladká múka, 2 vajcia, 100 ml mlieka, 1 lyžica vegety, 1červená paprika, 1 zelená paprika, soľ POSTUP PRÍPRAVY Umyté a osušené rezne naklepeme, potrieme rozotretým cesnakov zmiešaným so soľou a obalíme v hladnej múke /ja som mala tych rezníkov viacej/ Cestíčko pripravíme z 2 vajec, mlieka, múky, ochutíme vegetou a pridáme nadrobno nakrájanú červenú a zelenú papriku. Rezne obaľujeme v pripravenom cestíčku a vyprážame na oleji. Podávame so zemiakovou kašou. Dobrú chuť!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) gabika p. (gabikapl) ID 27682 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 30.3.2011, 10:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Španielsky vtáčik podla Martina P. (Mata406) s tarhonou :-)POTREBNÉ PRÍSADY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17895 POSTUP PRÍPRAVY dakujem za super dalsiu inšpiraciu akurat som tam nedala šunku,lebo sme ju nemali doma ale vyyyyyyyyyyborneeeeeeee ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.9.2010, 20:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Prikryté bravčové mäso :-)POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko,sol,mčk,oregano,ml.sladku papriku Na prikryvku-2vajcia,2dcl mlieka,3staršie rožky,100g hl.muky,1dcl bieleho vina,olej,korenie,petržlenovu vnať POSTUP PRÍPRAVY tento receptik som vyskušala z kauflandu a je vyborny :-) Mäso nakrajame na menšie medajlonky a naklepeme z oboch stran.Nasolime,okorenime mčk,oreganom a sl.paprikou.Sprudka opečieme na oleji.Na spodok pekača dame trocha oleja a poukladame opečene maso.V mise urobime prikryvku na mäso.Zapneme ruru na 220 stupnov.Do misy si nasypeme 100g hl.muky,pridame cele vajcia.Nalejeme vino,pridame nakrajame šunku alebo salam.Do druhej misy nalejeme mlieko,pridame na male kusky nakrajane rožky a nechame nasiaknut mliekom.Rukou premiešame.Potom rožky dame do zmesi,pridame nakrajanu petržlenovu vnat a dobre premiešame.Osolime a navrstvime zmes do pekača na mäso.Pečieme pri teplote 220 stupnov cca 40minut.Podavame so zemiakmi. :-) Dobru chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
mexický gulášPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového mäsa na guláš 2 cibule olej 1 veľký paradajkový pretlak(asi 300g) 2 malé konzervy sterilizovaného hrášku(1 do gulášu 1 do ryže) 2 kocky hovädzieho bujónu soľ ml.čierne korenie múka na zahustenie 1 lyžica masla Ryža: 1 kg ryže lyžica masti 1.5 l horúcej vody 1 PL vegety 1 cibuľa. Navrch: 200g údeného syra POSTUP PRÍPRAVY Postup: Na masti speníme nakrájanú cibuľu,pridáme nakrájané mäso na kocky,vlejeme pretlak,pomiešame,dáme bujón,čierne korenie,vodu z jedého hrášku(hrášok odložíme zatiaľ),podlejeme vodou,dusíme domäkka.Keď je mäso mäkké,vlejeme hrášok,zahustíme múkou,osolíme.Dáme lyžicu masla na zjemnenie. Ryža:Na masti opražíme nakrájanú cibuľu,pridáme odkvapkanú ryžu,dobre opražíme,dáme vegetu,zalejeme horúcou vodou.Pridáme hrášok aj s nálevom,osolíme.Keď ryža začne vrieť,stíšime na minimum(el.sporák 3),zakryjeme a dusíme 40minút.Ryžu neotvárame ani nemiešame!Guláš podávame s hráškovou ryžou posypaný strúhaným údeným syrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Monika D. (mnimna) ID 3878 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Moja sviečkováPOTREBNÉ PRÍSADY 3ks sviečkovej, 2 x mrazenú zeleninovú zmes na sviečkovú, 1 tmavé pivo, 500 ml smotany na varenie, 1 kyslá smotana, múka na zahustenie, soľ, voda POSTUP PRÍPRAVY Sviečkovú si pokrájame na plátky, posolíme z oboch strán a prudko osmahneme na panvici. Medzitým si postavíme variť zeleninovú zmes vo vode-množstvo, aby zakryla zeleninu. Pri zovretí rozmixovať ponorným mixérom, priliať opatrne pivo, POZOR!musí to byť ozaj pomaly, lebo vybehne! Šupneme mäsko a uvaríme do mäkka. Mäkké mäsko povyberáme, nalejeme smotanu na varenie, kyslú smotanu a vrch poprášime múkou. Znovu premixujeme do hladka, vložíme späť mäsko a necháme len prevrieť vypneme a podľa potreby ešte môžme dosoliť. Podávame s knedľou. DOBRÚ CHUŤ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Denisa S. (Samkasarinka) ID 21317 