končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 361 (zobrazuje sa 271-280) | << predošlé 1,.,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33,.,37 ďalšie >> |
MLETÉ MÄSO |
PECENOVE HALUSKYPOTREBNÉ PRÍSADY 30 g masla,sol,1 vajce,100 g mletej pecene,1 strucik cesnaku,mlete cierne korenie,asi 100 g struhanky alebo detskej krupice POSTUP PRÍPRAVY V miske vymiesame maslo so solou,vajcom,pecenou,prelisovanym cesnakom a mletym ciernym korenim.Potom pridame tolko struhanky alebo detskej krupice aby sme z cesta mohli robit halusky.Najlepsie je redsie nie velmi huste a robit ich na tom haluskovaci rovno do polievky su vyborne nadychane. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Marta M. (burky55) ID 50886 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
SALAMOVE KOSICKYPOTREBNÉ PRÍSADY 4 hrubsie kolieska parizskej salamy,2 vajcia,mleta cervena paprika,150 g tvrdeho syra,sol,petrzlenova vnat POSTUP PRÍPRAVY Kolieska salamy neosupeme,ale len poutierame a poukladame na rozohriaty grilovaci rost.Na kazde koliesko dame cast cast rozslahanych vajec s postruhanym syrom,ktory osolime.Potom rost zasunieme a 4 minuty grilujeme lem z jednej strany.Grilovanim sa z koliesok salamy utvoria akoby kosicky.Povrch posypeme mletou cervenou paprikou.Ozdobime vňatou a podavame so zemiakmi alebo s chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta M. (burky55) ID 50886 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Zemiaky plnené mletým mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY 8 rovnakých zemiakov, 200g mletého bravčového mäsa, 1 cibuľa, 2 strúčky cesnaku, 2Pl oleja, mletú červenú papriku, soľ, mleté korenie POSTUP PRÍPRAVY Na zemiakoch po dĺžke odkrojíme 1/3 a vnútro opatrne vydlabeme. Na oleji speníme nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak, pridáme mleté mäso a restujeme asi 5 min. Zmes podľa chuti osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou a naplníme vydlabané zemiaky. Zabalíme každý zvlášť do alobalu a pečieme asi 50 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Zapečené zelené fazuľové struky s mletým mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY zelené fazuľové struky čerstvé alebo mrazené * 3-4 mrkvy * 1-2 cibule * olej * mleté mäso * soľ * cesnak * biele mleté korenie * čierne korenie * olej a strúhanka do pekáčika * kyslá smotana * 1 vajíčko * pór * čerstvá petržlenová vňať * tvrdý alebo plátkový syr na zapečenie * PRÍLOHA: zemiaky varené v pare POSTUP PRÍPRAVY Kuk nižšie: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 20.9.2012, 12:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Mletý rezeň so syromPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg bôčik nie veľmi mastný, 0,2 l mlieka, 25 dkg tvrdý syr a soľ je dobré si ich pripraviť jeden deň vopred na obaľovanie 2 vajíčka, hl múka, strúhanka a olej POSTUP PRÍPRAVY Bôčik pomelieme, osolíme a postupne zapracujeme mliekok, všetko dobre premiešame a uložíme do chladničky. Na druhý deň vmiešame postrúhaný syr rukou tvarujeme rezne /ako fašírky/ a obaľujeme presne ako klasické rezne: múka, vajce, strúhanka a vyprážame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Andrea H. (dadam) ID 14268 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 17.11.2011, 6:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
SekanáPOTREBNÉ PRÍSADY sekaná, forma na bábovku POSTUP PRÍPRAVY Nandat a upéct, polévat vodou, upečenou vyklopit a dát dopéct na kurčičku.Příšte do ní dám i vařené vejce a zeleninu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iva K. (Ivunka 1) ID 53941 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Hamburger po domáckyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Čo máte: najlepšie veľká žemla, ľadový šalát, čerstvá cibuľa, sekaná, horčica, maslo... poraďte :) POSTUP PRÍPRAVY keď hladní prídeme domov z práce, príprava je super rýchla :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
zavitky v ryzovom papieriPOTREBNÉ PRÍSADY mleté maso, zelenina ( mix ), ryzovy papier, olej, koreniny, sojova omacka, priloha: rezance POSTUP PRÍPRAVY Masko podusime na cibulke, pridame zeleninu, sol, korenie...podlejeme trochu vyvarom a dusime pokial sa nam nezda zmes meka. Papier si namocime vo vlaznej vode alebo vo vyvare ( ak nam zostal ), papier si rozlozime na utierku, na kraj dame tak za lyzicku zmesi a zabalime do rolky. Pecieme na panvici do zlatova. Pozor: pecte zavitky trosku dalej od seba aby sa Vam nezlepili. PRAJEM DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) michaela l. (miska85) ID 48478 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Mexická chilli polievka - neodolateľnáPOTREBNÉ PRÍSADY 500g mletého mäsa, 1cibuľa, soľ, MČK, ml.paprika, pohár leča, 1 konzerva červenej fazule, čili, zásmažka POSTUP PRÍPRAVY Dnes som túto úžasnú polievku varila, a tak mi napadlo, že sa s Vami, žienky , podelím o recept na túto dobrotu. Keď som tento recept dostala, veľmi som mu nefandila, lebo lečo v polievke...? Ale za nejaký čas som ho zo zvedavosti vyskúšala a od tej doby sa v celom našom príbuzenstve zaradil medzi delikatesy. Je to výborná pochúťka pre známych, ktorí si ju vždy pred návštevou u nás objednávajú - čo viac si môžem želať: hotová je za pol hodinky a je jej plný hrniec! A večer umyjem prázdny hrniec. Minulý rok na Silvestra som ju na želanie mojich domácich robila namiesto kapustnice. Postup prikladám: Mleté mäso (bravčové - nie bôčik, ten je veľmi mastný, alebo aj mix s hovädzím) podusím na cibuli. Oleja pod cibuľu dávam minimum, lebo mäso pustí tuk a ešte príde zásmažka. Osolím, okorením, ml.paprika, podlejem vodou (asi 3/4 l). Nechám povariť asi 10 min., vsypem (vlejem?) 7dl pohár leča, prepláchnutú fazuľu z konzervy, už len prehrejem 5 min., dochutím čili pastou (s tou veľmi opatrne, radšej ochutnávajte a po troškách dochucujte, aby z toho nebola žieravina). Ja dávam čili veľmi decentne, kto chce, nech si dochutí na tanieri. Zahustím zásmažkou. Teraz zisťujem, že písanie tohto receptu mi trvalo dlhšie ako samotné varenie polievky. Želám dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Gabriela K. (gabikaKa) ID 58190 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 16.7.2010, 16:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Masovo-zemiakovy nakypPOTREBNÉ PRÍSADY cca 1,5 kg zemiakov, 3 stredne paradajky, 1 stredna cibula, 1 lyzica oleja, cca 400g mleteho masa (bravcove, resp. miesane hovadzie s bravcovym), 3 lyzice masla, 3 lyzice hladkej muky, 1/8l mlieka, 200g slahackovej smotany, 50g tvrdeho syra, bazalka a tymian (cerstve alebo susene bylinky), sol a cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Nieco medzi lasagnami a francuzskymi zemiakmi ;)... A veeeelmi dobre ;) TIP: Medzi jednotlive vrstvy dame par tenkych platkov opecenej anglickej slaninky. Aby nebola mastna tak ju odmastime kuchynskym papierom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Eva V. (vinka) ID 5640 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 5.5.2009, 13:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 361 (zobrazuje sa 271-280) | << predošlé 1,.,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33,.,37 ďalšie >> |