končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Maria P. (teleflex) ID 105501 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Kura Phuket[ recept č. 58209 zo dňa 25.2.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500 - 800g očisteného kuracieho mäsa /kuracie prsia, vykostené stehná/, 350g čínskych rezancov, 1 pohár/konzerva klíčkov fazule Mungo, 1 konzerva kokosového mlieka, 1 stopkatý zeler, 1 červená paprika, 1/2 hlávky čínskej kapusty, 1 citrón/limetka, 1 ČL korenia na hydinu/čínu, štipka soli, trocha oleja, 5 PL sójovej omáčky POSTUP PRÍPRAVY Necháme zovrieť vodu, zalejeme čínske rezance a necháme 4 minúty nabobtnať. Precedíme a necháme odkvapkať. Mäso umyjeme a nakrájame na malé kocky, posypeme korením, osolíme a necháme chvíľu odstáť. Zeleninu očistíme, zeler nakrájame na kolieska, kapustu a papriku na pásiky. Vo woku alebo v panvici rozohrejeme trochu oleja, dáme rezance, pridáme sójovú omáčku a chvíľu /asi 10 minút/ pražíme. Potom rezance odložíme bokom. Do toho istého woku alebo panvice dáme znovu trocha oleja, necháme rozohriať, pridáme zeler, papriku, orestujeme, pridáme mäso, opražíme /cca 10 minút/, pridáme kapustu, klíčky a chvíľu restujeme. Nakoniec primiešame citrónovú/limetkovú šťavu, kokosové mlieko a zohrejeme, Nakoniec vmiešame rezance a premiešame... |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (26.2.2015, 8:33) |
ODPOVEDAŤ |
Maria P. (teleflex) ID 105501 (26.2.2015, 15:25) | ||
ODPOVEDAŤ |