. .. .. .. .. .. .
. .

English Shepard´s pie - RECEPT 9471

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 34874 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)


English Shepard´s pie


[ recept č. 9471 zo dňa  ]


English Shepard´s pie


POTREBNÉ PRÍSADY

Zomlete maso (moze byt bravcove, hovadzie, alebo aj pomiesane), 1 velka cibula, mrazena zelenina, sampiony, konzerva krajanych rajcin, pretlak alebo kecup, sol,korenie no a na zemiakovu kasu - zemiaky, sol, maslo, mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je oblubene jedlo mojho manzela, tak sa nechajte inspirovat...je mnamkoveeeeeeeeeeee

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Na panvici si na oleji oprazime cibulu,nemusi byt velmi na jemno pokrajana.Potom pridame maso a smazime, pokial sa voda nevypari


Medzitym si uvarime zeleninu, ja ju varim zvlast, lebo sa mi zda, ze ked ju dusim spolu s masom, tak je tvrda


Taktiez si dame varit zemiaky na zemiakovu kasu...masko sa nam stale dusi


Nakrajame si sampiony a pridame k masu, pomiesame


pridame aj zeleninu...kto nema rad zeleninu, nemusi dat...


Pokial sa nam toto vsetko dusi, spravime si zemiakovu kasu...radsej hustejsiu, aby sa nam potom velmi neroztekala


Takze masko by malo byt udusene, voda vyparena, pridame krajane rajciny...ja davam aj pretlak, omacka je potom hustejsia...osolime, pridame trosku korenia, byliniek a ja davam aj dve lyzicky cukru, aby to nebolo kysle...takze dochutit podla seba


Takze ked je vsetko urobene,dame masko do zapekacej misy...netreba ju ani vymazat ani potriet..


Potom na to dame zemiakovu kasu a vydlickou upravime....niekedy davam medzi to aj nastruhany syr, len teraz som nemala


No a nakoniec dame do vyhriatej truby zapiect...ja to davam hned pod ventilator, ono to je vsetko uvarene, takze len aby zemiaciky chytili korku...ked nie je ventilator, tak na 200 stupnov asi 30 minut...alebo pokial su neni zemiaky chrumkave


No a tu je vysledok...je dobre to nechat taku pol hodinku postat, nech sa to odparipotom sa to da pekne pokrajat....takze GOOD APETITE



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Tyčinky / štvorčeky z lístkového cesta so sezamom | English Shepard´s pie | Ischelské tortičky (po našom išlerky :o))) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
alžbeta l. (elizka) ID 52002 (21.9.2017, 9:57)
Výborný receptík (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (seanick) ID 20001 (6.5.2012, 17:08)
je to vyborny recept , mojisynovia si to pytaju skoro kazdy tyzden , tak idem zase na to (cinky) aby sa potesili a fajne napapali (jidlo)
dakujem za recept (L)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (mmj) ID 19672 (27.3.2009, 8:39)
mňam mňam, http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2818&user=19672
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (26.3.2009, 7:26)
:-p toto mame radi... jedno z mala jedal,s ktorym sa mozu anglicaci pochvalit ;-)
ODPOVEDAŤ
Libuša P. (stará opica) ID 14700, mimibazar.sk/staraopica (26.3.2009, 7:19)
toto jedlo poznám už roky, keď sa vrátila kamoška z Anglicka, tak ho urobila a bolo super. (Y) (Y) (Y) ....a odporúčam dať do tej kaše hotovej jedno žĺtko, kaša bude "nadýchanejšia"
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu