končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 221-230) | << predošlé 1,.,18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcova pecen so zemiakovymi plackamiPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g pecienky,1 biely jogurt,1-2 PL vegety Pecienku nakrajame na platky a nechame postat 3-4 hodiny v jogurte s vegetou Pred podavanim obalime do struhanky a vyprazime- uz nesolime!!!! Zemiakove placky: 750 g zemiakov,anglicka slanina,sunka,por,3 zltky,sol,korenie,maslo zemiaky uvarime v supke, pretlacime ..pridame 60g roztopeneho masla, 2 zltky,sol,korenie Na oleji orestujeme 1 porik, pridame 150 g na kocky nakrajanej oravskej slaninky a 150 g sunky. pridame k pretlacenym zemiakom a vsetko dobre premiesame..pripadne ja som pridala aj 100 g struhanky..vyprazame na oleji...pozor,aby neprihoreli!! Ako omacka mala byt ..pomarancova omacka..ale nasi nechceli,takze to ostalo klasicky s hruskovym kompotom POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 12.4.2013, 14:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcove rezne na kyseloPOTREBNÉ PRÍSADY 3-4 bravcove rezne* 1 cibula * 500ml mlieka * 3 lyzice muky * 100 ml smotany na varenie * 1 lyzica a viac kopru (ja som dala cerstvy) * ocot, cukor, sol, krystalovy cukor POSTUP PRÍPRAVY rezne osolime a naklepeme * cibulku na jemno nakrajame * viac v postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 9.1.2011, 18:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Úžasné reznePOTREBNÉ PRÍSADY Rezne z brav. mäsa (v povodnom recepte je teľacie) 2 cibule pokrajané na kolieska 2 strúčiky cesnaku na kolieska čierne korenie guľky petržlenová vňať posekaná citrónová šťava, soľ POSTUP PRÍPRAVY Takže potrebujem na ne teľacie alebo morčacie mäso do tenúčka vyklepané (také 3-4 mm sú ideálne), ak sa dá tak aj na veľkosť celého taniera, ďalej cibuľu na kolieska pokrájanú, petržlenovú vňať, celé čierne korenie a posekaný cesnak. Každý vyklepaný rezník pekne osolím, položím na tanier a poukladám naň pár koliesok cibule, trocha cesnaku, guľôčky čierneho korenia a lístky vňate. Ak sa žiada chuť mäsa ešte vylepšiť, tak každý rezeň treba poliať lyžičkou zmesi citrónovej šťavy a - ako inak - bieleho vína. Rezne kladiem na seba na tesno a cez noc nechám stáť v chladničke. Pred obalením sa všetky ingrediencie z mäsa vyberú. Rezne obalím v hladkej múke zmiešanej z lyžičkou podrveného bieleho korenia, ďalej vo vajíčkach rozšľahaných so smotanou a napokon v strúhanke. Vysmážajú sa pomaličky v horúcom oleji alebo na masti Všetky tie suroviny im dodávajú fakt úžasnú chuť, o akej obyčajné rezne ani nechyrovali. Musíte ich vyskúšať! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) dana t. (danulatenko) ID 96133 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 19.9.2012, 19:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové medajlóniky so smotanovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY bravčová panenka, slanina, smotana na šľahanie, soľ, zelené korenie, olej POSTUP PRÍPRAVY Panenku nakrájame na medajlóniky, osolíme, okoreníme a opražíme na rýchlo z 1 a z 2 strany a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Omáčka: slaninu nakrájame na drobné kúsky a vložíme do hrnca so zeleným korením a osolíme z ľahka opražíme, podlejeme to smotanou a privedieme do varu. Keď nám omáčka nezhustne zahustíme ju solamilom. Príloha - opekané zemiaky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Lucia P. (Louli) ID 29417 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 1.12.2010, 19:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečené údené kolenoPOTREBNÉ PRÍSADY Našla som receptík pečené koleno na pive,alebo na kapuste a to môj drahý odmietol.Nemá rád troška iné jedlá.Tak som urobila,ako som uznala za vhodné.Až sa zalizoval.Teda aj ja:)Takže potrebujeme:Údené koleno,celé č.korenie asi 10 guličiek,celé nové korenie 3-4guličky,3-4bobkové listy,cibuľu,cesnak(celú hlavičku) a k hotovému už len chlebík,chren,horčicu a samozr.baranie rohy POSTUP PRÍPRAVY Kolienko som najskôr v horúcej vode dobre vyumývala,dala s korením a bobkovým listom variť do tlakového hrnca.Zabudla som naň,tak som ho varila asi 1a1/2hodinky.A dobre som urobila.Vytiahla som ho už vykostené:)Dala na pekáč,trošku podliala vývarom,trošku narezala kožu,pridala na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak.Celú hlavičku,nelúpanú,len zrezaný zvršok(špičky).Po upečení strúčik vybehne zo šupky aj sám.Rúru som mala vyhriatu na najvyššiu teplotu.Zapekala som 20-30minút.Občas som mäsko poliala výpekom.Nemohli sme sa už dočkať,lebo kolienko rozvoniavalo po celej bytovke:)Bolo výborné!!!Odporúčam.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 8.10.2016, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Domáce klobásy /podľa receptu starého masiara/POTREBNÉ PRÍSADY 10 kg čistého masa/bôčik a pliecko/,20dkg soli,12 dkg červená paprika sladká,2 dkg červená paprika pálivá,4 dkg mleté čierne korenie,2 dkg mletá rasca,4 dkg čerstvý cesnak,bravčové črevá, POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrájame a pomelieme,pridáme soľ , všetky koreniny a cesnak. Všetko riadne premiešame/aby sa nám zmes lepšie miešala,pridáme asi 2 dcl vody.Necháme chvíľu odstáť a plníme do bravčových čriev.Je to mňamka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 27.12.2014, 9:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečené plnené zemiakyPOTREBNÉ PRÍSADY 8-10 polouvarených zemiakov,1 bryndzu,cca 200g údeného mäsa,troška masla,soľ,vegetu,oregano,bazalka POSTUP PRÍPRAVY Na pol uvarené zemiaky prekrojíme,vydlabeme vnútro,ale nie celkom.Údené mäso nakrájame na malé kocky a orestujeme na cibuľke.Vnútro zo zemiakov zmixujeme ponorným mixerom,pridáme bryndzu,mäsko,troška mäkkého masla a korenie.Naplníme zemiaky a dáme zapiecť do rúry asi na 20 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Lívia B. (Livča) ID 52332 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 27.11.2010, 13:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
VEPŘOVÉ MASO S PAPRIKAMA +++POTREBNÉ PRÍSADY Vepřové maso, malá cibule, paprika červená ,zelená,sůl,pepř,olej,špetku kari koření,sladká paprika,grilovací koření,mletý kmín,olej, sádlo na kterém budem restovat,mouka z vodou na zahuštění ( záklechtka ) POSTUP PRÍPRAVY Vepřové maso nakrájíme na malé kousky nebo na nudličky,osolíme ,opepříme, dáme špetku kari koření ( nemusí být pokud je to i pro děti ).Očistíme papriky a pokrájíme na nudličky,přidáme pokrájenou malou cibuli na proužky a všechno promícháme a necháme aspon půl dne naložené.Potom dáme do kastroulku přidáme trošku sdla nebo oleje záleží na čem jste zvyklí smažit já smažim na oleji.Přidáme trošku mletého knína,sladké papriky,grilovací koření a všechno orestujeme,podlijeme trochu vodou a necháme dusit do měka,nakonec trošku zahustíme.Příloha ríže. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zdenka D. (kuchařinka) ID 170532 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsko na šťave s kukuricouPOTREBNÉ PRÍSADY 2 veľké cibule, 1 kg mäsko pliecko, stehno, panenka alebo karé, čo máme akurát doma, 2 strúčiky cesnaku, gulášové korenie,soľ, rajčinový pretlak, kukurica v pohári s nálevom, príloha: ryža POSTUP PRÍPRAVY 1, cibuľu si nakrájame 2, mäsko nakrájame na kocky 3, osmahneme si cibuľu, potom pridáme mäsko, osmahneme ho, pridáme 2PL korenia, 3PL rajčinového pretlaku, osolíme, pridáme pretlačený cesnak, zalejeme vodou a dusíme do mäkka 4, keď je mäsko mäkké, šťava nám zhustne, pridáme kukuricu aj s nálevom 4PL a necháme ešte prejsť varom 5, podávame s ryžou, ,,,dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 94 návštěvníkov) Jana M. (kardula) ID 98254 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 11.5.2015, 13:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Obrátené reznePOTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčového stehna 100 g anglickej slaniny 2-3 väčšie cibule 3 vajíčka strúhanka Olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové stehno poriadne naklepeme a osolíme.Vyšší hrniec ktorý môže ísť do rúry vystelieme anglickou slaninou a cibuľou nakrájanou na kolieska. Do osoleného mäsa poriadne vklepeme čo najviac strúhanky.Na panvici si zohrejeme olej a každý strúhankový rezeň ponoríme do vajíčka a opečime .Takto opečené vložíme do pripraveného hrnca a medzie jednotlivé vrstvy mäsa dávame ešte trošku slaniny a cibuľu.Pečieme na 180 C cca hodinu 15-hodinu 30 a keď je mäso také mäkké že odpadáva od vidličky je to hotové. Ideálna príloha sú varené zemiaky alebo zemiaková kaša a uhorkový šalát. Je to recept mojej babky a je to najmäkšie mäso aké som kedy jedla. POZOR ! nikdy neobaľovať v múke, lebo to hrozne stvrdne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Dagmar V. (daducha) ID 21338 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 15.11.2014, 18:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 221-230) | << predošlé 1,.,18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28,.,80 ďalšie >> |