.

objednat banner 468x60
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .
RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
Celkom: 6.872 (zobrazuje sa 261-270)<< předchozí 1,.,22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32,.,688 další >>
MÚČNIKY, POHÁRE
LINECKÉ KOLÁČIKY

POTREBNÉ PRÍSADY

Zlatý klas, hladká múka, práškový cukor, CERA, HERA, vajcia, prášok do pečiva, džem, čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Vypracujeme cesto: pol kila hladkej múky, 200 g Zlatého klasu (5 balíčkov alebo 1 krabica), 250 g práškového cukru, 2 vajcia, pol balíčka prášku do pečiva, 250 g roztopeného 100% tuku CERA, 125 g roztopeného rastlinného tuku Hera alebo Palmarín. Cesto odložíme na dve hodiny do chladničky. Potom ho rozvaľkáme na hrúbku pol centimetra, vykrajujeme kolieska či iné vzory a pečieme 10 minút pri 170 stupňoch. Upečené a vychladnuté potrieme džemom a zlepíme. Koláčiky môžete dozdobiť - pofŕkať roztopenou čokoládou.
Poznámka: ak v Čechách nezoženiete Zlatý klas, použite Gustin od Dr.Oetkera alebo Jemný kukuřičný škrob od Amylonu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Bezlepková vianočka príp. mazanec

POTREBNÉ PRÍSADY

275-300 g bezlepková múka (ideálne Schär) 3 ks zemiakov (váha za surova 50g, po uvarení cca 150-160 g) 125 g polotučný tvaroh (použila som hrudkovitý) 75 g maslo 75 g pomletý kryštálový cukor 3 ks vajcia (veľkosť M, 2ks do cesta, 1ks na potretie) 35 g mandle 1 PL rumu 1/2 balíčka vanilkového cukru 35 g hrozienok 25 ml mlieka 1 prášok do pečiva (PDP) 1 čajová lyžička Psyllium (indická vláknina pre udržanie vlhkosti) citrónová kôra nmandľové lupienky

POSTUP PRÍPRAVY

Tento receptík bol pôvodne zamýšľaný ako "test", či sa vianočka podarí. Použité množstvá však boli postačujúce na menšiu vianočku, ktorá sa akurát zmestila na môj plech. Kto potrebuje, môže si množstvá zdvojnásobiť alebo inak prispôsobiť :-)

S cestom sa pracovalo veľmi dobre a pôvodne som ani neverila, že sa bude dať vianočka zapliesť. Nakoniec to však bola pohodička, príprava trvala naozaj krátko, s cestom pracovalo perfektne a výsledok milo prekvapil...

Všetky suroviny si vopred pripravíme a necháme ohriať na izbovú teplotu. Hrozienka opláchneme vodou, zalejeme rumom, necháme postáť. Zemiaky uvaríme v šupke.

Tvaroh v receptoch na tvarohovú vianočku používajú väčšinou mäkký, ja som však mala len mäkký nízkotučný a ten je chuťovo nevyhovujúci. Preto som použila klasický polotučný hrudkovitý. Ak sa rozhodnete použiť mäkký tvaroh, zrejme bude treba trochu upraviť množstvo múky podľa konzistencie cesta...

1/ V miske zmiešame tvaroh, zmäknuté maslo, cukor, 2 vajíčka, vanilkový cukor, mlieko. Ja som to zľahka vymiešala mixérom. Nakoniec pridáme posekané mandle, postrúhanú citrónovú kôru a hrozienka s rumom.

2/ zmiešame múku s PDP, pridáme 1 ČL Psyllia a vsypeme k pripravene hmote. Pridáme najemno postrúhané zemiaky a vypracujeme cesto. Ak cesto príliš lepí, prisypeme múku. Výsledné cesto by nemalo lepiť, dobre sa s ním pracuje. Neprisypávala by som priveľa múky, inak bude cesto tuhé. Konzistenciou by malo byť nelepivé, avšak mäkké. Nie je samozrejme tak pružné ako klasické cesto s lepkom.

3/ ruky si naolejujeme a a na silikónovej podložke vyformujeme valček, ktorý rozdelíme na 5 častí (prameňov). Každú časť rukami vytvarujeme do prameňa a zapletieme vianočku :-)

4/ Pletenie z 5 prameňov je veľmi jednoduché. Kvôli krehkosti cesta som plietla už priamo na plechu. Postup: uložíme vedľa seba všetkých 5 prameňov (3 a 2 pramene) a na jednom konci všetky zlepíme. Vonkajší prameň z 3 prameňov preložíme dovnútra k 2 prameňom. Teraz z opačnej strany, kde sú teraz 3 pramene, vezmeme vonkajší prameň a opäť preložíme dovnútra. Takto postupujeme až zapletieme celú vianočku. Na konci pramene opäť zlepíme (stlačíme).

5/ Vianočku potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme mandľovými lupienkami a pečieme pri 180°C 30 min, potom znížime na 160°C a dopekáme 20-30 min. Ja som počas pečenia vložila do rúry ešte kastrólik s vodou, aby cesto pri pečení tak nevysychalo.

Po pečení som vianočku prikryla alobalom a utierkou, aby si zachovala čo najviac vlhkosti. Ihneď po upečení bola vianočná vynikajúca. Pre zachovanie vlhkosti a kvality ihneď po vychladnutí odporúčam aspoň časť vianočky zamraziť (ak nepadne za obeť ihneď :-). Bohužiaľ zatiaľ sa mi nepodarilo upiecť nič bezlepkové, čo by bolo vynikajúce aj na druhý deň - v prípade vianočky ten druhý deň ešte nemám otestovaný - takže pozorovanie pridám neskôr :-))

Dobrú chuť a snáď sa vám vydarí, ako mne.

Marika

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Maria P. (Pampy) ID 41835 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) poslední: 24.12.2013, 8:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Kokosove makaronky

POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2013/12/kokosove-makaronky.html

POSTUP PRÍPRAVY

Kokosove makaronky
Potrebujeme:370 ml sladkeho kondenzovaneho mlieka
370g struhaneho kokosu
1 CL vanilkoveho extraktu(jja som pouzila vanilkovu pastu)
2 vajickove bielky
Postup:Ruru si predhrejeme na 160C.Plech si vylozime papierom na pecenie.
V miske si zmiesame kokos,kondenzovane mlieko a vanilkovy extrakt.V dalsej miske si vyslahame bielky do tuha.Pomalicky ich vmiesame do kokosovej zmesy.Urobime si male gulicky.Polozime na plech a dlanou trochu pritlacime.Pecieme 20-30 min.(mne stacilo iba 20 min.Peciem do momentu ked budu zlato hnede )

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) poslední: 21.12.2013, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Moravské koláče - výborné mäkké cesto

POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 30 g droždia, 1 KL cukru, 100 ml mlieka, 120 g tuku, 80 prášk. cukru, 1 vanilkový cukor, 2 žltky, 0,25 l smotany na šľahanie, 500 g polohrubej múky, 1/2 KL soli, 1 vajce na potretie Tvarohová plna: 250 g tučného tvarohu, 1 vajce, 60 g krupicového cukru, 1 vanilkový cukor, 2 PL polohrubej múky, nastrúhaná citronová kôra z 1 citrona, 50 g hrozienok Lekvárová plnka: 100 g slivkového lekváru, 2 PL umu, 1 KL škorice Mrvenička: 40 g polohrubej múky, 30 g krupicového cukru, 30 g tuku

POSTUP PRÍPRAVY

Droždie zmiešame s cukrom a vlažným mliekom v hrnčeku. Necháme vykysnúť na teplom mieste. Zmäknutý tuk (maslo / Hera / Palmarin) vymiešame varechou s práškovým cukrom, vanilkou a žltkami. Smotanu vyšľaháme na tuhú šľahačku. Do misy dáme múku, soľ, pridáme vymiešané maslo, kvások a šľahačku. Všetko dobre miesime na hladké cesto aspoň 5 minút a necháme vykysnúť na teplom mieste 45 min.

Tvaroh zmiešame s vajcom, cukrom, vanilkou, citr. kôrou a pridáme umyté hrozienka. Slivkový lekvár rozmiešame s umom a ochutíme škoricou. Na mrveničku spracujeme spolu všetky suroviny. Vykysnuté cesto znovu premiesime a rozvaľkáme na plát hrubý asi 5 mm. Nakrájame ho na štvorce (asi 25 ks). Do stredu každého štvorca dáme lyžičku tvarohovej plnky a zabalíme. Štvorce vyformujeme do kruhov a kladieme na plech tak, aby spoj cesta bol dole. Do stredu každého koláčika urobíme jamku. Koláčiky potrieme rozšľahaným vajcom a jamky naplníme lekvárovou plnkou. Posypyme mrveničkou alebo ozdobíme celými mandľami a necháme na teplom mieste 15 minút kysnúť. Po nakysutí koláče pečieme v rúre predhriatej na teplotu 180 C asi 20 minút.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 71 návštěvníkov)

Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (18) poslední: 22.10.2014, 17:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
♥ vynikajúci krémeš s karamelom ♥

POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 125 g cera (stužený tuk), 250 ml vlažná voda, 150 g múka hladká, 6 ks vajcia, soľ, poleva - biela, čokoládová... plnka: 250 g cukor kryštál (použila som hnedý), 150 ml voda, 500 ml mlieko, 2 ks zlatý klas (puding), 2 ks žĺtok, 250 g maslo, 1 ks smeta-fix, 1 ks 250 ml smotana na šľahanie

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto:
Stužený tuk dáme do vlažnej vody, pridáme štipku soli a varíme, kým sa tuk nerozpustí. Do vriaceho postupne pridávame múku a za stáleho miešania varíme do zhustnutia. Keď hmota trošku vychladne, pridávame po 1 ks vajíčka a dobre vymiešame. Cesto rozdelíme na 2 časti, ktoré roztiahneme na 2 vymastené plechy. Použila som ceru na vymastenie. Môžeme si pomôcť rozotrieť cesto varechy namáčanim do vlažnej vody. Pečieme na 180-200 stupňov 10 minút. Záleží, kto ma akú trúbu. Cesto nám krásne narastie a vytvorí vlnky.
Plnka:
Cukor skalamelizujeme. Zalejeme vodou (dávajte pozor, aby ste sa neobarili, lebo lejete vodu do horúceho karamelu) a rozmiešajte. Spolu si zmiešame mlieko, zlatý klas a žĺtka. Pridávam ešte trošku soli. A prilejeme ku karamelu. Varíme, až kým nevznikne hustá kaša. Necháme vychladnúť. Rozmiešame maslo a postupne pridávame po častiach vychladnutú kašu. Plnku natrieme na jeden plát. Vymiešame šľahačku spolu so smeta-fixom a natrieme na plnku. Mne sa stalo to, že sa šľahačka spojila s plnkou, čo vôbec nie je na škodu, pretože sa chute pekne prepojili:-) Druhý plát si narežeme na kocky a zakryjeme plnku so šľahačkou tak, aby vlnky boli navrchu.
Na záver celý koláč pofrkáme polevou cik-cak. Dáme stuhnúť do chladničky a už len papkáme.
Dobrú chuť žienky :-)
U nás ten krémeš dokáže zmiznúť veľmi rýchlo....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Beáta Š. (Bejka23) ID 289876 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) poslední: 13.4.2014, 14:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
DVOJFAREBNÁ BÁBOVKA

POTREBNÉ PRÍSADY

múka, vajcia, cukor, sóda bikarbóna, olej, kakao

POSTUP PRÍPRAVY

Vyšľaháme hrnček polohrubej múky, 4 vajcia, hrnček kryštálového cukru, lyžičku sódy bikarbóny, deci oleja. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy, pol šálky cesta odložíme, zmiešame s lyžicou kakaa a vylejeme do formy. Bábovku pečieme vo vyhriatej rúre 25 minút pri 180°C.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Pomarancovo ricottove crinkles

POTREBNÉ PRÍSADY

Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2013/11/pomarancovo-ricottove-crinkles.html ...Do komentarov tiez pridavam link na blog takze sa tam hned a urcite dostanete :)

POSTUP PRÍPRAVY

Pomarancovo ricottove crinkles
Potrebujeme:125 g zmaknuteho masla ( nesoleneho )
3/4 poh krupicoveho cukru
nastruhana kora z 1 vacsieho pomaranca
1 PL vanilkoveho extraktu
2 vajicka
200 g ricotty
2 poh hladkej muky
2 CL prasku do peciva
stipka soli
1 PL pomarancoveho dzusu ( cerstveho )
1 poh praskoveho cukru
Postup: Ruru si predhrejeme na 180C.
V miske si pomocou elektr.mixera zmiesame maslo,cukor,pomarancovu koru a vanilkovy extrakt.Do bleda a hladka.Po jednom pridame vajicka.Dobre premiesame.Vmiesame ( varechou ) ricottu,muku,prasok do peciva a sol.Cesto si spracujeme pomocou ruk a pridame dzus.Vytvarujeme si male gulky velkosti orecha.Obalime v praskovom cukre.Poukladame na plech ktory je vylozime papierom na pecenie a dame piect na 25-30 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Francouzský máslový koláč - Chinois

POTREBNÉ PRÍSADY

Těsto : mléko 100 ml, rozpuštěné vlažné máslo 90 g, celé vejce /rozšlehané/ 2 ks, sůl špetka, cukr krupice 50 g, hladká mouka 400 g, sušené droždí 5 - 6 g, Náplň : mléko 250 ml, cukr krupice 100 g, žloutky 2 ks, vanilkový cukr 1 sáček, hladká mouka 30 g, čokoláda rozlámaná na malé kousky 50 g, Sladký roztok : mletý cukr 2 lžíce, voda 1 lžíce,

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny na těsto dáme do pekárny a necháme si vymísit a vykynout těsto.
Mezitím si připravíme náplň :
V mléce rozmícháme oba cukry, žloutky a mouku a uvaříme z toho hustší kašičku. Necháme vychladnout za občasného promíchávání.

Na dno dortové formy /průměr asi 26, já jsem měla o něco menší/ přivřeme pečící papír a okraje odstřihneme. Boky nevymazáváme.
Vykynuté těsto vyválíme na obdélník asi 50 x 30 cm, potřeme náplní, posypeme kousíčky čokolády a srolujeme jako roládu, závin. Nakrájíme na asi 4 cm kousky, které klademe do formy řeznou stranou dolů. Necháme ještě 30 minut kynout ve formě. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů 10 minut, potom teplotu snížíme na 160 stupňů a dopečeme do požadované barvy /asi 20 minut/.
Upečený koláč necháme vychladnout ve formě. Potom ho vyndáme z formy a potřeme sladkým roztokem /rozmícháme mletý cukr s vodou/, aby se nám koláč leskl.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Pavlína B. (Trudka4) ID 251699 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) poslední: 29.11.2013, 21:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Moravské koláče po našem

POTREBNÉ PRÍSADY

Těsto : mléko 3 dcl, žloutek 2 kusy, olej 8 pl, polohrubá mouka 500g, krystalový cukr 2 pl, sůl trochu, sušené droždí 7 g, žloutek na potření 1 kus, mléko na potření 2 pl Tvarohová náplň : tučný hrudkovitý tvaroh 250 g, žloutek 1 kus, mletý cukr 2 pl, vanilkový cukr 1 kus, na tvarohovou náplň - švestková povidla Posýpka : hrubá mouka 2 pl, máslo 30 g, mletý cukr 1 pl

POSTUP PRÍPRAVY

Těsto nám vymísí a vykyne domácí pekárna.

Mezitím si připravíme tvarohovou náplň – smícháme dokopy tvaroh, vanilkový cukr, mletý cukr a žloutek /ten tam nemusí být/.
Dál si připravíme posýpku – smícháme hrubou mouku, mletý cukr a máslo.


Těsto na pomoučené válecí podložce vyválíme na tloušťku asi 1 cm. Vykrojíme koláčky v průměru asi 8 cm, které dáváme na plech s pečícím papírem, dál od sebe. Střed každého koláčku lehce promáčkneme . Okraje potřeme rozmíchaným žloutkem se 2 pl mléka.
Doprostřed každého koláčku dáme tvarohovou náplň, na ni dáme kousek švestkových povidel. Na povidla dáme kousek posýpky a hotovo.
Dáme péct do rozpálené trouby na 180 stupňů na asi 20 minut, sledujeme.
Z této dávky nám vyjde asi 24 koláčků.

Inspirace z mimibazaru.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Pavlína B. (Trudka4) ID 251699 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) poslední: 23.1.2014, 10:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR
MÚČNIKY, POHÁRE
Banánová roláda

POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 6 ks vajcia, 5 lyžíc práškový cukor, 1 lyžica sódy bikarbóny, štipka soli, 2 lyžice polohrubá múka, 3 lyžice kakao Vanilkový krém: marhuľový džem (podľa vlastnej chuti), 1 ks zlatý klas, 4 dl mlieko, 1 ks vanilkový cukor, vanilkový struk (dáva sa iba kúsok, ale nemusí byť vôbec), 3 lyžice práškový cukor, 100 g maslo, 4 balíčky Matcha tea prášok (taktiež nemusí byť, je to len kvôli zelenej farbe), 2-3 ks banány Poleva: 1 ks čokoláda na varenie (môže byť aj biela poleva), 50 g cera

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto:
Oddelíme si žĺtky o bielok. Do bielok pridáme štipku soli a vyšľaháme do tuha.
Do žĺtkov si pridáme 5 lyžíc práškového cukru a vyšľaháme do penista.
Do misy si preosejeme všetky sypké prísady, zmiešame, pridáme k žĺtkom a dobre rozmiešame. Nakoniec pridáme sneh z bielkov a zľahka premiešame.
Na plech si dáme papier na pečenie a vylejeme cesto, uhladíme a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180°C a asi na 15-20 min. (treba to sledovať radšej).
Keď máme cesto hotové, namočíme veľkú kuchynskú utierku do studenej vody, dobre vyžmýkame.
Rozprestrieme ju a položíme na ňu cesto tak, aby bol papierom hore. Stiahneme papier a utierku spolu s cestom pomaly rolujeme. Zrolované cesto necháme takto vychladnúť. (tento proces sa robí najmä kvôli tomu, aby sa nám potom roláda dobre zrolovala a neroztrhla sa)

Medzitým si pripravíme krém. Dáme variť 3 dl mlieka a vo zvyšnom 1 dl rozmiešame zlatý klas a prášok Matcha. Keď nám mlieko vrie, tak za stáleho miešania prilievame zlatý klas. Miešame neustále až do stuhnutia.

Potom odstavíme a necháme vychladnúť. Treba to však občas premiešať, aby sa nám na povrchu nevytvorila šupka.
Do misy si pokrájame maslo a šľaháme mixérom. Postupne prisýpame práškový cukor. Vyšľaháme do penista.

Ak máme krém vychladnutý, zašľaháme doň pripravené maslo s cukrom. Vyšľaháme do hladka.

Vychladnutú roládu odtočíme a potrieme džemom (stačí tenká vrstva). Na džem rovnomerne rozotrieme vanilkový krém.
Olúpeme banány, zrežeme kraje a uložíme na začiatok rolády odkiaľ budeme rolovať a zrolujeme celú roládu.

Nakoniec si vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu s cerou a potrieme celú roládu.
Môžeme ešte ozdobiť piškótami, mandlami, hocičím :)
Dáme vychladiť a hotovo :))))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Lucia H. (Quida752) ID 235482 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) poslední: 1.12.2013, 21:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 6.872 (zobrazuje sa 261-270)<< předchozí 1,.,22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32,.,688 další >>