končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Beata A. (neurologia) ID 34700 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Bryndzove halusky[ recept č. 7048 zo dňa 29.8.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY hladka muka, vajce, sol, zemiaky, bryndza, kysla smotana, mast POSTUP PRÍPRAVY Surove a obielene zemiaky nastruhame. Pridame hladku muku, vajce, sol a vsetko dobre zamiesame. Halusky hadzeme do osolenej vriacej vody.Do pekacika kam budeme halusky davat si pripravime mast s bryndzou a kyslou smotanou. |