. .. .. .. .. .. .
. .

Pstruh v alobale - RECEPT 6794

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 8619 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Pstruh v alobale


[ recept č. 6794 zo dňa  ]


Pstruh v alobale


POTREBNÉ PRÍSADY

pstruh, zemiaky, slanina, grilovacie korenie, korenie na ryby a soľ, vajíčko

POSTUP PRÍPRAVY

Pstruhy si očistíme, vysušíme a osolíme. Zemiaky si zatiaľ dáme variť v šupke. Necháme ich vrieť zhruba 8 minút a vypneme. Medzi tým si pstruhy nakoreníme korením na ryby a porájame slaninku na plátky.
Pekáč vystelieme alobalom. Na spodok poukladáme plátky slaninky, na to kolieska zemiakov - ja som mala nové zemiaky takže aj so šupkou. Zemiaky okoreníme grilovacím korení. Na zemiaky poukladáme pstruhy, na ne zbytky slaninky a zabalíme alobalom. Dáme piecť na 25 minút do rúry pri teplote 190 °C. Vyšľahme si vajíčko, tak, aby sa spojilo s bielkom. Otvoríme rúru, odokryjeme pstruhy a potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme ešte na 15 minút zapiecť odokryté. Na pstuhoch vznikné chrumkavá kožtička :-) mňamko.
Tanier ozdobíme zeleninkou naložemí papáničko a papkáme.... my sme si k tomu dali červené vínko....

Ja som dávala aj omáčku pre dochutenie v ktorej sme si dochucovali zemiačky. Tá omáčka sa skladala z 2 lyžíc majonézy, 2 lyžíc kečupu, lyžičkou pizzového korenia a 2 strúčiky cesnaku to všetko som vymiešala s kvapôčkou olivového oleja.

PRAJEM DOBRÚ CHUŤ!!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Takto vypadajú zemiačky so slaninkou pred papkánim....


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Bravčové s párkovou klobáskou na smotane | Pstruh v alobale | Pečený čaj na zimu >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu