. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,190 ďalšie >>

TORTY

Narodeninová pre moju sedemročnú Lenuľku - s výborným, variabilným a nenáročným šľahačkovo - ovocno - jogurtovým krémom



POTREBNÉ PRÍSADY

Klasická svetlá piškóta zo 4 vajec, prerezaná na 3 kusy, potreté štedrou vrstvou džemu, najlepšie s kúskami ovocia. 250 ml šľahačkovej smotany, 2 - 3 ovocné smotanové jogurty s obľúbenou príchuťou (ale také poriadne, žiadne umeliny), práškový cukor podľa vlastného uváženia

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je super krém, lebo je rýchly, ľahký a chutný, navyše veľmi ľahko si ho môžeme obmieňať: vyšľaháme šľahačku a postupne do nej pridávame ovocné jogurty, nakoniec dosladíme podľa potreby. A hotovo :-)
Úžasné na tom je, že stačí vymeniť príchuť ovocného jogurtu a už máme iný krém, pričom celá príprava trvá asi 5 minút. Chuťovo je skvelý, svieži, hlavne pre tých, čo neobľubujú maslové plnky. Výborný je aj v koláči - piškóta na klasickom plechu, džem a krém z 0,5 l šľahačky a 5 - 6 jogurtov. Nebojte sa, šľahačka nespadne, krásne drží aj na 3. deň :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)

Juliana Š. (julianecka) ID 3078 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 6.2.2013, 12:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Husle s postupom



POTREBNÉ PRÍSADY

určite každá vie napiecť korpusy, lekvár, ľubovoľná plnka, poťahovacia hmota, trpezlivosť

POSTUP PRÍPRAVY

viď nižšie

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Andrea O. (AďaO.) ID 5041 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 16.12.2012, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

*** TVAROHOVA TORTA ***



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 6vajec***250g hladkej muky***250g cukru***1dcl oleja***1dcl vody***1 prasok do peciva*** KREM: 1L mlieka***3 vanilkove pudingy***200g cukru***1 vanilkovy cukor***250g masla***500g kremoveho tvarohu OSTATNE: Na ozdobu 500ml slahacky a na potretie korpusu jahodovy a cucoriedkovy dzem

POSTUP PRÍPRAVY

Nasa oblubena tvarohova torta :)) ...postup pri obrazkoch...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

alije k. (alka36) ID 79302 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.4.2014, 1:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Prudko cokoladova torta Winx - nevhodna na dietu :)



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 30dkg cokolady na varenie, 12 dkg masla, 9 vajec, 24 dkg cukru, 15 dkg poloh. muky, 1,5 prásku do peciva, stipka soli Krém: 2 smotany na slahanie, 30 dkg cokolady na varenie Coko poleva: 20 dkg cokolady na varenie, 125g masla Ozdoby: MMF

POSTUP PRÍPRAVY

Cokoladu roztopime spolu s maslom nad parou. Zltka vymiesame s cukrom, pridame muku s praskom do peciva a potom cokoladovu masu. Nakoniec pridame vyslahane bielka a sup do formy a do truby. Pecieme 10 minut na 200 stupnov, potom dalsiu polhodinu na 180 stupnov - pripadne dlhsie, podla potreby.
Cesto je vyborne aj samotne, mnam...

Ale preco nepridavat dobroty? Krem je klasika, ale podla mna lepsi krem neexistuje. Slahacku treba uvarit najlepsie den predtym, nechat v tom roztopit cokoladu a potom dat naspat do chladnicky. Na druhy den (alebo minimalne po dvoch hodinach) vyslahat. A dat na torto alebo to zjest len tak - vyborne...

A poleva? Tiez asi nic nove - cokoladu roztopit nad parou spolu s maslom, a poliat nou tortu. Nam nevadi, ze to praska pri krajani, vsetci milujeme tu cokoladu na vrchu. Ale da sa krajat pekne horucim nozom.

Sem-tam skusam aj ine cesto s tymto kremom aj polevou, ale toto cesto je rozhodne najlepsie. Pre okruhle formy peciem zo 6 vajec...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Kristina A. (Kris75) ID 21463 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 20.1.2013, 12:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Princezná



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto 1: bábovková forma na sukňu, bábovka zo 4 vajec ********** Cesto 2: okrúhla forma 28 cm, bábovka zo 6 vajec, mramorový efekt (3 lyžice biele cesto, 1 lyžica kakaové cesto) ********** Plnka 1: plnka z budapeštianskych rezov ********** Plnka 2: vanilková z venca ********** Na potretie: černicový lekvár ********** Poťah: WI

POSTUP PRÍPRAVY

Forma na bábovku vysoká, tortová forma priemer 28 cm.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Kristína K. (kemkk) ID 251735 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 2.12.2012, 16:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Najlepšia maková torta!!! Bez múky!!!