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Voňavá krkovička s hubamiPOTREBNÉ PRÍSADY bravčová krkovička (podľa počtu stravníkov - táto mala cca 1,3 kg), cibuľa, cesnak, soľ, Solčanka, rozmarín (nezohnala som čerstvý, tak som použila sušený), petržlenova vňať, olivový olej, huby (u mňa opäť lievik trúbkovitý - ale možno použiť rôzne jedlé huby - od šampiňónov, cez dubáky až po kuriatka či suchohríby) - čerstvé, mrazené, či sušené (ja som mala mrazené). POSTUP PRÍPRAVY ..takže opäť ďalšia variácia na jedlo s hubami - tentokrát stará dobrá klasika - bravčová krkovička OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Eva A. (Eviana) ID 114156 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (23) posledné: 23.9.2011, 12:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečená bravčová krkovička s bylinkamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčovej krkovičky, 4 strúčiky cesnaku, rasca, majoránka, tymián, rozmarín, soľ, 100 g masla, olej POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Očistené a umyté mäso vcelku osoľte potrite rozotreným cesnakom, posypte rascou, majoránkou, rozmarínom a tymiánom. Ochutené mäso uložte na vymastený pekáč, z oboch strán prudko opečte a podlejte horúcou vodou. Na mäso poukladajte kúsky masla, pekáč zakryte a v horúcej rúre pomaly pečte. Pred koncom pečenia mäso odokryte, podlejte výpekom a upečte dočervena. Upečenú krkovičku pokrájajte na plátky a podávajte s opekanými zemiakmi a dusenou červenou kapustou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Katarina H. (penelope10) ID 45813 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečená krkovičkaPOTREBNÉ PRÍSADY Krkovičku s kosťou,veľa cesnaku,cibule,korenia,soľ POSTUP PRÍPRAVY Chcela som sa pozrieť,ako pečiete mäsko vy,ale takúto klasicu som tu nenašla.(možno som slepá:)Tak som aspoň napísala,ako pečiem ja,možno niekomu pomôžem. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 1.11.2011, 22:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčova minútka v omeletePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčove kare á 120g (alebo rezne zo stehna) 200g šampionov ( čerstve alebo konzervovane) 40g oleja na udusenie hub 30g cibule,rasca,mlete čierne korenie,soľ,olej na opekanie. Podavame s hranolkami a čerstvou zeleninkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Labužnícke bravčové karéPOTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové kotlety s kosťou á 150g, soľ, vegetu, mleté čierne korenie, 1 lyžička solamyl. 5 strúčkov cesnaku, 2 mäsité papriky /červenú a žltú/, 150g šampiňónov, palička domácej klobásky /čerstvej-mäkkej/, 1,5 dcl bieleho vína suchého, 2 vetvičky rozmarínu, 1 dcl vody, 1 lyžica hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Kotlety naklepeme, do misky si pretlačíme dva strúčky cesnaku do cca. 1 dcl ojeja - zmiešame a vmasírujeme zmes do mäsa, okoreníme, osolíme a jemne pasypeme hladkou múkou. Vo väčšej pánvici rozohrejeme olej a kotlety z prudka opekáme z oboch strán cca. 3-4 min. aby sa nám zatiahli, následne si nakrájame na drobno zvyšné 3 cenaky a posypeme nimi kotlety - dusíme, ešte 5 min. Kotlety vyberieme a dáme bokom, vo výpeku orestujeme nakrájané šampiňóny , pridáme na prúžky nakrájané papriky, prilejeme víno, pridáme na koliečka nakrájanú klobásku, vetvičky rozmarínu, ak sa vám zdá, že budete mať málo šťavy tak dolejte vodou a dochute vegetou, nechajte dusiť cca. 5 min., pridajte kotlety a duste ešte 5 min. aby sa prehriali, ten kto má rád hustejšie omáčky si môže šťávu zahustiť solamylom, buď si lyžičku solamylu rozmieša v troche studenej vody, ale to priamo prisype do jedla, ale opatrne a pod stálym miešaním, aby nám nevznikli hrčky. Ako prílohu ja volím opečené zemiaky. Dobrú chuť!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marcela J. (macenko1) ID 157290 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 16.9.2010, 15:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 261-270) | << predošlé 1,.,22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32,.,80 ďalšie >> |