. .. .. .. .. .. .
. .

puncovy rez - RECEPT 8134

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 29898 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)


puncovy rez


[ recept č. 8134 zo dňa  ]


puncovy rez


POTREBNÉ PRÍSADY

12 vajec,60dg kr. cukru,60dgpolohr. muky,1,5pdp, rum cerveny lekvar, jahodovy sirup alebo hocijaky cerveny, cervene potr. barvivo Poleva 1/2 kg praskoveho cukru, rum voda a barvivo cervene.

POSTUP PRÍPRAVY

Cele vajcia slahame s cukrom do hustej peny potom rucne primiesame muku s pdp . Rozdelime si to na dve casti a do jednej dame barvivo roe v troske vody aby nam vzniklo ruzove cesto.potom si to dame na plech s papierom 2 plechy s bledym cestom a 2 budu ruzove pofrkame studenou vudou a postupne upecieme. Upecene platy nechame vychladnut aj s papierom.Potom si dame na nejaku dosku bledy plat papierom na spodok dosky a potrieme ho lekvarom dame ruzovyplat a potom stiahneme papier tak sa nam platy nelamu a ten uz polejeme s rumom zarobenym s barvivom a sirupom ja pouzivam tie riedke nizkoenergeticke tie uz neriedim vodou a na to znovu lekva a na to ruzovu piskotu stiahnut papier poliat rumom, lekvar a na to bleda piskota s tej uz papier nestrhame, ale dame nan nejaku tazsiu dosku a nechame zatazene aspom 4 hodiny aby platy dobre presiakli. Potom si strhneme papier a cely puncak otocimeaby bol na spodu vrchny plat,to preto ze ten vrchny plat nie je taky mokry a puncak dobre drzi aj nakrajany. Stiahneme papier a polejeme polevou. Poleu si zamiesate s cukru rumu trochu vody a barvivo aby bola pekna ruzova ,ale miesajte ju rucne inak nebude taka pekna ( mne to miesa casto manzel pri telke lebo to trva aj 1/2 hodiny a on tam ma cas) Nechat stuhnut a nakrajat horucim nozom . Je to dlhe ale stoji to vyskusat su vynikajuce.
<< Kokosky | puncovy rez | Ananasovy rez >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína K. (smajlinka85) ID 50228 (6.12.2011, 22:05)
mnam to musi byt vyborne :) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu