. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Martina M. (mmj) ID 19672
.
Oblasť: Liptovský Mikuláš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.8.2007
Naposledy: 7.12.2016 9:17
Aktualizácia: 13.5.2013 10:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 248
RODINNÉ FOTOGRAFIE 147
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 78
NÁVODY 7
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

BRAVČOVÉ MÄSO

Mäso na cibuli – šašlík



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg bravčového mäsa najlepšie krkovička, 4 veľké cibule, 1 štamprlík octu a 1 štamprlík oleja, soľ, korenie, vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na väčšie kocky asi 4x4 cm, cibuľu na kolieska. V miske zmiešame ocot, olej soľ, korenie, vegetu a cibuľu. Pridáme mäso a necháme marinovať 24 hodín. Potom upečieme buď ako šašlík na grile alebo v rúre. Podávame s chlebom alebo zemiakmi a šalátom

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové na prírodno so šampiňónmi



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové rezne (karé,stehno), čierne korenie, soľ, olej na opekanie, voda, 1 kocka hubového bujónu, solamyl, šampiňóny

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na rezne mierne vyklepeme posolíme a pokoreníme a posypeme troškou hladkej múky. Na panvici rozohrejeme olej a mäso z oboch strán opečieme. Opečené vložíme do tlakového hrnca zalejeme asi 3 dcl vody, pridáme šampiňóny a bujón. Zavrieme a dusíme 20 min. kto nemá tlakový hrniec do mäkka. Potom zahustíme solamylom a necháme prevrieť. Podávame s ryžou.

a ešte ako dlho sa varí v tlakovom hrnci:
500 g hovädzieho mäsa v celosti: 4 dcl vody – 40 min.
500 g hovädzích rezňov, kociek: 3 dcl vody – 30 min.
500 g bravčového mäsa v celosti: 2,5 dcl vody – 30 min.
500 g bravčových rezňov, kociek: 2 dcl vody – 20 min.
1000 g kurčaťa v celosti: 2 dcl vody – 20 min.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 65 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (32) posledné: 24.11.2013, 8:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Mäsové rezančeky



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g mäsa (bravčovina, kuracina, morčacina), 2 PL sójovej omáčky, 2 čl škrobovej múčky, 1 vajce, 1 čl cukru, 1 čl karí korenia, štipka čilli korenia, 3 PL oleja, akákoľvek zelenina

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pokrájame na 4 cm dlhé rezance. Všetky prísady zmiešame v miske. Pridáme mäso , premiešame a necháme v chlade stáť 3 hodiny. Mäso po 3 hodinách opečieme na oleji asi 8 min. Môžeme pridať rôznu zeleninu( ja dávam pór na krúžky, kukuricu alebo čínsku kapustu, šampiňóny, hrášok, mrkvu,mrazené zeleninové zmesy proste hocičo) podlejeme vodou asi 1 -2 dcl trošku podusíme prípadne zahustíme solamilom a podávame s ryžou.

Keď pridávam mrazenú zeleninu dávam ju až na konci a tú pripravím: Mrazenú zeleninu s troškou vody dám na 500W do mikrovlnky asi na 5-6 min. Potom na troške masla opražím a je krásna chrumkavá

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové na masle - rýchle!!!



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg bravčového mäsa ( stehno, plece) 125 g masla, soľ, 1 celý malý kečup, syr, vajcia

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na rezančeky posolíme a podusíme na masle. Pred dokončením pridáme kečup. Servírujeme s postrúhaným syrom, volským okom a hranolkami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 16.11.2013, 14:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Rezne naložené



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg bravčového stehna, (kare),
MARINÁDA: 3 vajcia, ½ čl majoránky, ½ čl ml. korenia, ½ čl karí korenia, 1 čl červenej papriky, 1 čl. rasce, 1pl solamil, ½ čl soli, 2-5 strúčikov cesnaku ( podľa chuti), kečup, horčicu a wonchesterovú omáčku podľa chuti.

POSTUP PRÍPRAVY

Rezne vyklepeme, z ostatných surovín vymiešame zmes a do tejto zmesi namočíme mäso a necháme odstráň v sklenej miske 24 hod. Potom mäso opečieme na oleji. Podávame s hranolkami a výdatnou zeleninovou oblohou.


My ho robievame na silvestra. deň pred tým si ho naložím a na druhý deň mám voľno. Volá sa to naložené rezne možno to poznáte!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 16.11.2013, 14:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu