končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 15 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Twister - Famozna cokoladovo-gastanova torta podľa Adriana S. (adrika280) ID 34442 |PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tak konečne som sa odhodlala a našla príležitosť upiecť túto tortičku. Je, vlastne bola vynikajúca, zožala som veľký úspech od všetkých, ktorým sa ušlo. A nebolo to také komplikované, ako sa na prvé prečitanie zdalo. Urobila som tam síce zopár kixov - spodný korpus som po vychladnutí nevyšuchla ale vyberala jednou rukou a samozrejme sa mi zlomil, ale po naplnení ale hlavne pri jedení to nikto nepostrehol, pri pridávaní rumu do gaštanov sa mi mykla ruka a vylialo sa mi toho tam viac, ako 2 PL (ale hlavne chlapi si to pochvaľovali ) , boky boli vyššie, tak som musela dorábať plnku z bielej čokolády, no ale aj tak som to musela zrezať, aby mi vrchný korpus nepadol dole. Našťastie som si predvídavo kúpila viac bielej čokolády aj tvarohu. Dokonca prežila bez ujmy jeden a pol hodinovú cestu autom v horúčave, samozrejme patrične uskladnená v prenosnej chladničke. No ale aj napriek tomu všetkému bola tá chuť fakt FAMÓZNA . Adrika, už sa teším na ďalšie tvoje výtvory. Najbližšie sa chystám podávať domácu zmrzlinu v Tvojich čokoládových mištičkách. POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (22) posledné: 27.11.2010, 21:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
TvarožníkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 75 dg hladkej múky, 25 dg masla, 0,8 dl oleja, 11 dg kryštálového cukru, 1 kocka droždia, 1 KL vanilkového cukru, 2 žĺtka, 0,5 l mlieka, troška soli Na plnku: tvaroh, cukor, hrozienka POSTUP PRÍPRAVY Urobíme si klasicky cesto, ktoré necháme vykyskúť. Vyvaľkáme a vykrajujeme kolieska. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 16.6.2010, 20:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Čokoládové muffinky podľa jana j. (Janushinka) ID 30839PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Muffinky sú fantastickééééééé. Do cesta som ešte pridala sekanú čokoládu a orechy. Ďakujem za recept, určite som nerobila posledný raz POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 30.4.2010, 17:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
MAKOVEC - ako ho robím jaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Viem, že je tu niekoľko receptov na MAKOVEC, ale u nás sa osvedčil tento : 2 hrnčeky polohrubej múky, 2 hrnčeky kryšt. cukru, 1 hrnček oleja, 1 hrnček mlieka, 1 hrnček nemletého maku, 3 celé vajcia, 1 balík prášku do pečiva. Čokoládová poleva a lekvár. POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu dobre vymiešame a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Rúru si vyhrejeme na 200 st. C, vložíme plech a teplotu znížime na 175 st.C. Pečieme asi 30 minút. Upečený, ešte teplý koláč potrieme lekvárom a posypeme strúhanou čokoládou, alebo polejeme čokoládovou polevou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (25) posledné: 25.4.2011, 19:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tvarohová štólaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250 g tvarohu, 150 g masla, 120 g cukru, 1 vanilkový cukor, 370 g hladkej múky, 1 a 1/2 balíka prášku do pečiva, 2 vajcia, hrsť pokrájaných sušených marhúľ, hrsť kandiz. pomarančovej kôry (ja dávam 2 hrste presladeného ovocia, ktoré si sama robím - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20318&user=106659 ), hrsť hrozienok, 2 hrste sekaných orechov a 1 PL rumu POSTUP PRÍPRAVY Všetky sypké suroviny zmiešame, pridáme všetko ostatné a dobre vypracujeme. Vyvaľkáme na veľkosť "vyšuchovacieho" plechu a poskladáme - ľavú aj pravú dlhšiu časť preložíme do stredu a celé ešte raz preložíme . Dáme na papier na plech a pečieme pri 175 st.C asi 40-45 minúť. Po upečení ešte horúce potrieme roztopeným maslom a dobre posypeme práškovým cukrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 7.4.2010, 9:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Koláčik miláčikPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY podľa Katarína S. (kosatka29) ID 47087 POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 4.4.2010, 21:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jednoduchý jablkovo - škoricový ku kávičkePOTREBNÉ PRÍSADY 180 g polohrubej múky, 1/2 balíka PDP, 180 g kryšt. cukru, 3 vajcia, 6 PL mlieka,4 PL oleja, 1 KL mletej škorice, 2 väčšie jablká. POSTUP PRÍPRAVY Toho cukru sa mi zdalo podľa receptu veľa, ale nakoniec som ho dala ako je písané. A nebol presladený OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 23.1.2010, 8:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Pivná štrúdľaPOTREBNÉ PRÍSADY Tento recept som našla niekde na internete. Už roky sa chystám upiecť štrúdľu, ale len dnes som sa odhodlala a ľutujem, že som to neskúsila skôr. Potrebujeme: 300 g preosiatej hladkej múky, 125 g stuženého tuku, 150 ml piva, štipku soli, 1 vajce na potretie Na plnku: mak, orechy, vykôstkované čerešne, alebo višne, hrozienka, práškový cukor, škoricu a maslo. POSTUP PRÍPRAVY Z múky, tuku, piva a štipky soli si vypracujeme vláčne cesto. Preložíme ho do vyhriatej misky a prikryté necháme stáť asi 30 minút. Potom si cesto rozdelíme na dve časti a na tenulinko si ho vyvaľkáme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 19.5.2013, 20:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Orechové kocky s francúzskou šľahačkouPOTREBNÉ PRÍSADY 30 dg práškového cukru, 4 vajcia, 10 dg mletých orechov, 20 dg polohrubej múky, 10 lyžíc vody (5 horúcej, 5 studenej), trochu prášku do pečiva (ani nie pol balíka) Na krém: 6 dl šľahačkovej smotany, 12 dg várovej čokolády POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 6.1.2010, 13:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Biskupský chliebPOTREBNÉ PRÍSADY (ešte sa pečie, keď bude hotový, pridám aj foto) 3 vajcia, 9 dg kryšt. cukru, 1ČL vanilk. cukru, 7,5 dg polohrubej múky, 3 dg hrozienok, 7,5 dg sekaných orechov, 3,5 dg sekanej čokolády, 6 dg kandizovaného ovocia (ja som dala moje presladené ovocie http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20318&user=106659 ) POSTUP PRÍPRAVY Bielka vyšľaháme s 2 PL cukru, žĺtka s ostatným cukrom, pridáme múku a premiešame. Zamiešame opatrne k vyšľahaným bielkam, pridáme hrozienka, orechy, čokoládu, kandizované ovocie a zľahka premiešame. Dáme na papier do formy srnčí chrbát. Pečieme 5 minut pri 250 st.C, potom teplotu znížime na 200 st. C. Pečie sa celkom asi 30 minut. Pozor, rúru neotvárame skôr, ako 15 minút od začiatku pečenia OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 15 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |