. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Jana O. (Olivia) ID 1265
mimibazar.sk/olivia
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.10.2005
Naposledy: 27.1.2023 18:14
Aktualizácia: 2.2.2014 13:46
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 72
RODINNÉ FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 26
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BRAVČOVÉ MÄSO

Mäso na orientálny spôsob - tip na dovolenku



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg bravčového karé (chudé pliecko, stehno), 5 vajec, 1 kávová lyžička soli, 1 pol. lyžica kečupu, 1 kávová lyžička korenia (mčk), 1 kávová lyžička horčice, 1 pol. lyžica worchester, 1 káv. lyžička sladkej červenej papriky, 2 káv. lyžičky majoránu, 1/2 káv. lyžičky vegety, 1 káv. lyžička kari korenia

POSTUP PRÍPRAVY

Tento receptík je vynikajúci tým, že mäsko naložené do nálevu vám vydrží v chladničke až týždeň, čiže je ideálne na dovolenku, alebo ja som ho zvykla robiť, keď som s deťmi odišla na prázdniny k rodičom, aby nám ocko doma nezahynul hladom...

Postup je strašne jednoduchý, zvládnu aj totál začiatočníčky:

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na plátky, naklepeme.
Do väčšej misy si pripravíme nálev - všetky ingrediencie poriadne vidličkou zmiešame.
Kúsky mäsa vložíme do nálevu tak, aby boli úplne ponorené.
Najskôr po 24 hodinách vyprážame. Mäso je vypražené skôr ako obyčajne, pretože nálev tento proces urýchli.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 11.2.2008, 9:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu