. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 25.649 (zobrazuje sa 241-250)<< predošlé 1,.,20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,.,2565 ďalšie >>

TORTY

Evkina talianská kávová torta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Recept je na Eva K. /Gonzales/ ID 31604

POSTUP PRÍPRAVY

Môžem ju odporučiť príprava je nenáročná a torta je velmi chutná

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (27) posledné: 11.3.2010, 23:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja prvá slaná torta



POTREBNÉ PRÍSADY

tortu som sa rozhodla urobiť pre brata k jeho narodeninám,na prvý pokus mala celkom dobrý ohlas..

POSTUP PRÍPRAVY

je tam toastový chlieb-pažítková pomazánka-saláma-uhorky na koliečka(dala som čerstvé)-toastový chlieb(tou stranou,čo sa dáva na uhorky potrieť pažítkovou pomazánkou,aby to lepšie držalo)-smotanová pomazánka-saláma-vlašský šalát-plátkové syry-toastový chlieb(zase tou stranou,čo sa ukladá potretý smotanovou pomazánkou)-pomazánka s parenicou-saláma-vajíčka-toastový chlieb(zase tou stranou čo sa prikladá natretý pomazánkou s parenicou)

vrch som potrela len pomazánkou a posypala struhanym syrom..potom som už len podla inšpirácie z mimibazaru ozdobila..

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

hana h. (hankazk) ID 90615 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 11.9.2010, 12:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Rovná torta-ukážka plnenia



POTREBNÉ PRÍSADY

na základe viacerých dotazov vkladám postup ako plním tortu, aby bola rovná zvrchu a tým pádom , aby aj poschodová torta"nepadala na jednu stranu"

POSTUP PRÍPRAVY

možno niekomu tento postup pomôže ...pekné pečenie

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (33) posledné: 10.9.2010, 17:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Mufiny - minitortičky do škôlky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

-

POSTUP PRÍPRAVY

-

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Judita F. (judit) ID 519 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (15) posledné: 14.1.2012, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Nestuhlo Vám salko pri varení ?



POTREBNÉ PRÍSADY

* 1 skaramelizované salko varené vo vodnom kúpeli 3 hod * 250g masla * 1 stužovač šľahačky *

POSTUP PRÍPRAVY

Vyšľaháte ho normálne s maslom a nakoniec doň zašlaháte stužovač šľahačky. Plnka je potom normálne pekná, tuhá a Vy si už vobec nemusíte robiť hlavu čo s tým :) Keďže ja som to mala odskúšané na zachladenom hotovom kréme /vyšľahanom skaramelizovanom salku s maslom/ z chladničky, neviem ako to funguje pri práve urobenom kréme izbovej teploty. Ale každopádne - na ten vychladený krém to funguje úplne perfektne :)
- ešte by som podotkla, že kolegyňa, ktorá sa so mnou podelila o túto radu nevedela, či treba použiť jeden stužovač, alebo dva. Mne stačil jeden, ale ak by to bolo ozaj príliš riedke, je možné použiť asi dva.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (35) posledné: 14.12.2011, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Banánový krém



POTREBNÉ PRÍSADY

Zatiaľ som si len uložila recept z českého MMB od Věra K. (ddracice) ID 48978. Tento víkend idem robiť prvú tortu a keďže je tento krém taký vyhľadávaný, vyskúšam ho. Držte palce :-) Na klasickou dávku - banánový puding ze 1/4 l mléka (sladit méně), 1,5 kostky másla, přibližně 5 rozmixovaných banánů. Tak vyskúšané a bol super :-)

POSTUP PRÍPRAVY

Je to úplně jednoduché, ale hlavně výborné. Všechny suroviny - puding, máslo, banány - musí mít stejnou teplotu, nejlépe pokojovou, aby se krém nesrazil.
Hotový vychladlý puding vyšlehejte. Zvlášť vyšlehejte máslo, přidejte rozmixované banány (počet opravdu záleží na individuální chuti každé z vás). Potom zašlehejte i puding (případně trochu pšislaďte). Nebojte se nejdřříve poměrně řídké konsistence - po chvilce šlehání krém opravdu ztuhne. Musím říct, že se s ním pracuje mnohem lépe než třeba s čokoládovým. Opravdu je tuhý, neteče, hezky drží tvar.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Lenka P. (Svet1) ID 93069 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 26.10.2011, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tvarohova torta s jahodami z 2 vajec



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 2 vajcia 0,6 dcl oleja, 16 dkg kryštálového cukru, 1/2 práš. do pečiva, 22 dkg polohrubej muky, 1dcl čista minerálka Plnka: 500ml mlieka, 1 vanilk. cukor, 2 zlatých klasov, 250g masla, cukor (podla potreby) , 300g tvarohu (ja som dala 1 jemný ) , citrónová kôra, džem, jahodový kompót. Poťahová hmota: 90g mashmalow, trochu žltého potravinárskeho farbiva, 400g práškového cukru, cera vo veľkosti orecha, 1 lyžica citrónky, 1 lyžica vody

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Vajcia, olej a cukor - dobre vyšľaháme na penu. Pridáme prášok do pečiva zmiešaný s múkou (miešam hladkú aj polohrubú) a postupne prilievame minerálku. Keď chceme kakaovú piškótu, pridáme kakao. Pečieme ako riadnu piškótu.

Plnka: Z mlieka, zlatých klasov uvaríme puding. Tvaroch zmiešame s maslom a cukrom. Postupne pridávame vychladnutý puding a trošku citrónovej kory.

Cesto prerežeme na polovicu. Pokropíme šťavou z jahôd. Natrieme ľubovolným džemom. Na džem natrieme polovicu plnky, poukladáme jahody a na to druhú polovicu plnky. Prikryjeme druhým cestom.
Ak chceme tortu potiahnúť, natrieme na cesto jemnú vrstvu maslového krému. Necháme zatuhnúť a poťahujeme.

Poťahová hmota: Cukríky si umyjeme. Dáme do misky, pridáme 1 lyžicu vody, tuk, kys. citrónovú, 1/2 kav. lýžičky potravinárského farbiva a dáme na cca2min do mikrovlnky rozpustiť, (pravidelne po 15sek vyberať a premiešavať). Vmiešame 200g preosiatého práškového cukru, vyklopíme na pocukrovanú dosku a vmiesime ešte asi 100-150g cukru, aby bola hmota tvárna, ale držala tvar.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Gabriela B. (GabrielaB.) ID 239449 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 8.5.2012, 12:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Parížska torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 4vajcia, 260g pr. cukru, 260g hl. muky, 8PL horucej vody, 10PL oleja, prasok do peciva, kakao.. Parižsky krem:1l slahackovej smotany(netrvanlivej), 400g var. cokolady, + stužovače šľahačky... + Poleva: čokoláda na varenie cca 200g

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto:4vajcia, 260g pr. cukru, 260g hl. muky, 8PL horucej vody, 10PL oleja, prasok do peciva, kakao\\r\\n\\r\\nZltka, cukor, vodu a olej vymiesame a nechame stat 5minut\\r\\nPridame muku, pr. do peciva, kakao a sneh\\r\\nDno tortovej formy vystelieme mastnym papierom boky nechame nevymastene\\r\\nPecieme pri teplote 180stupnov\\r\\nPo upeceni rozkrojime na 3casti a kazdy plat pokvapkame rumom a natrieme dzemom (ja som pridala aj jahody)\\r\\nNa pokvapkany a dzemom natrety plat dame parizsky krem a opakujeme kym torta nie je hotova\\r\\nvrch a boky som tiez natrela kremom\\r\\n\\r\\nParizsky krem: zohrejeme šlahačkovú smotanu, ale neprivedieme do varu, pridáme polámanú čokolácu na varenie, necháme rozpustiť(najnovšie roztápam čokoládu nad parou a už do zohriatej smotany vlejem, lepšie sa mi to potom so smotanou spojí), potom vychladnúť a na noc do chladničky. Na druhý deň, keď už máme hotový korpus, šlahačku vyšlaháme, ale ja pridávam aj stužovač šlahačky.... Na 250ml šlahačkovej smotany dám 1 stužovač. \\r\\n\\r\\nTortu nakoniec polejeme čokoládovou polevou. Vrch torty zvyknem ozdobiť jednoducho, napr. lentilkami:D Občas marcipánom na želanie detí.\\r\\n\\r\\nTorta je naozaj veľmi chutná:)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Hana D. (sharmana) ID 135570 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

*** TVAROHOVA TORTA ***



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 6vajec***250g hladkej muky***250g cukru***1dcl oleja***1dcl vody***1 prasok do peciva*** KREM: 1L mlieka***3 vanilkove pudingy***200g cukru***1 vanilkovy cukor***250g masla***500g kremoveho tvarohu OSTATNE: Na ozdobu 500ml slahacky a na potretie korpusu jahodovy a cucoriedkovy dzem

POSTUP PRÍPRAVY

Nasa oblubena tvarohova torta :)) ...postup pri obrazkoch...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

alije k. (alka36) ID 79302 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.4.2014, 1:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Čokoládová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 4 vajcia, 60 g kryštálového cukru, 1 lyžička olej, 3 g kakaa, 75 g polohrubej múky, 1 lyžička Solamylu, 6 g prášku do pečiva ********** Čokoládová plnka: 3 vajcia, 150 g kryštálového cukru, 3 lyžice kakaa, 250 g masla, lyžica práškového cukru, 0,2 dcl rum ********** Na potretie vnútri: černicový lekvár ********** Na vrch: 100 g čokoláda na varenie, 40 g Cera, trochu masla zmiešaného s cukrom na zdobenie

POSTUP PRÍPRAVY

Okrúhly hrniec s priemerom 18 cm.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Kristína K. (kemkk) ID 251735 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 6.9.2013, 8:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 25.649 (zobrazuje sa 241-250)<< predošlé 1,.,20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,.,2565 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu