končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.647 (zobrazuje sa 161-170) | << predošlé 1,.,12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22,.,165 ďalšie >> |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Maková päťminútovka alias mákos guba :o)...POTREBNÉ PRÍSADY 6 rožkov, 2-3 dl mlieka, 1 vanilkový cukor, 5 PL maku, 5 PL práškového cukru, strúhaná citrónová kôra podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Zjedenie trvá asi tak krátko ako aj príprava :o)))).... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Nikoleta H. (Hegniki) ID 15868 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 12.1.2017, 22:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Bryndzové pirohy so slaninkou a acidkomPOTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, polohrubá múka, soľ, bryndza, prerastaná slaninka (može byť aj obyčajná alebo maslo), acidko - kto lúbi. POSTUP PRÍPRAVY .... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Estera Š. (esti7) ID 16522 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 24.2.2010, 14:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
LangošePOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 250g hladkej múky, 250g polohrubej múky, 1 kocka droždia, 1 kyslá smotana /200g/, 2 dl mlieka, štipka cukru, soľ. Navrch: 4 strúčiky cesnaku, soľ, olej, tatárska omáčka, tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY 1./ Do vlažného mlieka dáme trošku cukru a rozdrvené kvasnice. Necháme vykvasiť a vlejeme k múke, pridáme kyslú smotanu a soľ a dobre premiešame. Cesto necháme asi hodinku kysnúť. 2./ Z cesta vypracujeme placky a opečieme ich v dostatočnom množstve oleja z obidvoch strán. Necháme ich prikryté napr. v jenskom skle, aby zmäkli. 3./ V troške oleja rozmiešame prelisovaný cesnak a soľ a ohrejeme. Langoše potrieme týmto cesnakom, tatárskou omáčkou a posypeme postrúhaným syrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Monika S. (levelka) ID 3709 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 3.4.2012, 23:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapekané tofu so syromPOTREBNÉ PRÍSADY Syr Tofu biele, plesňový syr alebo tvrdý syr, šľahačka, cesnak, koreniny... POSTUP PRÍPRAVY Pochúťka z tofu syra... a keď i moje deti povedali:,,mami, môžeš to variť častejšie", tak to sem vkladám, možno i Vy týmto nalákate tých, čo moc tofu nemusia :-)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Monika Š. (moniqueR) ID 105322 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (38) posledné: 2.4.2015, 9:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Tvarohové lievancePOTREBNÉ PRÍSADY 250 g PH múky, 1 PL prášk. cukru, 2 dl mlieka, 25 dk makkého tvarohu (najlepší z kelímka, nie ten hrudkovitý), 1/2 PDP, štipka soli, vanilka, 2 vajcia. POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zmiešame a necháme postáť 20-30 minút. Ak nemáte panvicu na lievance, dávkujte polievkovou lyžicou na palacinkáreň. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 18.8.2010, 15:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Pečené zemiaky s parmazámom,smotanou,paradajkami a bylinkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky*parmazám*smotana na varenie*4 veľké paradajky*olej*soľ*rozmarín*bazalka POSTUP PRÍPRAVY Dovolím si upozorniť na tento supervýborný recept pre milovníkov zemiakov http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=83345 s láskavým dovolením majiteľky na českom MMB. Skvelá harmónia chutí.A že to ozaj chutí,potvrdil aj moj manžel :)). Parmazan nedoporučujem zamieňat za iný syr.S parmazámom ma jedlo jedinečnú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (48) posledné: 16.3.2012, 19:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Plnené zemiakyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, kyslá smotana, syr, maslo, soľ, čierne korenie, a kto chce aj kocky slaniny POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky rozrežeme na polovičky a dáme upiecť. Pečieme ich so šupkou. Po upečení vydlabeme vnútro, bez šupky by sa zemiaky pri dlabaní mohli veľmi ľahko rozpadnúť. Vnútro v mištičke zmiešame s maslom, kyslou smotanou a nastrúhaným syrom, jemne posolíme a popepríme. Zmes vložíme späť do zemiakov a ešte jemne posypeme na vrchu syrom. Vložíme späť do rúry a necháme ich tam tak dlho, aby sa všetko prehrialo a syr roztopil. Podávame s jarnou cibulkou.Kto chce, tak veľmi chutné je to aj ked do zmesi primiešame zopár malých kociek slaniny. Odporúčam nepridávať zbytočne viac vecí do plnky, zbytočne by sa tam stretlo veľa chutí a takto je to aj tak dokonalé :)...pri servírovaní posypať jarnou cibulkou ,) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Nela B. (Vetrovka) ID 121914 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 25.6.2011, 23:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Rýchla hrnčeková knedľaPOTREBNÉ PRÍSADY 200 ml mlieka, 200 g hrubej múky, soľ, 1 vajce, 1 žemľa, 10g masla, masť alebo smetol na hrnčeky. (toto je minimálne množstvo, čo robievam, zväšča si to vynásobim 2) POSTUP PRÍPRAVY 1. Najprv si žemľu (rožky) pokrájame na kocky a opražíme na masle do zlastista. 2. V mlieku rozmiešame múku, trochu soli, žĺtok a spolu dobre vypracujeme, je to podobné cesto ako na palacinky. Do tejto hmoty pridáme opraženú žemľu a tuhý sneh z bielka. 3. Vhodné hrnčeky (radšej staršie) vymastíme smetolom alebo masťou, naplníme ich asi do 3/4 cestom (nech vás nemýli, že cesto je dosť riedke), vložíme do vriacej vody, nech je tá vriaca voda aspoň tak 2 cm pod okraj hrnčeka, prikryjeme a varíme asi 1/2 hodiny. Pichnutím špáradla (tenkého drievka) zistíme, či sú knedle uvarené, potom z vody vyberieme šálky a knedle z hrnčekov vyklopíme, ide to dosť ľahko a pokrájame. Sú fantastické, dajú sa jesť aj samé bez omáčky a mäska. :-)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Alexandra O. (Alexa11) ID 4164 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 22.11.2015, 14:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapeceny chlebik s paradajkami, olivami a mozarellouPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 chleba, 2 baliky oliv (bezkostkovych), 7 mensich paradajok, 2 mozarelly , provensalske bylinky, 5 strucikov cesnaku, maslo (kocka) POSTUP PRÍPRAVY Chlieb si nakrajame na platky hrube cca 1 cm, na kazdy dame cez stred tenky platok masla, potrieme jemne nastruhanym cesnakom. Na kazdy chlebik dame na kocky pokrajane paradajky, tak aby bol cely prikryty, na ne olivy, posypeme jemne provesalskymi bylinkami. Na vrch poukladame tenke platky mozarelly. Odporucam nesetrit surovinami, lebo sa moze stat, ze chlebik bude suchy. Na zaver poukladame na plech, dame zapiect do rury na 180 C asi 20 min. resp. pokial sa mozarella pekne nezapecie. Pozor je to velmi syte, toto je davka kludne pre styri dospele hladne osoby :-)))))))))))) Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Andrea Š. (azinko) ID 8292 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 19.7.2008, 13:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
BanicaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie štrúdľového cesta (sú v ňom 4 kusy) * 200 g balkánskeho syra alebo bryndze * 1 vajce * 250 g mrazeného špenátu - kúsky, nie pretlak * olej POSTUP PRÍPRAVY Tip na večeru z bulharskej kuchyne OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Elena Š. (*ela*) ID 4972 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (30) posledné: 15.4.2011, 14:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.647 (zobrazuje sa 161-170) | << predošlé 1,.,12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22,.,165 ďalšie >> |