. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > NÁTIERKY

Katarína T. (studiokatja) ID 26305
.
mimibazar.sk/studiokatja
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2007
Naposledy: 18.4.2024 12:48 DNES
Aktualizácia: 18.4.2024 12:48 DNES
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 91|2
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 573
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 127
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

NÁTIERKY

MOJA BRYNDZOVÁ NÁTIERKA



POTREBNÉ PRÍSADY

250g bryndze, 1/2ČL morskej soli, 1ČL Ras el Hanout /alebo čerstvo rozdrvený kmín/, 2ČL červenej papriky, 1 mladý cesnak, 3 jarné cibuľky, 180g pochúťková hustá smotana - môžete si dať podľa toho, čo chcete s nátierkou robiť, akú hustotu potrebujete.

POSTUP PRÍPRAVY

Nátierku robím nielen na chlebík, ale aj na slané krekry k vínku, alebo plním zeleninku, rajčiny, hríbiky, papriku, dokonca aj ovocie je super, napr. plnené broskyne...plnené vajíčka sú tiež fantastické, proste môžete urobiť chuťovky na posedenie s priateľmi :-)

Do misky si dáme bryndzu, soľ a kmín a premiešame.Pridáme červenú papriku a zapracujeme.
Cesnak si nasekáme na drobno a pridáme k zmesi, premiešame a pridáme nakrájanä jarnú cibuľku.
Nakoniec zapracujeme smotanu.
Dáme do nádobky a v chladničke necháme odležať, aby sa všetky chute prepojili.

Dobrú chuť !!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

ROZPUSTENÉ MASLO - SMEN



POTREBNÉ PRÍSADY

25Og masla / môže byť slané, alebo neslané/

POSTUP PRÍPRAVY

Maslo pokrájame na malé kúsky a dáme do hrnca s hrubým dnom. Na najslabšom plameni, a najlepšie dať aj kovovú platňu, maslo zahrievame cca 25 minút.
Maslo by nemalo prskať, je to znakom, že teplota je vysoká.
Potom prelejeme číre prepustené maslo cez mušelín, alebo poskladanú gázu dodobre uzatvárateľnej nádoby.
Po vychladnutí odložíme do chladničky.
Prepustené maslo má jemne orechovú príchuť.
Smen je veľmi zdravý a používa sa v marockej kuchyni.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (8) posledné: 28.8.2010, 20:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu