končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 138 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,14 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
Gaštanová fitness roládaPOTREBNÉ PRÍSADY Na cesto: 5 vajec, 2 bielka, 7 PL sušeného mlieka, 2 PL ovsenej múky ( mletých ovsených vločiek ), 1 PL hnedého cukru, 1 PL lekváru (malinový alebo marhuľový), 3 PL kakaa, štipka škorice, 1 PL arašidového masla, 1 a pol ČL prášku do pečiva, Na plnku: 250g gaštanového pyré, 3 bielka, malinový alebo marhuľový džem na potretie POSTUP PRÍPRAVY Celé vajcia a bielka vyšľaháme mixérom a postupne pridávame ostatné ingrediencie - sušené mlieko, ovsenú múku, cukor, lekvár, kakao, škoricu, arašidové maslo a prášok do pečiva. Hmotu potom vylejeme na stredný plech vyložený papierom na pečenie a pečieme na 180°C 12-15 minút. Kým sa nám roláda pečie pripravíme plnku. Bielky vyšľaháme v miske nad parou a potom zložíme na pracovnú dosku. Polovicu gaštanového pyré rozdrobíme do bielkov a dobre zašľaháme mixérom. Potom rozdrobíme aj druhú polovicu a opäť dobre zašľaháme. Upečenú roládu vyberieme z rúry a ešte teplú zvinieme a necháme chvíľku vychladnúť. Roládu opatrne rozvinieme, potrieme lekvárom, naplníme gaštanovou plnkou a opäť zvinieme. Odložíme do chladničky stuhnúť. Roláda je ešte lepšia na druhý deň, keď sa všetky chute dokonale spoja. 1 kus obsahuje: 2,5g tuku, 4,5g bielkovín a 8g sacharidov. www.fitnessdesserts.blogspot.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Cokoladovo gastanovy kremPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/03/cokoladovo-gastanovy-krem.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:175g kvalitnej horkej cokolady 125ml smotany na slahanie (+ viac na slahanie cca 125 ml) 125ml plnotucneho mlieka 1 vajicko 250g sladeneho gastanoveho pyre 30ml (2PL) tmaveho rumu Postup:Takze ak chcete mozte si tento postup urobit v mixeri alebo aj normalne rucne (akurat ze vam moze hrozit ze vam pri tolkom miesani odpadne ruka :).Cokoladu si rozdrvime v mixeri alebo nakrajame na male kusky nozom.V hrnci zohrejeme mlieko a smotanu az do bodu varu.Nalejeme to na cokoladu.Nechame stat asi 30 sekund a zapneme asi 30 sekund mixujeme.Cez otvor pridame vajicko a mixujeme dalsich 45sekund.Pridame rum a gastanove pyre a mixujeme az pokial sa nam to vsetko spoji do hladkej zmesi.Zmes rozdelime do poharikov (minimalne 125ml ) a ulozime do chladnicky na minimalne 4 hodiny.Napokon vyslahame zvysok slahacky a rozdelime na vsetky porcie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 12.3.2014, 11:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
kávovo-gaštanovýPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY káva, mascarpone, gaštanové pyré POSTUP PRÍPRAVY Piškóta poliata kávou a plnka je zmiešané mascarpone s gaštanovým pyré ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Eleonóra U. (damon) ID 33142 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 25.4.2014, 22:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Bábovka z gaštanoveho pyréPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajíčka 250 g gaštanového pyré/tesco,billa/ •tuk a múku na vymastenie a vysypanie formy POSTUP PRÍPRAVY Vajíčka oddelíme. Žĺtka vyšľahame dôkladne dopenista a potom k nim pridame namrvené alebo nastrúhané rozmrazené gaštanové pyré.Ja zvyknem prelisovať na lise na zemiaky. Rúru predhreme na 180 stupňov. Bábovkovú formu vymažte a vysypte ak máte siikonovu tu netreba. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a jemne ho zapracujte do cesta. Opatrne ho vareškou dáme do formy, vložíme do rúry, teplotu znížime na 160 a pečte približne 30 minút. Bábovku nechám asi 20 minút vychladnúť a až potom ju vyklopím možeme poliať čoko polevou ,ale je to mňamka aj tak fotky doložim :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Sofia S. (sofika03) ID 11207 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 7.2.2014, 18:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Aslan z Narnie - bezlepková orechovo-gaštanováPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2x korpus z 5 vajec (recept je v mojom receptáriku), poťah PDT, dekorácie Smartflex POSTUP PRÍPRAVY váha 3,8 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 27.2.2014, 11:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Krtko - bezlepková orechovo-gaštanová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY korpus orechový 2x (priemer 26 cm), plnka gaštanová, ríbezľový lekvár, poťah PDT POSTUP PRÍPRAVY postup pri obrázkoch, váha cca 3 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 20.7.2015, 14:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nepečená gaštanová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 bal. /cca 220g/ sušienok /esíčka, derby.../°°°100g masla°°°250g zmrazeného gaštanového pyré°°°500ml smotany na šľahanie - 33%°°°2 vanilínové cukre°°°1 PL kakaa°°°marhuľový džem Na ozdobenie: biela čokoláda /tá je tam asi - pre mňa - najdôležitejšia/ :-) POSTUP PRÍPRAVY Tak toto bolo pre mňa ako nebíčko v papulke. Úžasne sladká, gaštanové pyré s bielou čokoládou, lahodné spojenie chutí. Zdroj: časopis 1/2013 zákusky, torty, koláče OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.9.2013, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
gaštanovo-čokoladová tortaPRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana H. (jana9061) ID 164741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 21.6.2013, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Lahodný gaštanový krémPOTREBNÉ PRÍSADY 500 ml mlieka, 70g cukor kryštál, 2 - 3 KL vanilkového cukru, 1 žĺtok, 1 vanilkový puding, 250 g gaštanové pyré, 70 g horkej čokolády, 500 g jemného tvarohu, + šľahačka, ovocie podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Inšpirácia z časopisu Dobré jedlo. Postup... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (23) posledné: 5.3.2018, 22:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Muffiny s gaštanovým pyré a brusnicamiPOTREBNÉ PRÍSADY * 240 g polohrubej múky * 2 čajové lyžičky kypriaceho prášku do pečiva *130g cukru * 1 vajíčko * 130 ml mlieka * 70 ml oleja * 250g gaštanového pyré * sušené brusnice (alebo iné sušené ovocie, čokoládu, orechy atd...) * škoricový cukor (nemala som vanilkový a tento tam zapasoval :) POSTUP PRÍPRAVY Do jednej misy dáme suché ingrediencie: preosiatú múku, prášok do pečiva, cukor. V druhej mise vyšľaháme vajíčko, pridáme mlieko a olej. V zmesy múky a cukru spravíme jamku a vlejeme tekutú zmes, vareškou ručne premiešame (NEPOUŽIVAŤ v tomto štádiu mixér), pridáme gaštanové pyré a brusnice (alebo podľa chuti iné ovocie, čokoládu, dražé, orechy a pod.)\r\n\r\ndáme do košíčkov, ktoré plníme do 2/3, rúru vyhrejeme na cca 180 stupňov a pečieme cca 20-25 minút... Ďakujem za inšpiráciu - Viera Š. (lentilka1305) ID 36041 - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=43766 - základom bol jej receptík, ja som si ho trošku vylepšila a zmenila postup prípravy, na muffiny je vhodnejší :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Katarina D. (kacenka78) ID 10237 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 7.2.2014, 9:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 138 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,14 ďalšie >> |