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto - 6 vajec, 170g hnedého cukru, 1 sáčok vanilkového cukru, 120g mletého maku, 80g mletých vlašských orechov, 1 sáčok vanilkového pudingu (40g), kôra z jedného citróna, lyžička mletej škorice, 1/2 prášku do pečiva, 0,5 dcl rastlinného oleja, mlieko, soľ. šlahačkový krém: 500ml šlahačky, 250g jemný nehrudkový tvaroh (nízkotučný), 1 vanikový cukor, 2 polievkové lyžice kakaa, lekvár (najlepšie marhulový alebo nejaký kyslý), ovocie (zavárané lúpané broskyne, alebo mrazené/čerstvé čierne/červené rýbezle, alebo čučoriedky.

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto:
Vymiešame bielky s cukrom, soľou dopenista, premiešame na sucho zmes orechov, maku, škorice, prášku do pečiva, pudingového prášku a citrónovej kôry. Do vymiešaných bielkov postupne pridávame po jednom žĺtok a k nemu po lyžiciach suchej zmesy + kvapky oleja, až kým všetko neminieme, keď je cesto príliž suché, pridáme lyžicu mlieka alebo viacej oleja. Upečieme v tortovej forme vysypanej múkou, v predhriatej rúre, stíšíme na 180-200°C, pečieme 15-25 min. v závislosti od typu rúry, počas pečenia neotvárame!
Krém:
3lahačku vymiešame do tuha, tesne pred úplným zhustnutím pridáme kakao a vanilkový cukor, nakoniec primešame tvaroh.
Upečený korpus prerežeme na polovicu (alebo aj nemusíme), natrieme lekvárom a spojíme, nechámeho v tortovej forme a navrh natrieme lekvár, položíme ovocie a nalejeme šlahačkový krém. Navrch môžeme cez sitko posypať kakao. Necháme stuhnúť v chladničke minimálne 2 hodiny, ideálne 5-10 hodín.

Je fakt výborná!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

ria s. (plaria) ID 21937 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 10.12.2012, 12:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

velmi dobra karamelova torta



POTREBNÉ PRÍSADY

vsetky prisady su uvedene v postupe

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus: 3 vajcia, 120g kryštálového cukru, 100g hladkej múky, 20g kakaa, 2PL vody,1PL olej, 1KL prášok do pečiva
vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, za stáleho miešania pridáme vodu, olej a múku zmiešanú s kakaom a PDP
upečieme vo vymastenej a múkou vysypanej forme
Karamelový krém: 1 kondenzované sladené mlieko (Salko), 250g maslo
kondenzované mlieko varíme s konzervou dve hodiny vo vode, necháme vychladnúť, odložíme 3 polievkové lyžice a ostatné zašľaháme do vymiešaného masla
Šľahačkový krém: 1 šľahačka, 1 bal van. cukor, 1 stužovač spolu vyšľaháme
ďalej potrebujeme čokoládovú polevu a čokoládové bonbóny na ozdobenie (môžu byť aj lieskovce alebo mandle v čokoláde)
Postup: na vychladnutý korpus natrieme odložené 3 PL skaramelizovaného Salka, navrstvíme karamelový krém, vyšľahanú šľahačku, ozdobíme čokoládovou polevou a bonbónmi

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Iveta V. (ivetkaaaaaa) ID 42687 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 21.11.2012, 22:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Makový dort bez mouky-pro milovníky máku (s fotopostupem)



POTREBNÉ PRÍSADY

Tento dortík jsem našla v novinách a tak se mi zalíbil,že jsem se do něj pustila v devět večer. Vyplatilo se,je opravdu výýýýborný :-))

POSTUP PRÍPRAVY

MAKOVÝ KORPUS-
12 žloutků//
280 g cukru krupice//
280 g mletého máku//
14 bílků(na sníh)//

KRÉM-
200 g másla//

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

Libuše g. (Liba1963) ID 146455 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (37) posledné: 28.1.2016, 21:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Postavičky z hmoty smartflex- snehuliaci a Mikuláš



POTREBNÉ PRÍSADY

smartflex, jedlé lepidlo, jedlé farby, trpezlivosť

POSTUP PRÍPRAVY

hmotu sí zafarbíme, a potom už iba podľa vlastnej fantázie modelujeme.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Katarína H. (kamka74) ID 4247 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 22.11.2012, 18:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tortička k 40temu výročiu svadby



POTREBNÉ PRÍSADY

piškotový korpus a parížsky krém, to majú oslávenci najradšej:o)

POSTUP PRÍPRAVY

fopostup mám v albume

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Katarína H. (kamka74) ID 4247 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 13.7.2013, 7:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,190 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu