končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
PEČENÁ ZELENINA S UHORKOVÝM ŠALÁTOMPOTREBNÉ PRÍSADY 10 zemiačikov, 1 červená cibuľa, 1 cukina, 3 mrkvy, 2 paradajky, 300g čierne olivy. 100ml olivový olej, 2 veľké strúčiky cesnaku, 1ČL harissa, 1/2ČL ras el hanout, 1ČL rímsky kmín roztlčený, hrubozrnná korenená morská soľ, kytička byliniek. Na šalát: 2 stredné uhorky, 200g tofu, 2PL balsamico, 400ml kokosový krém, 3 strúčiky cesnaku, morská korenená soľ. POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky a mrkvu riadne umyjeme a nakrájame-zemiaky na štvrťky a mrkvu na kolieska. Dáme povariť do polomäkka. Nakrájame umytú cukinu na krúžky, cibuľu na mesiačiky. V miske si pripravíme z oleja, pretlačeného cesnaku, pác Premiešame, pridáme ras el hanout a harissu. Keď mrkva a zemiaky sú polomäkké zlejeme ich , pridáme cukinu a pác a všetko premiešame, aby sa pekne obalilo. Potom dáme do pekáčika, pridáme cibuľu, paradajky, čierne olivy. Osolíme a pridáme kytičku byliniek. Pečieme v rúre na 200 stupňoch. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 21.6.2010, 20:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
PIKANTNÝ CÍCERPOTREBNÉ PRÍSADY 400g cíceru /konzervovaného/ ak chcete použiť suchý treba ho cez noc namočiť, a následno uvariť do mäkka.2PL olivového oleja, 4 stredne veľké jarné cibuľky, 2 stonky zeleru-sedano, 1 menšia paprika nakrájaná na drobno, 1ČL mletého rímskeho kmínu. 2PL nadrobno nasekaného koriandra POSTUP PRÍPRAVY Z konzervy zlejeme cícer, tekutinu si odložíme bokom. Na olivovom oleji zvoľna osmažíme cibuľku, pridáme papriku, sedano, kmín a koriander a krátko osmažíme. Vmiešame cícer, podľa chuti okoreníme, ja milujem pikantné, tak sa dala dosť čerstvo namletého korenia, podlejeme trochou tekutiny z konzervy, a necháme prikryté podusiť. Ja mám rada zeleninku trošku trvdšiu na skus, čiže nevaríme dlho, len trošku prehrejem. Vtedy nepodlievajte veľkým množstvom tekutiny, len troškou :-))))) Podávajte s opečeným chlebom na olivovom oleji, alebo ako prílohu a chuťovku pri grilovaní. Dobrú chuť :-)))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (8) posledné: 2.5.2010, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |