. .. .. .. .. .. .
. .

Tvarohovo- pudingový zákusok - RECEPT 6712

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 45553 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


Tvarohovo- pudingový zákusok


[ recept č. 6712 zo dňa  ]


Tvarohovo- pudingový zákusok


POTREBNÉ PRÍSADY

1 balenie lístkového cesta*1 vanilínový cukor*500 ml mlieka* 4-5 vajec* 150g práškového cukru* 2 Zlaté klasy* 500 g jemného tvarohu* 150g práškového cukru do snehu

POSTUP PRÍPRAVY

Fajnovučký koláčik, pri ktorom zaberá najviac času asi vaľkanie cesta. Inak je všetko veľmi jednoduché. Veď kuknite nižšie.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Lístkové cesto rozvaľkáme a prenesieme na plech. Ja som ho vaľkala na papieri na pečenie.
2. Do mixéra dáme žĺtky, 150g práškového cukru, vanilínový cukor a všetko dobre rozmixujeme.
3. Do rozmixovanej zmesi postupne primiešavame mlieko a tvaroh. Nakoniec postupne prisypeme obidva Zlaté klasy, dobre premiešame a hmotu vylejeme na lístkové cesto. Dáme piecť na 15-20 minút do vyhriatej rúry do polotuha- tuha pri teplote 180°C. Medzitým vyšľaháme tuhý sneh z bielkov a 150 g práškového cukru. Natrieme ho na cesto a dopečieme pri teplote 180- 200°C, pokiaľ sneh nezozlatne....
..asi takto....


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Smažienky z cukiny (tekvice, patizónu) | Tvarohovo- pudingový zákusok | Lahodný jahodový koláč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (23.6.2013, 11:59)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Monika K. (monika1184) ID 271810 (23.6.2013, 11:16)
javascript :sm(´ (kocka)´)
ODPOVEDAŤ
Blanka R. (blanka1007) ID 75456 (22.2.2009, 20:36)
Chcem sa opýtať, čo mám urobiť aby mi ten sneh ostal pekne na koláči, mne splasol, kde som urobila chybu?? :-| Robí sa mi to aj pri žemlovke, že mi to splasne. Inak je super, mám ho velmi rada.
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (22.2.2009, 21:11)
Tak ja najprv vyšľahám samotné bielka- šľahám ručne a úplne do tuha (tuhosť skontrolujem pretočením misy), potom pridám cukor a ešte chvíľu šľahám. Sneh klesá aj vtedy, ak je povrch koláča či žemľovky privlhký, čiže treba počkať, kým sa trochu vysuší- pripečie. *-) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (6.8.2008, 22:07)
mnaaaam, určite rýchly, jednoduchý a fajnový... (Y)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (6.8.2008, 22:17)
to teda je...... (Y)
ODPOVEDAŤ
Martin I. (anjelikke) ID 54629 (6.8.2008, 21:53)
tak dnes som robil poriadok v kuchyni (triedil som co je uz po zaruke ) (smich) a vyslo mi z toho ze cez vykend musim nieco upiect z listkoveho cesta a 2 zlatych klasov kym je to este v zaruke a akurat som rozmyslal ze co takze totok urcite vyskusam ^o) akurat mi konci zaruka na jednu cokoladu na pecenie takze musim aj tu pouzit. mate niekto nejaky typ ako by som ju do tohto kolacika mohl zapracovat ? (child1)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (6.8.2008, 21:59)
Hm, no v tomto vam asi neporadím (N). Nemám potuchy, a myslím že tu tá čokoláda ani nepasuje. Ale medzi mijimi receptami nájdete aj také, kde by ste ju určite využili. Inak- vitajte v klube MMB. Do pečenia! (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu