končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 28 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
KARDINAL SCHNITPOTREBNÉ PRÍSADY 10 vajec, 21 dkg. kryštalového cukru + 5 PL kryštalového cukru. 5 PL polohrubej múky, 1/2 PDP plnka : 2 šlahačky 1 stužovač do šlahačky pikantný džem. Práškový cukor na posypanie. POSTUP PRÍPRAVY 10 bielkov a 21 dkg. kryšt. cukru vyšlaháme do tuha 10 žltkov 2 celé vajcia 5 PL kryšt. cukru vyšlahať na tvrdo potom pridať múku s PDP. Na spodok plechu si urobíme a alobalu 2 vaničky s vysokými okrajmi aby nám pri pečení masa nevytiekla lebo to v rúre dosť narastie. Bielkovú penu dáme do vrecúška s ozdobnou špičkou a do jednej vaničky urobíme 3 pruhy a do drruhej 2 pruhy potom pomedzy to dáme s lyžičkou žltkové cesto. Pečieme na cca 170 C asi 30 min.!!!!pozor ruru neotvarame lebo cesto splasne!!!!! ale každý si pozná svoju rúru ako pečie takže si môže zmeniť teplotu aj čas, ale zásadne nepoužívame teplovzdušnú rúru.Upečený spodný plát s dvoma bielymi pruhmi potrieme džemom a nakopíme všetku vyšlahanú šlahačku so stužovačom na ňu dáme ešte trochu džemu a prikryjeme druhým plátom s troma bielymi pruhmi. Pred podávaním dobre pocukrujeme praškovým cukrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) KOMENTÁRE (30) posledné: 9.12.2011, 20:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tvarohový dezert nepečenýPOTREBNÉ PRÍSADY BB keksy kakaove ,BB keksy svetlé 300 g jemného tvarohu, 2 kyslé smotany, 2 šlahačkove smotany, 150 g cukru, kava neskafé , rum, 3 ks vanilkový cukor, jahodový toping, 1 želatýnový stužovač Dr Oetker. dlhé piškoty , vanilk. a citronova esencia POSTUP PRÍPRAVY šlahačku vyšlaháme. V druhej nádobe si vymiešame tvaroh cukor kysl. smotanu , vanilkový cukor a pár kvapiek vanilkovej a citronovej esencie. Potom tam pridáme vyšlahanú šlahačku a nakoniec vmiešame pripravénu želatínu podla návodu. Na spodok menšieho plechu poukladáme svetlé BB keksy pokvapkáme ich s jahodovým topingom navrstvýme čast tvarohovej hmoty. Dlhe piškoty si namočime v uvarenej kave zmiešanej s rumom a cukrom uložíme ich na tvaroh. Znova dáme tvaroh nato tmavé BB keksy jahod. toping a posledná vrstva zbytok tvarohu . Na vrch som dala čokoládovu posýpku a ozdobíte . Ja som zdobila šlahačkou ovocím a lístočkom z medovky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 71 návštěvníkov) KOMENTÁRE (52) posledné: 15.7.2014, 12:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Roláda malinová s kokosovým Olé pudingomPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 80 g hladkej múky, 120 g kryšt. cukru,1 bal. vanilka, 2 PL mlieka, 2 Pl. práškového cukru, 1 lyžička PDP. Nálň " jedna šlahačková smotana, jeden Olé puding s kokosom, jeden mandarinkový kompot. Maliny POSTUP PRÍPRAVY Vajcia vyšlaháme s kryštalovým cukrom pridáme vanilkový cukor, mlieko,práškový cukor, múku a PDP. Pečieme ako roládu asi 15 min pri 180 C. plnku pripravíme klasika trasený krém. Šlahačka mandar. kompot a puding dáme do uzatvorenej nádoby a niekolko krát zahrkáme . Roládu po vychladnutí rozvinieme natrieme plnkou poukladáme maliny a zavinieme pocukrujeme . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 18.12.2016, 13:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
OVOCNA TORTA S PUDINGOMPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 4 PL cukru, 4 PL polohrubej múky, 1/2 PDP, 1 PL mlieka , 1 PL oleja Puding . 1 l mlieka, 2 zlaté klasy, 1 malinový puding, kryštalový cukor podla chuti, 7 plátkov želatíny, 2 kyslé smotany, 2 ks vanilkový cukor. rôzne ovocie, 1 číre tortové želé. POSTUP PRÍPRAVY žltka vymiešame s cukrom pridáme olej ,mlieko , múku zmiešanú s PDP a sneh z bielkov. Dáme upiecť. Uvaríme si puding s cukrom a vanilkou do studeného vmiešame smotanu, pripravíme si želatínu podla návodu vmiešame do pudingu a dobre prešlaháme navrstvíme na korpus ktorý som pokropila sirupom a nato dáme rôzne ovocie vrch zalejeme čírou želatínou len preto aby nám ovocie neobschlo kým budeme tortu podávať. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 24.3.2011, 13:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
BUBLANINA X CHUTI´POTREBNÉ PRÍSADY Skoro klasika až na malý experiment 4 vajcia, 1 š. kryšt. cukru, 2 š. polohr. múky, 1/2 š. oleja, 1/2 dcl. mlieka, 1 PDP , 1 vanilka ovocie podla vyberu ja som dala mrazené černice, 1 TANG ja som dala marakuja ( preto sa to volá BUBLANINA X CHUTI } 1 l vody , 2 zlaté klasy, trocha cukru, 1 PL sušeného mlieka , 2 smotany, 1 šlahačka a želatínový stužovač Dr,Oetker. POSTUP PRÍPRAVY Vyšlahať celé vajcia s cukrom pridať olej,mlieko, vanilku a PDP s múkou vyliať na vymastený plech upiecť 1 l vody TANG cukor , 1 PL sušeného mlieka a zlaté klasy uvariť puding a vyliať na teplý koláč nechať vychladnuť. Šlahačku vyšlahať pridať kyslé smotany cukor a vmiešať želatínový stužovač, ktorý si pripravíte podla návodu na obale. Navrstviť na vychladnutý puding a pofrkať čokoládou alebo podla uváženia ozdobiť niečim iným to je už na Vás môžete experimentovať ako ja. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 20.7.2011, 16:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
:-} PUDINGOVY BB MIX :-}POTREBNÉ PRÍSADY 2 BB pudingy, 2 pudingy OLE vanilkové,jeden balik BB keksov,piškoty, káva, kryštalový cukor do pudingu,mlieko. POSTUP PRÍPRAVY Na spodok menšieho plechu naukladáme BB keksy. Uvaríme BB puding podla návodu , a vylejeme na keksy.Uvaríme si kávu neskafé trochu osladime do nej namáčame piškoty a ukladáme na puding. Potom si spravíme pudingy OLE tiež podla návodu navrstvíme na piškoty uhladíme a posypeme čokoryžou. Tento dezert je rýchly lebo stuhne asi za 3 hod. v chladničke. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (26) posledné: 20.11.2010, 23:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Osviežujúci letný farebný dezertPOTREBNÉ PRÍSADY 5 vajec,250g prašk.cukru,250g polhr.múky, 1 dcl. oleja, 1 dcl. vody, 1 PDP, 1 vanilka plnka - 500g jemneho tvarohu, 200g prašk.cukru, 1 šlahačka, 1 kyslá smotana, 1 želatínový stužovač Dr.oetker 1 vanilka ovocie rôznej farby, 2 ks číre tortové želé. POSTUP PRÍPRAVY Žltka vymiešame s cukrom a vanilkou pridáme olej vodu múku s PDP a nakoniec sneh z bielko Upečieme necháme vychladnúť ( ja natieram trochu džemom ,aby lepšie chytila plnka). Natrieme plnkou, ktorú pripravíme zmiešaním všetkých ingrediencii a s žel.stužovačom podla návodu, ovocie ukladáme lubovolne. Na vrch dáme tortové želé. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (38) posledné: 30.10.2010, 11:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Krehký marhulový koláčPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 vajcia, 200 g práškového cukru, 100g polohrubej múky, 1/2 dcl oleja, 1 dcl šlahačkovej smotany , 1 čl. PDP Na drobenku 150g tuku 2 PL polohr. múky a práškový cukor. Marhule. POSTUP PRÍPRAVY Žltka vyšlaháme s cukrom, pridáme olej, šlahačkovú smotanu a postupne múkus PDP a nakoniec sneh z bielkov. Do menšieho vymasteného a múkou vysypaného plechu naleje cesto na vrch uložíme polené marhule a zasypeme drobenkou. Dáme piecť asi 30 min do rúžova. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 20.7.2013, 12:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
BE-BE dezertPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY BB keksy ,maslo , tvaroh, cukor, banán , čoko ,kokos POSTUP PRÍPRAVY Treba sa pozrieť na foto a ide to. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 5.7.2010, 20:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Grofkin koláčPOTREBNÉ PRÍSADY 440 g polohr. múky, 1 hera, 4 žľtky, 100g práškov. cukru, 1 kg jablk, 4 bielky, 160 g kryštal, cukru, hrozienka škoricový cukor. Mandlové lupienky. POSTUP PRÍPRAVY Z múky ,hery, zo žľtkov a z cukru vypracujeme cesto. Kúsok si odložíme do mrazničky.Cesto vyválkame na suchý plech nastrúhame olúpané jablká, posypeme hrozienkami, škoricovým cukrom a dáme piecť do vyhriatej rúry pri 170 C . Cesto si len predpečieme. Vyberieme z rúry, vyšlaháme bielky s kryšt. cukrom na pevný sneh a natrieme na predpečený koláč. Na sneh nastrúhame cesto z mrazničky a posypeme lupienkami z mandlí dáme zapiecť dozlatista pri teplote cca 160 C. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 22.7.2010, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 28 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3 ďalšie >> |