končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MLETÉ MÄSO |
Linda D. (Lindda D.) ID 51086 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Mäsové guľky & kaša s pestom[ recept č. 9492 zo dňa 16.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 400g mletého bravčového mäsa, 300g paradajkovej omáčke, 1kg zemiakov, 150ml mlieka, sušená bazalka (lepšia je čerstvá), 1 lyžica worcesterskej omáčky, 2 lyžice bazalkového pesta, soľ, čierne korenie, trochu olivového oleja na panvicu, POSTUP PRÍPRAVY Veľmi rýchla a chutná večera....mňam OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Na začiatok... Mäso zmiešame so sušenou bazalkou, worcester omáčkou, osolíme, okoreníme, rukami vytvarujeme malé guličky a na rozpálenom oleji opečieme z každej strany do hneda, cca. 5 minút. Medzitým dáme variť zemiaky. Vlejeme paradajkovú omáčku a ešte trochu bazalky a na miernom ohni varíme cca. 10 minút, aby mäso zmäklo. Zemiaky zlejeme, vrátime do hrnca, pridáme mlieko, pesto a soľ a vypracujeme to na kašu peknej "zelenkavej" farby :-) Hotovo! Žiaľ, blesk mi "zničil" farbu zemiakovej kaše :-( OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |