. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Jarmila K. (jaja.k) ID 58371
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.9.2008
Naposledy: 6.3.2024 20:53
Aktualizácia: 5.1.2020 18:14
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 19
RODINNÉ FOTOGRAFIE 58
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 70
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 28 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

KARDINAL SCHNIT



POTREBNÉ PRÍSADY

10 vajec, 21 dkg. kryštalového cukru + 5 PL kryštalového cukru. 5 PL polohrubej múky, 1/2 PDP plnka : 2 šlahačky 1 stužovač do šlahačky pikantný džem. Práškový cukor na posypanie.

POSTUP PRÍPRAVY

10 bielkov a 21 dkg. kryšt. cukru vyšlaháme do tuha
10 žltkov 2 celé vajcia 5 PL kryšt. cukru vyšlahať na tvrdo potom pridať múku s PDP.
Na spodok plechu si urobíme a alobalu 2 vaničky s vysokými okrajmi aby nám pri pečení masa nevytiekla lebo to v rúre dosť narastie.
Bielkovú penu dáme do vrecúška s ozdobnou špičkou a do jednej vaničky urobíme 3 pruhy a do drruhej 2 pruhy potom pomedzy to dáme s lyžičkou žltkové cesto. Pečieme na cca 170 C asi 30 min.!!!!pozor ruru neotvarame lebo cesto splasne!!!!! ale každý si pozná svoju rúru ako pečie takže si môže zmeniť teplotu aj čas, ale zásadne nepoužívame teplovzdušnú rúru.Upečený spodný plát s dvoma bielymi pruhmi potrieme džemom a nakopíme všetku vyšlahanú šlahačku so stužovačom na ňu dáme ešte trochu džemu a prikryjeme druhým plátom s troma bielymi pruhmi.
Pred podávaním dobre pocukrujeme praškovým cukrom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (30) posledné: 9.12.2011, 20:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Tvarohový dezert nepečený



POTREBNÉ PRÍSADY

BB keksy kakaove ,BB keksy svetlé 300 g jemného tvarohu, 2 kyslé smotany, 2 šlahačkove smotany, 150 g cukru, kava neskafé , rum, 3 ks vanilkový cukor, jahodový toping, 1 želatýnový stužovač Dr Oetker. dlhé piškoty , vanilk. a citronova esencia

POSTUP PRÍPRAVY

šlahačku vyšlaháme. V druhej nádobe si vymiešame tvaroh cukor kysl. smotanu , vanilkový cukor a pár kvapiek vanilkovej a citronovej esencie. Potom tam pridáme vyšlahanú šlahačku a nakoniec vmiešame pripravénu želatínu podla návodu.
Na spodok menšieho plechu poukladáme svetlé BB keksy pokvapkáme ich s jahodovým topingom navrstvýme čast tvarohovej hmoty.
Dlhe piškoty si namočime v uvarenej kave zmiešanej s rumom a cukrom uložíme ich na tvaroh.
Znova dáme tvaroh nato tmavé BB keksy jahod. toping a posledná vrstva zbytok tvarohu . Na vrch som dala čokoládovu posýpku a ozdobíte . Ja som zdobila šlahačkou ovocím a lístočkom z medovky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 71 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (52) posledné: 15.7.2014, 12:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Roláda malinová s kokosovým Olé pudingom



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia, 80 g hladkej múky, 120 g kryšt. cukru,1 bal. vanilka, 2 PL mlieka, 2 Pl. práškového cukru, 1 lyžička PDP. Nálň " jedna šlahačková smotana, jeden Olé puding s kokosom, jeden mandarinkový kompot. Maliny

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia vyšlaháme s kryštalovým cukrom pridáme vanilkový cukor, mlieko,práškový cukor, múku a PDP. Pečieme ako roládu asi 15 min pri 180 C.
plnku pripravíme klasika trasený krém. Šlahačka mandar. kompot a puding dáme do uzatvorenej nádoby a niekolko krát zahrkáme .
Roládu po vychladnutí rozvinieme natrieme plnkou poukladáme maliny a zavinieme pocukrujeme .

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (11) posledné: 18.12.2016, 13:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

OVOCNA TORTA S PUDINGOM



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia, 4 PL cukru, 4 PL polohrubej múky, 1/2 PDP, 1 PL mlieka , 1 PL oleja Puding . 1 l mlieka, 2 zlaté klasy, 1 malinový puding, kryštalový cukor podla chuti, 7 plátkov želatíny, 2 kyslé smotany, 2 ks vanilkový cukor. rôzne ovocie, 1 číre tortové želé.

POSTUP PRÍPRAVY

žltka vymiešame s cukrom pridáme olej ,mlieko , múku zmiešanú s PDP a sneh z bielkov. Dáme upiecť.
Uvaríme si puding s cukrom a vanilkou do studeného vmiešame smotanu, pripravíme si želatínu podla návodu vmiešame do pudingu a dobre prešlaháme navrstvíme na korpus ktorý som pokropila sirupom a nato dáme rôzne ovocie vrch zalejeme čírou želatínou len preto aby nám ovocie neobschlo kým budeme tortu podávať.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (14) posledné: 24.3.2011, 13:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

BUBLANINA X CHUTI´



POTREBNÉ PRÍSADY

Skoro klasika až na malý experiment 4 vajcia, 1 š. kryšt. cukru, 2 š. polohr. múky, 1/2 š. oleja, 1/2 dcl. mlieka, 1 PDP , 1 vanilka ovocie podla vyberu ja som dala mrazené černice, 1 TANG ja som dala marakuja ( preto sa to volá BUBLANINA X CHUTI } 1 l vody , 2 zlaté klasy, trocha cukru, 1 PL sušeného mlieka , 2 smotany, 1 šlahačka a želatínový stužovač Dr,Oetker.

POSTUP PRÍPRAVY

Vyšlahať celé vajcia s cukrom pridať olej,mlieko, vanilku a PDP s múkou vyliať na vymastený plech upiecť
1 l vody TANG cukor , 1 PL sušeného mlieka a zlaté klasy uvariť puding a vyliať na teplý koláč nechať vychladnuť. Šlahačku vyšlahať pridať kyslé smotany cukor a vmiešať želatínový stužovač, ktorý si pripravíte podla návodu na obale. Navrstviť na vychladnutý puding a pofrkať čokoládou alebo podla uváženia ozdobiť niečim iným to je už na Vás môžete experimentovať ako ja.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (18) posledné: 20.7.2011, 16:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

:-} PUDINGOVY BB MIX :-}



POTREBNÉ PRÍSADY

2 BB pudingy, 2 pudingy OLE vanilkové,jeden balik BB keksov,piškoty, káva, kryštalový cukor do pudingu,mlieko.

POSTUP PRÍPRAVY

Na spodok menšieho plechu naukladáme BB keksy. Uvaríme BB puding podla návodu , a vylejeme na keksy.Uvaríme si kávu neskafé trochu osladime do nej namáčame piškoty a ukladáme na puding. Potom si spravíme pudingy OLE tiež podla návodu navrstvíme na piškoty uhladíme a posypeme čokoryžou. Tento dezert je rýchly lebo stuhne asi za 3 hod. v chladničke.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (26) posledné: 20.11.2010, 23:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Osviežujúci letný farebný dezert



POTREBNÉ PRÍSADY

5 vajec,250g prašk.cukru,250g polhr.múky, 1 dcl. oleja, 1 dcl. vody, 1 PDP, 1 vanilka plnka - 500g jemneho tvarohu, 200g prašk.cukru, 1 šlahačka, 1 kyslá smotana, 1 želatínový stužovač Dr.oetker 1 vanilka ovocie rôznej farby, 2 ks číre tortové želé.

POSTUP PRÍPRAVY

Žltka vymiešame s cukrom a vanilkou pridáme olej vodu múku s PDP a nakoniec sneh z bielko
Upečieme necháme vychladnúť ( ja natieram trochu džemom ,aby lepšie chytila plnka). Natrieme plnkou, ktorú pripravíme zmiešaním všetkých ingrediencii a s žel.stužovačom podla návodu, ovocie ukladáme lubovolne.
Na vrch dáme tortové želé.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (38) posledné: 30.10.2010, 11:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Krehký marhulový koláč


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

2 vajcia, 200 g práškového cukru, 100g polohrubej múky, 1/2 dcl oleja, 1 dcl šlahačkovej smotany , 1 čl. PDP Na drobenku 150g tuku 2 PL polohr. múky a práškový cukor. Marhule.

POSTUP PRÍPRAVY

Žltka vyšlaháme s cukrom, pridáme olej, šlahačkovú smotanu a postupne múkus PDP a nakoniec sneh z bielkov. Do menšieho vymasteného a múkou vysypaného plechu naleje cesto na vrch uložíme polené marhule a zasypeme drobenkou. Dáme piecť asi 30 min do rúžova.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 20.7.2013, 12:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

BE-BE dezert


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

BB keksy ,maslo , tvaroh, cukor, banán , čoko ,kokos

POSTUP PRÍPRAVY

Treba sa pozrieť na foto a ide to.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 5.7.2010, 20:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Grofkin koláč



POTREBNÉ PRÍSADY

440 g polohr. múky, 1 hera, 4 žľtky, 100g práškov. cukru, 1 kg jablk, 4 bielky, 160 g kryštal, cukru, hrozienka škoricový cukor. Mandlové lupienky.

POSTUP PRÍPRAVY

Z múky ,hery, zo žľtkov a z cukru vypracujeme cesto. Kúsok si odložíme do mrazničky.Cesto vyválkame na suchý plech nastrúhame olúpané jablká, posypeme hrozienkami, škoricovým cukrom a dáme piecť do vyhriatej rúry pri 170 C .
Cesto si len predpečieme. Vyberieme z rúry, vyšlaháme bielky s kryšt. cukrom na pevný sneh a natrieme na predpečený koláč. Na sneh nastrúhame cesto z mrazničky a posypeme lupienkami z mandlí dáme zapiecť dozlatista pri teplote cca 160 C.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 22.7.2010, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 28 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu