končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.649 (zobrazuje sa 23671-23680) | << predošlé 1,.,2363, 2364, 2365, 2366, 2367, 2368, 2369, 2370, 2371, 2372, 2373,.,2565 ďalšie >> |
TORTY |
Ciculky a la Pamela:)2simplePOTREBNÉ PRÍSADY korpus čoko a orieškovy,, plnka z ladovych gastanov,ale ja som dala bielu čoko lebo gastany som nemala, varena hmota na tortu,mini lentilky perličky, cukriky rum kokos na bradavky a aj vo vnutry... POSTUP PRÍPRAVY fantazia Varena modelovacia hmota na torty podla Slavka K.(slavenka)ID760 vareny krem z ladovych gastanov podla Lucia H.(gupka) ID9968 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Růžový dortPOTREBNÉ PRÍSADY Ořechový korpus s marcipánovýmozdobami POSTUP PRÍPRAVY Jen tak pro inspiraci ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tana L. (backa11) ID 28088 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
pusinkova domacaPOTREBNÉ PRÍSADY podla toho aku velku tortu chcete si rrozpočitjte prisady:na malu tortu davam 5 vajec=bielka+1/2 kg.praškoveho cukru.na tuto tortu na obrazku som dala 10 vajec+1 kg.praškoveho cukru. na plnku davam na malu tortu 1 maslo+2 lyžice pr.cukru +1/2 kakaa,ale my kakao nemame radi a preto davam granko alebo karamel zo salka=podla chuti.podla orginalu by tam mali isť aj tie žltky do toho kremu ,ale ja to moc neuznavam. POSTUP PRÍPRAVY do staršieho hrnca(pretože sa mexerom odrgaju strany)daj bielka a v do druheho hrnca si daj vodu,pretože sa bielka mixuju nad parou.ked bude voda vrieť ,trochu stiš plyn a daj si do nej hrniec s bielkami.začni mixovať a zaroven vsypavaj cukor do bielok.a mixuješ.....a mixuješ......a mixuješ.....ked je to hotove-budeš vedieť podla toho že si namočiš prst a otočiš ho smerom hore ak ti stoji cenculik je to hotove.daj to dolu z vody a masu plniš do zdobitka.nanašaš na =pech +ja použivam obyčajny kancelarsky papier namastim s bravčovou masťou ,papier si vysttrihni podla toho aky tvar torty chceš.srdce,čislo.... nanašaš podla papiera nie velmi tenko aby sa ti plat nezlomil ani nie moc hrubo-nevysuši sa dobre.urobiš si cele čiselko,aj druhe,aj tretie podla toho koloko vrstiev chceš alebo kolko ti vyde.daš to sušiť na 50stupnov do rury.ak budeš sušiť na vyžšej teplote plat ti zožltne,ale niekomu to nevadi.ked to bude hotove poznaš podla toho,že jemne pokleplaš prstami po vrchu aj je to tvrde,skusiš pohnuť čislom na plechu ak sa ti pohne je to dobre a môže isť dalši plat.sparvne upečeny plat sa krasne oddeli od papiera.takto si to usušiš a kremom spojiš a prizdobiš,my sme zdobili 3 spôsobmi,lebo jedna chce aj krem aj čoko,druha iba čoko a treti bez ničoho:-)))))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Zdenka B. (franti) ID 1807 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
ShrekPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa B. (Denisa_KB) ID 110419 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Gitara,POTREBNÉ PRÍSADY pre inspiraciu POSTUP PRÍPRAVY naplnene korpusy vyrezat do potrebneho tvaru, ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | vlasta b. (31vlasta) ID 29816 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
SvadobnaPOTREBNÉ PRÍSADY pre inspiraciu POSTUP PRÍPRAVY tato je obsypana kokosom, mözeme ju potiahnut aj marcipanom a ozdobit aj po bokoch ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | vlasta b. (31vlasta) ID 29816 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
MedvídekPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ********* ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Petra B. (petanka) ID 44167 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
K 20 narodeninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY a POSTUP PRÍPRAVY a OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | tatiana m. (antiveri) ID 70643 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Francúzska čokoládová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 4 žĺtky, 100 g cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 4 bielky, 80 g polohrubej múky, 1 čajová lyžička kypriaceho prášku, balíček čokoládového pudingu v prášku plnka: balíček želatíny (ja dávam dva tie malé, alebo jeden veľký od dr. oetkera), 250 ml červeného vína, 120 g cukru, pol balíčka vanilkového cukru, šťava z citróna, 250 ml smotany na šľahanie poleva: 80 g čokolády, 40 g margarínu, šľahačka v tube POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky vyšľaháme s ¾ cukru a vanilkovým cukrom. Z bielkov spravíme tuhý sneh a vmiešame do nich zvyšok cukru. Hmotu zamiešame do žĺtkov, pridáme múku s kypriacim práškom a cesto upečieme na 180 stupňoch Celzia. Pečie sa asi 15 - 20 minút. Želatínu s vínom, vanilkovým cukrom a cukrom a šťavou z citróna zmiešame a zohrejeme tesne pod bod vretia. Dáme do chladničky vychladnúť a necháme trošku stuhnúť. Potom do zmesi vmiešame hotovú šľahačku. Korpus rozpolíme, naplníme krémom a necháme vychladnúť. (ja dávam do chladničky). Čokoládu a margarín rozpustite v teplom vodnom kúpeli a dôkladne vymiešajte, polejte ňou tortu. Nakoniec ozdobte podľa chuti šľahačkou alebo čokoládový hoblinkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Veronika T. (Mystery) ID 1615 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Myšky v akci ))))))))))))))PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pro inspiraci POSTUP PRÍPRAVY ............................ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.649 (zobrazuje sa 23671-23680) | << predošlé 1,.,2363, 2364, 2365, 2366, 2367, 2368, 2369, 2370, 2371, 2372, 2373,.,2565 ďalšie >> |