. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 23931-23940)<< predošlé 1,.,2389, 2390, 2391, 2392, 2393, 2394, 2395, 2396, 2397, 2398, 2399,.,2566 ďalšie >>

TORTY

Košík ruží


PRO INSPIRACI

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Klaudia B. (Klaubok) ID 87365 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (27) posledné: 6.5.2011, 12:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Basketbalový míč


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

inspirace od Ivety R.

POSTUP PRÍPRAVY

********

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Olga C. (Init) ID 46563 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 18.3.2009, 20:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Nikina k 5.r


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

pre inšpiráciu

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Janka T. (Kimi222) ID 80642 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 17.3.2009, 17:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

MIRKOVA torta k 2. rôčku - podľa receptov z MMB


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus podľa Dagmar V. (onasi) - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2904 Krém podľa Lucia H. (gupka) - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7420 Cukríkový poťah podľa Magdalena L. (meggienka) - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2212

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus som 2x rozrezala. Na spodnú časť som dala džem, banány a trochu krému. Na druhé "poschodie" trošku krému, ananás a väčšiu vrstvu krému. Ten ananás tam chutil super ;-) , nabudúce už dáme len ananás, bez banánov :-)
Poťah z cukríkov som chcela červený, použila som červené farbivo v tube, ale asi ho bolo málo, lebo hmota ostala len tmavoružová ;-) ....ale aj tak bola super ;-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Alena H. (allahan) ID 18259 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 3.6.2010, 4:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Punčová torta s cukrovou polevou - MOJA PRVÁ !!!



POTREBNÉ PRÍSADY

***3 KORPUSY - klasické piškótové*** Na jeden korpus potrebujeme: 5 vajcia..... 5 PL kryštálového cukru....5 PL polohrubej múky...1/2 balíčka prášku do pečiva.....papier na pečenie*** ríbezlový, alebo malinový lekvár - taký hustejší, aby to netieklo***potravinárske farbivo červené - práškové za pár korún postačí***asi 2 dcl rumu + 0,5 l vody + 2dcl kryštálového cukru - na uvarenie sirupu, ktorým budeme kropiť cesto***práškový cukor / na klasickú tortovú formu bude stačiť asi 3/4kg / + vriaca voda na polevu***biela čokoláda na ozdobenie, alebo každému, čo sa páči

POSTUP PRÍPRAVY

UPEČIEME DEŇ VOPRED!!!***KORPUS*** žĺtka si vyšľaháme s cukrom do peniasta - asi tak 3 minúty, aby vznikla taká jemná svetložltá masa***vyšľaháme si bielka na hustú penu***múku s práškom do pečiva preosejeme***pomaly prídávame po lyžiciach k žĺtkom sneh a múku - JEMNE VMIEŠAME, v žiadnom prípade NEŠĽAHÁME!!!***vylejeme na papierom vyloženú tortovú formu a mečieme asi tak 25 minút, ale to je individuálne podľa typu rúry - treba si pomôcť špáratkom, alebo špajdlou / ak sa cesto na špáratko nelepí, tak je cesto upečené********takto postupujeme pri všetkých troch korpusoch, len do jedného primiešame pri šľahaní trochu červeného potravinárskeho farbiva - podľa vlastého vkusu, ale netreba to prehnať, nakoľko, keď sa cesto namočí bude to tmavšie***
***SIRUP***0,5 l vody a 2 dcl kryštálového cukru necháme zovrieť***keď vychladne vlejeme rum podľa chuti, ale asi tak 1,5 až 2 dcl rumu***všetky tri korpusy poriadne popolievame pomocou lyžice - papier ,dáme dole iba zo spodného korpusu, ostatné necháme, aby sa nám dali preniesť, nakoľko, keď sú mokré, tak sa to dosť rozpadáva***stredný ružový korpus pokropíme najviac,aby bol nasiaknutý***
***PLNENIE***spodný korpus natrieme nahrubo lekvárom***chytíme si ružový korpus a preložíme na natretú lekvárovú časť - dáme dole papier***posledný vrcný korpus si natrieme tiež lekvárom a natretou časťou priložíme na ružový - odsránime papier ***POLEVA*** práškový cukor si dáme do misky na šľahanie a po troche pridávame vriacu vodu a vyšľaháme hustú masu, takú, aby sa dala natierať, ale aby nám netiekla a pridáme požadované farbivo***pomaly natierame tortu - ja som dávala dve vrstvy, ale treba počkať, kým prvá trochu zaschne - asi tak 10 minút***dlhým príborovým nožom namáčaným do horúcej vody si vyrovnávame nerovnosti***ak poleva rýchlo tvrdne, môžeme si ju rozriediť vriacou vodou***počkáme, kým zaschne a ozdobíme***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

Andrea A. (tigríci) ID 21212 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 29.5.2013, 23:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja prva torta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto-mramorove.Potah z Jojo cukrikov.

POSTUP PRÍPRAVY

Robena podla Vašich rad.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Mária M. (likavka) ID 53375 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 25.3.2009, 15:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Vlacik k narodeninkam


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Pre inspiraciu Podla navodu Imky ID 3938. Dakujeme.

POSTUP PRÍPRAVY

Bolo potrebne sa s nim viac pohrat, hlavne to chce ciste ruky od nutely, lebo sa mi spinili lentilky aj piskotky, ale aj tak zozal uspech u vsetkych, ale hlevne u oslavenkyne.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Anna P. (saranina) ID 79748 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 17.3.2009, 21:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Bábätkovská


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

xxx

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (13) posledné: 12.4.2009, 15:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Myšky na syre


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorové korpusy, džem, banány, čokoládový krém, WI

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (24) posledné: 20.4.2009, 0:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Smotanovo-ovocná želé torta



POTREBNÉ PRÍSADY

KORPUS: 2 vajcia * 100 g kryštálového cukru * 50 ml oleja * 50 ml vody * 100 g polohrubej múky * 1 KL prášku do pečiva *** PLNKA: 125 ml smotany na šľahanie * 1/2 stužovača šľahačky * 250 ml kyslej smotany * 1 vanilínový cukor alebo 1 kopcovitá PL vanilkového cukru * ovocie *** ŽELÉ: 500 ml vody * 100 g kryštálového cukru * 1 Zlatý klas alebo 40 g kukuričného škrobu * 1 šumienka *** NA OZDOBENIE: 125 ml smotany na šľahanie * 1/2 stužovača šľahačky * ovocie

POSTUP PRÍPRAVY

Táto želé torta je variantom známeho želé koláča. Ak by ste chceli urobiť koláč na plech, len zdvojnásobte množstvo surovín.
Recept venujem Lucke Š. z Prešova. :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Elena Š. (*ela*) ID 4972 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 27.3.2009, 10:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 23931-23940)<< predošlé 1,.,2389, 2390, 2391, 2392, 2393, 2394, 2395, 2396, 2397, 2398, 2399,.,2566 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu